- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miningboy
csendes tag
Sziasztok,
fürdőszoba felújításához, kifejezetten vakoláshoz tudnátok ajánlani megbízható, korrekt, jó szakit?
Jöhet privátban is!
Köszi! -
miningboy
csendes tag
Köszi a hozzászólásokat, keresgélek, aztán ha nem jutok vele előbbre, akkor megpróbálkozom saját magam a dologgal.
[link] Portas - velük beszéltem telefonon, de ahogy kivettem, itt egy fóliát ragasztanak a meglévő ajtóra. Ami persze lehet jó, mert rengeteg a veriációlehetőség, csak nem tudom, a faanyag hogyan reagál erre hosszú távon.
Zománcot nem festenék fel rá, ezek nem olyan típusok -szerintem- erre elég lenne egy lazúrfesték, valami más színnel. Elvileg ebből is van megfelelő színválaszték. [link]
Ami jobban zavar, és kevésbé látom javíthatónak, az az ajtófélfa (ajtótok), azt cseréltetném, csak az meg gondolom a szakinak melós, de nem hoz annyit a konyhára, így nem vállalják be. Eddig legalábbis akikkel beszéltem telefonon, mind csak úgy vállalná, ha ajtó is lenne hozzá.
-
miningboy
csendes tag
Sziasztok,
ide is bedobom, hátha...
Győrben, vagy környékén tudtok olyan szakit, vagy üzletet, vállalkozást, aki beltéri ajtó, és ajtótok felújítással foglalkozik?
Ilyen ajtóink vannak, a tokok itt-ott már kopottak, ezek javításra szorulnának, vagy adott esetben cserére, némelyiknek a formájával sem vagyok teljesen elégedett.
Az ajtókat meg más színre festetném, illetve kilincs, zárcsere, ott is a régi csavarhelyek javítása, stb.
Abból indulok ki, hogy olcsóbbra jönnék ki így, minthogy kiszedessem, és tetessek be újakat, de lehet rosszul gondolom. -
miningboy
csendes tag
Sziasztok,
ez a posztom [39617] még mindig aktuális.
2db 100x200as 7zónás matrac érdekel valakit?
[link] ez a típus, csak 100x200as méretben
[link] itt a tesztben jókat írtak róla
~1évet volt használva, nincs kifeküdve, nem koszos, nem foltos, huzata mosható.
Árban megegyezünk!Valaki igazán megszabadíthatna már tőlük, kellene a hely, amit foglalnak.
-
miningboy
csendes tag
Sziasztok,
süngarázs, sünhotel építéséhez keresek faanyagot, fűrészárut.
15cm széles deszkákra lenne szükségem, ha 2m-es hosszal számolok, akkor 10db-ra, tehát 20fm-re.
Ehhez a faanyagot hol érdemes megvenni?
Eddig amiket találtam ~2000Ft\fm
Értelemszerűen nem kellene kezelt, első osztályú minőség. -
miningboy
csendes tag
-
miningboy
csendes tag
Sziasztok,
megbízható, jó szakember villanyszerelő nincs valakinek az ismeretségi körében?
Ha igen, itt vagy privátban kérnék elérhetőséget.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független független modellek új akkuval! Kék, ezüst, Grafit
- IPhone 13 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest