- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
Padre
tag
THX! :)
-
Padre
tag
Na megjött tegnap a GA-7N400-L. Nem L1 lett, de nme nagy ügy. Elég sokat kellett vele dolgoznom mire jól belőttem mindent. Többet mint az előző lapjaimnál. Kicsit kényesen viselkedett. Jelenleg még jobban megy mint az előző Abit NF7 v2.0. Teljesen stabilnak tűnik. Remélem nem lesz vele gond.
-
Padre
tag
Köszi srácok!! Kedden jön a lap. Majd beszámolok róla. :)
-
Padre
tag
Az FSB-t nem tarja folyamatosan. Magyarúl ugrál. Egyedi probléma ez szerintem. Egy ideje már foglalkozom ezzel, és azt hiszem valamilyen elektromos zaj zavarja az ''adást''.
-
Padre
tag
Megrendeltem a GA-7N400-L1 -et. Ez brutto 23000. A PRO2 olyan 34, a 7NNXP meg 49-50.
Igazából nincs szükségem az extrákra amiket ezek nyújtani tudnak. Persze jobban felszerelt lapok, de a jelenlegi igényeimet ez az egyszerűbb változat is ki tudja elégíteni. Remélem stabilabb lesz mint az ABIT-om. -
Padre
tag
Köszi a gyors reakciókat!!! Királyok vagytok. Tehát Gigabyte Vs. MSI : 4:0. Asszem ez K.O. győzelem.
Nekem is jobban tetszene egy GA-7N400PRO2, vagy méginkább egy GA-7NNXP, csakhát az elöbbi egy bő 10-essel ez utóbbi meg vagy 25ezerrel drágább. :(
Szóval akkor Gigabyte! THX!!! -
Padre
tag
Tudom hogy használjam a keresőt....Megtettem, de azért jobb ez így. :)
Nagyon gyors help kéne, vagy inkább tapasztalat hogy melyik lapot szeressem.
GIGABYTE GA-7N400-L1 Vs. MSI K7N2 DELTA-L.
A cél stabil működés, és alapvető tuning támogatása. Ez alatt egy AQXEA 2500+ stabil járatása 3200+-on. Asszem ez nem nagy dolog. Kérem ASUS-t meg ABIT-ot ne ajánljátok mert az úgyse lesz. ABIT van most de teljesen instabil. Nem kell többet.
Előre is köszi a helpet!!!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest