Hirdetés
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Vehetsz méregdrágán por alakban is, de jobban ajánlom az Alpa túrót (a túróban nagyrészt kazein van). Én mostanában tejsavó + fél doboz Alpa túróval zárom a napot turmix formájában.
Alpa túrót a Plusba lehet venni. -
LOTR
addikt
válasz
Moddingfan
üzenetére
én minden edzésnap (heti 2-4x) csináltam a legvégén kb 20percet (természetesen így egy év múlva, már 2x annyit tudok csinálni mindenből, mint amikor kezdtem, és ugyan úgy 20 perc az idő) annyi pihenővel, amíg egyik helyről a másikra átbattyogtam, azt mondom legalább fél év kell neki amíg látható lesz az eredmény, majdnem egy éve csinálom már (kisebb szünetekkel), de még van mit fejlődni, a nyáron tervezek egy 1-1,5hónapos diétaszerűséget sok aerob edzéssel, csak azért, hogy lássam 1 év alatt mire jutottam, utána talán többet, és pontosabbat tudok mondani
-
csudri
őstag
BBTV XIII tölthető! [link]
-
Janesz
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
látom te is egy okosodó tipus vagy...
itt arról van szó ebben a topikban,hogy minél nagyobb izomzatot növessz....arra nem jó ha te 3x elmész 3órát mozogni mert elégeted vele az izmaidat ...ami ugye nem cél..ha neked az a célod,hogy sportos légy,de nem cél a nagy izomzat akkor topikot tévesztettél és át kéne menni oda tanácsokat osztogatni..
ezen nem kell besértődni mert semmit nem érsz el itt vele.. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Vandit.
üzenetére
Ha edzéseken csökkentesz a súlyokon, akkor veszítesz izmot, ahogy Janesz mondta.
A 40 óra gyors gyaloglást meg nemtom hogy érted, de biztos nem aerobként csinálsz 40 órát, mert akkor naponta kéne 6 órát gyalogolnod.
Az hogy kinek mennyit kell mozogni tök egyénfüggő, ha egész nap egy irodában ülsz, akkor minden nap mehet az 1 órás aerob, ha viszont egész nap rohangálsz, akkor elég lehet a heti 3-4 is pihenőnapokon. -
csudri
őstag
Fúú mennyi hozzászólás, végre van élet a topikban. Látom már Wood is beírta ezt.

Kíváncsi leszek, hogy ma is trópusi hangulat lesz-e a teremben este (gyk. legutóbb volt vagy 50°C) vagy végre nem azzal leszek elfoglalva két sorozat között, hogy csípi a szemem az izzadtság. -
Janesz
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
ha te heti 40 órát gyalogolsz akkor az már a ló másik oldala...
és nem azt mondtam,hogy olyan hűde nagyon nőne az állóképességed de mivel a súlyzós edzés során egy csomó salakanyag gyülemlik fel az ereidben (mert ugye a súylzós edzés az anaerob edzés tehát magas pulzusszámon végződik) és ha valamivel többet mozogsz mint egyébként akkor nyílván a kicsi is számít alapon ezek a kis eltömődött hajszálerek felszabadulnak és ezáltal jobb lesz a vérellátottság.. -
Bubee82
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
A kazein tejfehérje. Kétféle tejfehérje létezik: a savó és a kazein. A kettő között minőségbeli és felszívódásbeli különbség van. A savó ideálisabb edzés utánra pl mert 30 perc alatt véráramba van a belőle származó aminosav, a kazein meg estére, lefekvés előttre ideális mert lassabban szívódik fel így lassabban, hosszabb ideig küldi az aminosavakat a vérbe - parasztosan fogalmazva.
-
Vandit.
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
lassan felszívodó fehérje.Ez azt jelenti,hogy folyamatosan fenntartja a fehérjeegyensúlyt(röviden).Ezt estére szokták ajánlani,mert ugye alvás alatt nem jutsz táplálékhoz.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
visszavenni felesleges,de növelni is.
azt komolyan mondod hogy heti 4x1 óra gyors gyaloglás elég?
Én heti 40 órát gyaloglok gyorsan.ez 1általán nem hat ki az edzésre mert nem sokat ér.
ha ennyitől nőne az állóképesség és elég lenne ez a fajta mozgás,akkor senki nem futna,bicózna.vagy úszna,hiszen elég ha gyalogol.Nekem a heti 4-szer 3 óra foci +futás az kihat jótékonyan. -
Bubee82
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Nyilván a húsnak kell lennie a döntő többségben fehérjeforrásként. Mellé pedig tejsavó. Éjszakára tanácsos kazeint vagy tojásfehérjét tolni mert az lassabban és egyenletesebben szolgáltat aminosavakat.
-
Janesz
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
sztem meg a kardio annyira nem befolyásolja a súylzós edzést...sőt elvileg kicsit jobb lesz a vérellátottsága az izmoknak,tehát még jobban is kéne mennie az edzésnek..
diéta alatt végig arra kell törekedni,hogy ne vedd vissza a súlyokat és az intenzitást..amint érzékeli a szervezet,hogy kisebb súllyal dolgozol máris fogysz izomból..
meg a kardio edzés amivel zsírt égetsz az egyáltalán nem megterhelő..heti 4x 1 óra gyors gyaloglás elég szomorú lenne ha kihatna az edzésteljesítményre..
-
Woodslave
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
a húsok jobbak, legjobb talán a zsírtalan marha
-
Bubee82
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Igazad is van. Csak a hasnak megvan az a tulajdonsága h amilyen gyorsan le tud épülni olyan gyorsan fel is hozható. Magyarul egy esetleges verseny vagy csak szimpla diéta előtt neki áll az ember mondjuk 1-2 hónappal és rááll keményen akkor nincs gond. Nekem mondjuk szar lenne mert ha még vastagodnak a hasizmom akkor meg télleg olyan dagadt lennék mint az állat. Most is az vagyok de mi lenne ha még edzenék hasra is...
Inkább nem... Ráérek arra bőven. -
Vandit.
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
mindegyik jó,de porban is szedd.
-
Vandit.
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
szerintem nem kell külön diétázni csak eleget mozogj és lassan,de biztosan eléred a várt hatást.Persze fehérje az kell.
amino-t külön szedni felesleges szerintem.kreatin+fehérje(az is amino)
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
válasz
attilam
üzenetére
diéta közben tömeget növelni?Nekem ez furcsa.Lehet hogy van valami új technika amiről nem tudok?Itt most nem a gyengülés a lényeg hanem a (izom)tömeg megtartása.
heti 4 edzés mellett mondjuk ugyanennyi kardió szerintem necces,de ez az Én véleményem.
Mindenki úgy csinálja ahogy jónak érzi.mindenkinek más jön be.
Tapasztalat.
amúgy meg ha több kalóriát égetsz,mint amit beviszel máris megindul a zsírvesztés (is).
az hopgy nem gyengültél lehet attól is például hogy a kardiótól jobb lett az állóképességed és ez kihat(hat) edzésteljesítményre is. -
qpakcovboy
őstag
Tehát akkor nem ajánlatos diétázni hogy ha izomban szeretnék nőni... Akkor mit egyek? nem szeretnék zsírosodni, tehát gondolom akkor fehér húsok, tejtermékek, zöldségek némi gabona, de nem túlzásba víve. Sok KV! nó üdítő, meg sör (bár néha kinyírok 1-2 üveggel a nagy melegre való tekintettel)
Jahh és a creatin+Amino mehet eggyütt? Ilyen kajálási feltételek mellett???
[Szerkesztve] -
-
attilam
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Tapasztalatból modod, vagy csak hallottad valahol?
Én sem gyengültem a diéta alatt, inkább csak akkor amikor kevesebbet kajáltam, mint kellett volna. Sőt egyes gyakorlatokban még erősödtem is.
A túledzés dolgot nem értem: Ha mellezek, akkor miért edzem túl azzal ha biciklizek mellette? Több fehérjét kell enni ez tény, és akkor nem lesz se túledzés, se gyengülés. Szerintem. -
-
Woodslave
félisten
él a topic!

Én hasra most ezt csinálom: Hasprés: alsó csigába akasztok egy foggantyút és súllyal, lábemelés egyenes padon, harangozás -
deniro2
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Fogsz egy 10 kilós tárcsát, a melledre teszed és felülsz vele sokat.

-
fLeSs
nagyúr
vettem egy doboz multi-x-et, ebben tök ugyanazok a csomagok vannak, mint az iss packban.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Vandit.
üzenetére
nem kell feltétlenül gyengülni diéta alatt.
nem kell csökkenteni a súlyokat diéta alatt és nyugodtan edzzen kifáradásig.
a koffein zsírégető is meg vízhajtó is.
God Vazzeg: túl sokat nem feccöltem most bele, mert a legtöbb zsírégető tápkieg a tavalyi diétámból maradt meg és azokat használtam el most (kivéve novedex meg ez a downsize). -
Markgx10
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Idézet a koffeinről:
''A koffein a világon legszélesebb körben használt ???drog”, milliók fogyasztják naponta kávé, tea és üdítők formájában. Stimuláló hatása miatt használjuk, egy energialöketért, vagy a fáradtság ellen – és működik is. Amit a legtöbb kávéfogyasztó nem tud az az, hogy a koffein mobilizálja a zsírokat, hogy azokat energiaként hasznosítsuk, ami fantasztikus dolog, ha keményen edzel, és csökkenteni akarod a testzsír mértékét, de nem túl jó akkor, ha egész napodat az asztalodnál ülve töltöd fánkkal tömve magad. A koffein standard összetevője sok stimuláló, súlycsökkentő kiegészítőnek.''
[link]
Végül is félig igazam lett
-
Vandit.
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
olyan nincs nincs hogy zsírt égetsz és izmot építesz.(ezt nem Én találtam ki,hanem nálam hozzáértőbb emberek).
ha diétázol nem is növelhetsz tömeget mert elvileg gyengülsz valamennyit,mert ugye olyn nincs hogy izomból nem fogysz.ha diétázol akkor csak szintentaró edzést csinálj.
kissebb súlyokkal dolgozz,eddig nem alkalmazott gyakorlatokat csinálj és koncentrálj a formára és ne eddz kifáradásig.és használj teljesítményfokozókat.
Hát ennyi szerintem. -
Vandit.
addikt
válasz
Moddingfan
üzenetére
Negatív felülések,lábemelés súllyal 30 fokos padon.
Ezek jók.Nekem bejött.
-
qpakcovboy
őstag
Szerintetek ,hogy ha diéta mellett normálisan edzek, heti 4 alkalom hétvégén kis szálkásítás (foci, bringa, futás) akkor zsírban fogyok, izomban meg növök? Mert elvileg most ez a cél, egy hónapja csinálom, szemre úgy tűnik, hogy a módszer jó, mert mint ha fogytam volna hasra, de súlyban nőttem 2 kg.
A mánik, meg hogy ha elkezdek mondjuk creatinozni, vagy aminozni akkor ajánlott mellette a diét?
Végül is a meglévő zsírtartalékomat szeretném átdolgozni izomba.
Segítséget előre is köszönöm
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Tudom én csak savanyú a szőlő alapon viccelődök most.

Egyébiránt én is utókúrának szedtem a Novedexet, hatásra annyit éreztem, hogy (másokkal ellentétben) egész nap állt a cerka, néha már kellemetlenül is, meg amíg szedtem a Retainnel együtt, nem zsírosodtam, nem gyengültem (sőt), amikor abbahagytam akkor viszont ugyanazzal a kajával (ugyanazzal a szar kajálással
) elkezdtem nagyon zsírosodni. Kb ennyi. -
Moddingfan
senior tag
Mark megelőzőtt
Amúgy rendesen felpörget és jobban megy az edzés.
Más: mennyit kell hasazni és milyen intenzitással, hogy nagy és látványos kockák legyenek a hasamon? Laposnak már fasza lapos, a bőrt is alig lehet megcsippenteni rajta de a kockák csak kemény hasazás után látszanak halványan, főleg ha mozgok. Mit ajánlotok, milyen intezitással, milyen gyakorlatokat? Köszi a tippeket. -
csudri
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Miért is jó a koffein tabi? Asszem kérdeztem már, de elfelejtettem a választ.

És hol veszed? -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Muszáj lesz neki
mert hónapok óta szigoró versenydiétát folytat, a 4% testzsír a minimum amit elvárhatunk 
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem az asszony elhúzott 10hétre, de megmondta, hogy ha nem maradok macis, mire visszajön, akkor balhézni fog. Mondtam neki, hogy szerintem még dundibb leszek, úgyhogy ne aggódjon. Meg a kreatin se épp arról híres, hogy fogynának tőle az emberek.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Nem baj, őszre megint odadurrantok neki, aztán majd meglátjuk mi lesz
Most le szeretnék menni olyan 90-ig, tovább nem, bár majd a végén derül ki hogy elég lesz-e. Mondjuk asszony má morgolódik, hogy elfogy a macija 
Miután vagy 10cm-el magasabb vagy mint én, ezért egészen máshogy alakul a kettőnk testösszetétele ugyanazon súly mellett
Én még mindig lufu vagyok 
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
mega carnix, cuts2, koffeintabi, alpha burn.
az első 2 most fog elfogyni, többet valszeg nem veszek.
most kipróbálom a downsize nevezetű cuccot (bb-nél lehet kapni) ,meg a novedex xt-t. -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én meg csendben irigykedek itt
Azért tavaly amikor voltam vagy 82kg, Te meg 95kg, nem gondoltam, hogy egy év múlva nagyobb lesz a súlyom (98kg reggel), azt meg pláne, hogy ennek nem fogok örülni
Te amúgy is tudod miről beszélek, láttad az ''eredményt''. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
azért lehet haszna, mert csökkenti az ösztrogént és növeli a tesztót.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
3 kilótól mit vársz? főleg ha alapból dagatt vagy...
-
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Alpha+megacarni is megy mellé

-
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Diétához csak a jó kis Alpha-Burn, Mega Carni-X és koffein tabli kombó kell
Olyan, mint a piros hetes, mindent visz 
God: sajna nem volt időm figyelemmel kísérni a topicot mostanában, Te diétázol?
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Végre kezd normális lenni a hasamon a bőr és nem ilyen masztif style, már ideje volt, erre tökéletes megoldás minden edzés után a hideg-melegvizes fürdő és a testápoló.
fLeSs: miért, kéne, hogy valami haszna legyen? Tudtommal ezt nem tipikusan diétához szokták szedni, de lehet, hogy keverek valamit
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
sztem tök jó. pláne hogy ez a célod. a hasad is rendben van, főleg tudva mennyit fogytál

-
fendre
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Kicsit piszkos a hátad helyenként

-
Moddingfan
senior tag
Kinyírtam a topicot

Jó8 mindenkinek!
-
Moddingfan
senior tag
Köszi, nem csalódtam bennetek
De megkérdezhetem, mi a gond? Csak mert mindenki mondta a teremben, hogy de faszán nézek ki, meg de jól leszálkáztam. Célom: Dávid szobor, nem Ronnie 
God: ááá, az nem nekem való, mentálisan nem bírnám
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Őszre tervezhetsz egy fasza kis tömegelést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubee82
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Szavak nélkül:

[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Te gyúrsz

-
fLeSs
nagyúr
ki használt itt novedex xt-t Janeszen kívül?
-
etilin
aktív tag
Nagy érdem
Kati Béla írja a musklibilderen
Köszönöm a bizalmat, de sajnos tényleg nem volt értekelhető nyomásom, illetve majdnem.
1. fogás: 360 kg, utolsó 10 cm nem jött be, hát ja első profi ruhás nyomás. kinyomni meglepően könnyű volt, még magam se hittem el.
2. fogás: 370 kg, utolsó 5 cm megakadt lefelé, elkezdtem huzni lefeké, szó szerint húzni és kifordult a súly a kezemből rá a mellkasomra. majd elküldöm a kamerafelvételt, mert elég brutális visszanézni ahogy az emberre ráesik 370 kg. de túléltem, nehezen veszem még most a levegőt, de már minden ok.
3. fogás: 377.5 kg. elég nehezen jött be, kb. 10 másodpercbe tellett, sokan mondtzák, hogy így is volt még 1 cm híjja. Aztán ezt is kinyomtam, de a hátsó segítőm beugrott a bíró elé, hiszen nagyon félt, hogy megint valami történik. sajna nem megadható gyakorlat.
szer most tapasztaltam, tanulgatok, de már most 385 körül van bennem.
de most pihizek egy kicsit, lediétázok, ősszel meg 400!
mert muszáj bameg!
Mert muszály
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Egy ''jól'' sikerült diéta eredménye: [link].

Kicsit zajos, mert zoom-olnom kellett a telóval. -
Bubee82
őstag
Gondolkodtam rajta h ha NETÁN egyszer sikerül kijutnom versenyre akkor a szabadpózba ilyen (is) lesz. Csak mondjuk nekem nem ennyire darabos a mozgásom, hanem kicsit finomabb

Mark:
Ne aggódj nem csak te vagy gödörbe. Én miután abbahagytam a kúrát azóta benne vagyok, annak pedig már 2 hónapja. Mostanában abszolút úgy vagyok vele h komoly erőt vesz igénybe h rávegyem magam az edzésre, holott eddig ilyen soha nem volt, csak akkor amikor 2000 körül abbahagytam valószínüleg túledzés miatt. Most biztos nem amiatt vagyok olyan mint a mosott szar, de egyszerűen nem tom mi van velem. Erősen gondolkodom azon h veszek mondjuk BSN NO-Xplode-ot, hátha segít kilábalni ebből a szar helyzetből bár anyagi helyzetem kurvára de nem engedi meg, de meglátom mit tehetek ügyem érdekében...
Janesz:
Joe bácsi szombaton volt Masters EB-n. És MEGNYERTE
Szal most profi eb bajnok... 50 évesen
Igaz sajnos nem tudott 100% kihozni magából, mert egyrész guggolásnál nem is akarta, felhúzásnál meg reccsent a térde aztán nem akarta megreszkírozni az újabb lábadozást.
Nyomás: 177,5 kg
Guggolás: 290 kg (állítólag nagyon könnyedén, simán ment volna neki a 310 is)
Felhúzás: 240 kg (sajnos.. holott pár héttel ezelőtt 260 ba simán húzott 3at) -
God Vazzeg
veterán
Mi lehet a topikkal?

-
Thom!
veterán
Hi mester! Rendeltem a shop.builder-től Naposim-os pólót. És mársnapra qrva nagyot nőttem tőle!

gecc ez mekkora

azé bunnyt nyírják ám rendesen
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Hátakkó főőő

-
qpakcovboy
őstag
Én kb 5 éve vagyok allergiás, eddig úgy voltam vele, hogy majd a szervezetem megbírkózik vele, de minden évben egyre rosszabb volt, idén rendszeresen begyulladt a mandulám. Úgyhogy kénytelen voltam szedni, de nem bántam meg, mert tünetmentes vagyok, nem kell pzs meg semmi...
-
csudri
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Szerencsére nekem idén még nem kellett a claritin-hoz nyúlni, sőt. Azért majd az evezős túrára viszek magammal, mégiscsak kevesebb helyet foglal egy doboz gyógyszer mint egy csomag zsepi. És amikor az embernek csak egy nyomorék hordója van, akkor minden picike hely számít.

-
Woodslave
félisten
bizonyos vélemények szerint a nagyon nagy dózisú C vitamin kiegészítés csökkenti az allergiát (napi 5g felett)
-
qpakcovboy
őstag
Megnyugtatlak, én is allergiás vagyok, szedem a vitamint, rendesen eszek lelkiismeretesen járok edzésre, meg focizok mellette stb....
Ha nem szedném a claritint valószínű, hogy felfordulnék! Szerintem sincs összefüggés a vitamin és az allergia között. Bár lenne! -
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Mostmár rádvetűlt a gyanú árnyéka, nincs mit tenni...

Csudri:picit vitatkoznék veled. Én is allergiás vagyok és most semmi bajom, de nem hiszem, hogy lenne összefüggés a vitaminbevitellel, ugyanis az allergia immunreakció, magyarúl pont fordítva működik, mint gondolod. Minél jobb az immunrendszered, annál szarabb lesz neked nyáron, legalábbis logikusan nézve ez tünik valószínünek. -
csudri
őstag
Nagyon fáj a jobb csuklóm, nem tudom mi lesz így holnap a teremben.
FélOff: Mennyire van immunrendszer erősítő hatása annak, hogy rendes multivitamint eszem (Daily One vagy Mens Performance) + 1-2g C-vitamin naponta és hogy rendesen kajálok?
Mert a kezdeti egy hónapot leszámítva, mióta rendesen kajálok és edzem, azóta nem voltam beteg. Máskor mindig összeszedtem valami náthát, influenzát, akármit.
És ami a legfurább, hogy az allergiám is úgy tűnik eltünt (kopp-kopp). Máskor már májusban taknyom-nyálam egybefolyik, most pedig simán átvágok úgy a szösz-szóró fák között (nem tudom a rendes nevét, nyír vagy nyárfa), hogy bekönnyeznék. Nem is tudom mikor fújtam utoljára orrot, tavaly ilyenkor folyton kellett. Hmm, remélem megmarad ez az állapot.
Jah és nagy bejelentés! Végre van vállam.

Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az hogy kinek mennyit kell mozogni tök egyénfüggő, ha egész nap egy irodában ülsz, akkor minden nap mehet az 1 órás aerob, ha viszont egész nap rohangálsz, akkor elég lehet a heti 3-4 is pihenőnapokon.

Gyüssz-e?

Bazz, ha mindenki ilyen ''elmés'' kritikával illetne mindenkit, a büdös életben nem jötténék rá, hogy jó-e, amit csinálunk