Hirdetés
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
én jövő héten kezdem el a diétám folytatását, most ugye szüneteltem pár héten keresztül. a karom mérete 2 hét tömegelős edzés után majdnem visszajött a januári szintre (a derekam, seggem és combom nem nőtt), szal ennyiből már megérte.

most az utolsó 10 kg leadásához MINDENT be fogok vetni, az előző 3 hónap tapasztalatát kajában, mozgásban, edzésben, kiegészítőkben.
januárban úgy kezdtem neki a diétának, hogy eléggé bizakodó voltam, és végülis nem is sikerült szarul, de most még annál is bizakodóbb vagyok.
most érzem, hogy a zsír nem fog szeretni engemet az elkövetkezendő 2-3 hónapban.
kinyírom mint a szart! 
meg most egy új módszert is ki fogok próbálni, sztem nem kis sikerrel.
kezdjük együtt aztán egymásnak szurkolunk.
-
Bubee82
őstag
a diéta az vagy szigorú és lesz eredménye, vagy egy szar és akkor nem érdemes még elkezdeni sem
Ez sajnos így van
Mindennek klappolnia kell ahhoz h valaki belefogjon. Én sem kezdtem el, pedig már május elseje óta csinálnám ha csinálnám, de egyelőre egy feltétele se adott h bele tudjak fogni. -
fLeSs
nagyúr
milyen az a lightos diéta? a diéta az vagy szigorú és lesz eredménye, vagy egy szar és akkor nem érdemes még elkezdeni sem.

amúgy ha azt látod, hogy már túl sok a zsír, akkor pucold le, mert minél több van rajtad, annál tovább kell diétázni, és ez egy bizonyos ponton felül már nem éppen poénos, és egyre nehezebb kibírni. én már tudom.
-
Markgx10
őstag
A kaját mindenképpen rendbe akarom tenni, csak ugye diétához még több lóvé kellene mint a tömegeléshez, aztán azért szívom a fogam, most a nyaralás elvitte a lóvét, de ez sem mehet így tovább.
Deniro: Sztem az a legjobb, ha kokszol az ember tömegelés alatt is meg diéta alatt is
(ez csak vicc) -
Boxer001
veterán
Nem úgy értettem.
De mégis iszonyat baromságnak lehet értelmezni. Na bazze...jól van nooo, 11 órát melóztam ma meg tegnap is.

Szal, izé.
Közben rájöttem, hogy én úgy értelmeztem, hogy eleve fos a kajája, aztán kinéztem jobban a fejemből és láttam, hogy a fehérje bevitele oks...tehát tömegelésre gondoltam, hogy hozza rendbe a kajálást.
jáááj 
Mondjuk így is úgy is egy barom vagyok, mert mindkét a CH-val kéne okoskodni, szal értitek.
Azt hiszem mára ennyi bőven elég volt a Ph-s pályafutásomból.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Csöcs!

Nyomj egy laza diétát, hogy jobban érezd magad és menjen lefelé a zsír, aztán ha lesz elég erőd, újból rakd rendbe a kajálást.
Lehet én is kipróbálok majd valami szert még ebben az évben, pl MD vagy valami hasonló.
De csak és kizárólag akkor, ha addigra rendbe tudom tenni a hátterem hozzá, tehát anyagiak+kajálás. Októberre gondoltam, vagy ha nem lesz belőle semmi, akkor sírva nem fakadok. 
szerk.: nyomj magadról képet, látni akarom a zsírsejteket.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Csáó!

Na mindenkinek írom, bár gondolom senkit nem érdekel, hogy nem bírom tovább
Komolyan mondom az utóbbi egy hónapban kb úgy elszaladt a zsír rajtam, hogy iszonyatos vívódásban vagyok, folytassam-e a tömegelést. Nyolcadik hónapja tömegelek súlyom 82-83kg-ról 97kg-ra ment fel, de ahhoz képest mint ami a talin volt (pedig akkor sem voltam éppen sovány
) tiszta zsír vagyok. Köszönhetem természetesen magamnak és annak, hogy mióta abbahagytam a Md-t nagyon elbaszom a kajálást. Nem azt a részét, hogy kétóránként, meg megfelelő fehérjét stb. hanem kurva sok szemét ch-t eszek.
Szóval egyszerűen nem vagyok képes folytatni a tömegelést, hiába, hogy még februárig azt terveztem, de teljesen elkeseredtem, hogy ennyire elzsírosodtam.
Következtetés:
pár nap alatt átgondolom, hogyan tovább, de valószínű egy lightosabb diétába kezdek, mert mint mondottam nem bírok magamra nézni mostanság.
Tanácsokat, véleményeket várok és köszönök
előre is
Ja senki ne jöjjön a hardcore dumával, mert én sose voltam az, meg nem is leszek
-
etilin
aktív tag
Aztat [link]
Ez a pali szinte csak mellizom
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én is a héten holnap bírok lejutni először edzeni, shit.
De holnap legalább jó lesz, akármilyen fos leszek. 
-
GodHeart
senior tag
egy röpke kérdés.. lehet kapni valahol olyan virslit ami normális kajának számít!? Most pl olyat ettem a főzelékhez, ami elvileg 55% pulykahúst tartalmaz... Ilyen Sága füstli volt.

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mindig van ideje kipihenni magát amikor éppen mást nyomatok

-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nekem még 5-6hét tömegelésem van..
de amit most folytatok önpusztító tanulós életmóddal örülök ha megmarad ami van most.. 
anyagilag is nullán vagyok úgyhogy rákényszerültem a csirkecombra..
még szerencse,hogy abból 650ft-ból kijön 1,5kg...fasza lesz lóvé nélkül belevágni a diétába.. 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hát te se sokat pihenteted a szervezeted bazze

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én meg július végéig nyomatom a kreatint,aztán utánna ha minden igaz bepróbálom az MD-t. kíváncsi leszek mit hoz. esetleg utánna még jöhetne egy kis vinyó. de az még messze van.
meg még sose szedtem. a napcsi viszont összebassza az izületeim már azt többet nem nyomatok -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én nemrég voltam edzeni, végre eljutottam oda is
Én is le vagyok szakadva, erőben is, méretekben is. Lesz mit visszahozni ősszel 
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
erőben mondjuk nem. vazz még mindig érzem a hétfői tárogatást
látszik hogy egy ideje nem csináltam
,ajd holnap nyomok maxot fekve is. kíváncsi vagyok hat-e már a kreatin -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Fless szavait igazolod te is

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
bakker összeestem mint a szar

-
deniro2
senior tag
[link]<--Ez linkelted.
Amúgy, lehet, hogy nem értem az álláspontodat. Nekem az jött le, hogy az a kérdés, hogy tömegelés vagy diéta alatt érdemesebb koxolni. Ha, én választhatnék a kettő közűl, akkor egyértelműen a tömegelést választanám, mert több izmot lehet összeszedni, mint amennyit egy jó diétával elveszíthetsz. Vagy nemtom akkor mi a kérdés...
Most elolvastam mégegyszer amit írtál. Szal, arra gondolsz, hogy tömegeléshez lehet, de nem kell, míg diétához gyakorlatilag alapvető lenne? Így értem. Diéta alatt fontosabb lehet.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Na igen, de mint láthatjuk, tömegelés alatt még a Márk féle light koxok is hoznak viszonylag rövidtávon 3-4 kg izmot. Namost, az általad a fogyós topicba linkelt oldal alapján egy szar diétával és 0 mozgással 10 kg leadott testsúlyból 3 kg izom, súlyzós edzéssel és megfelelő diétával ez mondjuk csak 1 kg, ez alapján tömegelés alatt koxolva diéta után megmarad 2-3 kg plusz izmod, ha meg diéta alatt nyomod az anyagot, akkor ugyan nem vesztesz izmot, de -3-4 kg-ról indúlsz, magyarúl 2-3 kg-mal szarabbúl jössz így ki.
Remélem érthető volt.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jó, de én úgy értettem, hogy tömegelni lehet koksz nélkül is, de diétában jó ha van vmi ami megakadályozza a nehezen felszedett izom elvesztését, persze ehhez kell egy jó diéta is, de naturálban izomveszteség nélkül diétázni sztem nem lehet.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én úgy látom, hogy diétában tényleg több értelme van kokszhoz nyúlni legalábbis a _mi szintünkön_, mint tömegeléskor, viszont azt nem hiszen, hogy Arnoldék tényleg csak diéta alatt használtak volna, ahogy ő ezt írja.
-
God Vazzeg
veterán
''[steroids] were helpful to me in maintaining muscle size while on a strict diet in preparation for a contest. I did not use them for muscle growth, but rather for muscle maintenance when cutting up.''''
Hát igen! Mi tömegeléskor használunk roidokat, ők meg diétakor használtak
Érdekes
(Kivétel Zuzo, mert ő is használja most diétához, meg persze a ''többiek'' akik mindig tolnak valami sz@rt
) -
fLeSs
nagyúr
''Schwarzenegger has reportedly won his first of seven Mr. Olympia title in 1970 with the help of Dianabol (see [1]). He has admitted to using performance-enhancing anabolic steroids whilst they were legal, writing in 1977 that ''[steroids] were helpful to me in maintaining muscle size while on a strict diet in preparation for a contest. I did not use them for muscle growth, but rather for muscle maintenance when cutting up.'' However, some bodybuilders who used the same steroid cocktails as Schwarzenegger in the 1970s dispute the notion that they were used merely for ''muscle maintenance''. Even Schwarzenegger has called the drugs ''tissue building.'' (see [2]).
In 1999, Schwarzenegger sued Dr. Willi Heepe, a German doctor who publicly predicted an early death for the bodybuilder based on a link between steroid use and later heart problems. Because the doctor had never examined him personally, Schwarzenegger collected a DM 20,000 ($12,000 USD) libel judgment against him in a German court. In 1999 Schwarzenegger also sued and settled with Globe Magazine, a U.S. tabloid which had made similar predictions about the bodybuilder's future health. As late as 1996, a year before open heart surgery to replace an aortic valve, Schwarzenegger publicly defended his use of anabolic steroids during his bodybuilding career (see [3])
Schwarzenegger was born with a bicuspid aortic valve; a normal heart has tricuspid valves. According to a spokesman, Schwarzenegger has not used anabolic steroids since 1990 when they were made illegal (see [4]). In bodybuilder slang, steroids are sometimes referred to as ''Arnolds'' (see [5]).''
a wikipediáról. -
Thom!
veterán
150kg engem agyonüt nemhogy 300kg

erre a kurva eső itt szegeden elkezdett esni hogyálljon kés a hátába
-
Thom!
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
soha

-
fLeSs
nagyúr
A ma megjelent Belinea monitoros cikkbe egy kis body-building is bele lett csempészve.

-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
Agyzuzo
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kurva jól reagálok amúgy már minimál dózisokra is (állítólag pl. a Stanzol lófasz, de 15mg-ot kezdtem el szedni először és 1 hét után már érzem hogy könnyűek a súlyok amiket használok, pedig nem nyomok sok CH-t, csak a fehérjét emeltem meg 400g-ra). Most letolom ezt a kúrát, ha elégedett leszek az eredménnyel, télen elég masszív tömegelés lesz...
-
etilin
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hegyomlás lesz gecó

Csak kapjál magadra majd méretben ruhát
-
Agyzuzo
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Dark side power van.

-
Agyzuzo
addikt
Én is rég raktam már be képet, íme. =)
[link] -
Markgx10
őstag
válasz
ithomas
üzenetére
Szóval

Nekem 6,8kg-ot hozott amiből kb 6kg még megvan. Reálisan ebből 2-2,5kg ami izomnak nevezhető.
Erőt is viszonylag jól hozott, bár nem annyit mint Bubeenak és egy másik jó barátomnak, akik a Methyldrol változatát tolták (én a Masterdrolt ettem), az erő viszont mind megmaradt eddig (az a 6-ik hét, hogy nem eszem már).
Mellékhatás kb 2-3 napig jelentkezett amikor 2-ről 3-ra emeltem, ekkor mintha magas vérnyomás játszott volna be, de hamar elmúlt. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy bekaptam az esti szemet aztán haverokkal jól beitaloztunk
, szóval valószínű azért.
Ja és a végén influenzás voltam, nem tudom attól-e vagy nem.
Mellé én tejsavó turmixot, meg sima multivitamint (Scitec Vita-X-et) toltam, tehát semmi különös. A lényeg, hogy utána Novedex + Retainből álló ''utókúrát'' csináltam, úgy gondolom annak köszönhető, hogy szinte minden megmaradt
Kb ennyi
Woodslave: Anyád!
Te bazzeg jól megizmosodtál 
-
rii
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
azt úgy kell mondani,m hogy imageshack.us - [link]
nekem is azóta 3 milis a hajam, mióta elfelejtettem egyszer feltenni a vágófejet ...
de ''visszanöveszztem'' 1-2 centisre ....
voltam lángsport ba vagy hol. .. voltak bent nagy disznó emberek .. tömték magukba a csirkehúst, meg rizst - húztam is gyorsan ki onnan ....
na ... jók legyetek !!!!!!!!!

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Degec 
Nekem bejöttek a képek, de amúgy nem tudom minek kell azt a köcsög kepfeltöltes.hu-t használni, egy kalap szar.
Amúgy a második kép nekem se elsőre jött be pl. -
Woodslave
félisten
biztos van önkritikájuk
. lehet xar a képfeltöltés. 
én se voltam mindig kopasz...[link]
na mára eléggé kitárulkoztam
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nekem se jön be
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem most kb 2 centi, de sose szokott ilyen rövid lenni, csak megcsúszott a hajnyírógép
Volt már válligérő is 
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
bazz nem kéne a kopaszokkal viccelődni

Sztem inkább hozzánőttem vmelyest, mert kb ugyanakkora
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
na egy ''művészfotó''

[link]
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Azt hogy csinálod? Sztem ha 80-ba 10et nyomsz, akkor több kéne a maxodnak lenni, mint 95 kg.
Én 80-ba sosem nyomok 10et, úgy vagyok\voltam vele, hogy minek.
(nyomtam, most alig tudok már lejárni edzeni
), a maxom meg ahhoz képest jóval több volt, sajna csak volt. 
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
a hát-váll 1ütt nem sok?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Én is csak 130-ig megyek, nyugi
Szinte soha nincs segítőm 
-
Vandit.
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
lehet hülye kérdés,de mi az az MD?
-
GodHeart
senior tag
válasz
Markgx10
üzenetére
A mellem nekem is csak úgy fejlődik, ha érzésből csinálom a gyakorlatokat, úgy ahogy a bbtv-ben is volt a fekvenyomás. Szóval nem anagy súlyra megyek.. így érzem mindig rendesen a végén
És sztem nő is.
A pufirizshez muszáj hozzászólnom.. Kapuváron 1 db sós pufirizs nincs.. mindegyik boltban el van már jó 3 hete fogyva... néha veszek sótlant, mert muszáj valamit enni, de az meg alig megy le.. az utána sózást meg nem szeretem
De komolyan.. kész ahogy a boltokban a pufirizs helye kivan hagyva
és 1 db sincs! -
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Még mindig azt mondom nagyon jó a MD
toljad csak bátran biztos hoz egy csomó erőt, ugyanis a kreatintól felszedett tömegem fele szó szerint elfolyt
míg ez lesz a 6-ik hét, hogy nem eszem a MD-t és még minden erő és tömeg megvan. Bár lehet ez a Retainnek is köszönhető, de akkor is
És nem is érzem egy picit sem úgy, hogy gyengülni akarnék.
Nyaralás előtt találkoztam Janesszel (lehet azóta elpatkolt
) hát nem akarom dícsérni de iszonyatosan durván nézett ki, Erika már azt mondta, hogy ez már durván sok és ilyen már csak az újságokban van, meg nehogy én ilyen legyek
Megnyugtattam, hogy nem áll fenn a veszélye ennek 
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kinyírom mint a szart!
Pont ilyen megerősítésre vártam.
Mindennek klappolnia kell ahhoz h valaki belefogjon. Én sem kezdtem el, pedig már május elseje óta csinálnám ha csinálnám, de egyelőre egy feltétele se adott h bele tudjak fogni.

.....mert nálam volt

Ezt sem értem
Én is le vagyok szakadva, erőben is, méretekben is. Lesz mit visszahozni ősszel

Sőt! Mi lesz belőled!!