- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Nincs valakinek elfekvőben USB-ről működő mini ventilátora? Tudom, hogy dx-ről lehet marha olcsón szerezni, de hátha akad valakinek.
-
G@ben
addikt
Ha nincs egy winchesternek doboza, akkor miben érdemes szállítani? Szatyor, valami ruha vagy más?
-
G@ben
addikt
Továbbra is eladó 500-as Sata WD winchester 7000-ért! Topiklakóknak minimálisan alkuképes!
-
G@ben
addikt
Keresek megbízható villanyszerelőt! Ha van köztetek vagy ismertek ilyet, ne tartsátok magatokban!
-
G@ben
addikt
Még mindig eladó 500-as WD winchester!
[link]
Topiklakóknak minimális kedvezmény! -
G@ben
addikt
Keresek kölcsönbe külső notebook vinyóhoz tápkábelt, ami egyik oldalán Mini-B USB-s, a másikon sima, de Y-elágazású. Tesztelni szeretném, hogy a kábel rossz vagy a vinyó.
-
G@ben
addikt
Eladó Western Digital Blue 500GB winchester! 100/99-es, mint már írtam, a kábel hibája miatt van rajta egy darab bad sector, ami nem úgy tűnik, mintha terjedni akarna. Ára 7000 jó magyar forint!
-
G@ben
addikt
Gyors kérdés: vettem ma egy vinyót, amit leformáztam, de gyorsformázással NTFS-re, mert a lassúval marha sokáig tartott volna, meg RAW fájlrendszert akart a gépre tenni. Mivel még soha nem csináltam gyorsformázást, kérdezném, hogy az úgy jó-e. Nem szeretnék emiatt adatot veszíteni. Igen, utánaolvastam, leírták, hogy mi a különbség, de attól tartok, nem igazán értem, mert annyira részletesen nem írták le.
-
G@ben
addikt
Feltettem nemrég a Win7-et, de jogosultsági gondjaim vannak, azaz ha fel akarok tenni egy programot, akkor sokszor rákérdez, hogy biztos-e, engedélyezem a Total Commandernek, hogy módosításokat hajtson végre, meg rendszergazdaként akarom meg ilyenek, illetve ha törölni akarok egy könyvtárat, akkor szintén rákérdez, hogy biztos törölni akarom-e, meg rendszergazdaként szeretném-e mindet. Ezeket hol tudom beállítani, hogy ne kérdezzen rá mindig?
Elvileg beállítottam már, hogy mindenhez legyen jogosultságom, ezzel meg is oldódott pl az, hogy egy képet nem tudtam a vinyóra menteni a netről, mert nem volt hozzá jogom, de a fentieket nem találom. Meg tudja mondani valaki pontosan, hogy hol és mit kell beállítani? -
G@ben
addikt
Valakinek van Firefox 26-osa letöltött formában? Mindenhol csak egy olyan verziót találok, ami ha elkezdi letölteni, akkor a 29-est szedi le, ami nekem nagyon nem jó.
-
G@ben
addikt
Hülye kérdés következik: felraktam a Win7-et, működik is jól, de nem tudom, hogy az alaplaphoz és a monitorokhoz kell-e drivereket felraknom vagy sem? Egyelőre jónak tűnik minden (USB-k, monitorok felbontása), de nem tudom, hogy a későbbiekben okoz-e ez problémát.
A neten mind a két oldalra van vélemény, aztán nem tudom, melyikre hallgassak. -
G@ben
addikt
Érdekel itt valakit egy 100/99-es állapotú (a 99 valószínű a rossz kábel miatt van) 500GB-os WD winchester? Erősen gondolkozom a nagyobbra váltáson.
-
G@ben
addikt
Vállalkozó szellemű embert keresek, aki ki tudna próbálni a saját gépében egy SATA winchestert a holnapi nap folyamán! Néztem mindenféle tesztet, most próbálnám másik kábellel, de rá kellett jönnöm, hogy nincs még egy SATA kábelem. Illetve előfordulhat még Win hiba is, meg nemtommégmi, szóval az lenne a legtisztább, ha a puszta vinyót meg tudnánk nézni másik gépben. Egy másolás kéne rá, hogy ott milyen gyors. Ha ott is lassú, akkor egyértelműen a vinyóban kell keresni a problémát, ha nem, akkor tudom itthon tovább folytatni a hibakeresést. Ha a Plázához közel laksz és ráérsz, akár ma is mehet!
Cserébe fel tudok ajánlani MicroSD adaptert, IDE körkábelt, nagyon régi procihűtőt, szóval minden sz@rt.
Előre is köszönöm! -
G@ben
addikt
Na leformáztam a vinyót, gyorsult is, de nem sokat. 8 megáról felment 17-re, onnan meg gyorsan visszaesett 10-re, miközben ugyanazt a fájlt másik vinyóra 25-27 megával nyomja, ami a mobilvinyó kb maximuma, amiről másolom. Mit lehet a gond? A vinyó 100%-os, mégis veszett lassú. Kábelhiba? Windows hiba? Mégis vinyóhiba?
-
G@ben
addikt
Valakinek egy Kingston Micro SD adapter? Fiókban találtam, talán még működik is, egy sörért vihető!
Kipróbálni ajánlott, mert tényleg nem tudom, megy-e! -
G@ben
addikt
Olyankor mi lehet a baj, ha egy vinyóról 8-9MB/s-mal tudok csak másolni? Sata vinyó, nemrég még vitte a 80-90-et is. Másik két Sata vinyó közt megy normál sebességgel a másolás. Hozzá kell tennem, hogy erősen fragmentált volt, most is tart a defrag, de elvileg már defragolt fájl is ilyen lassan megy.
Esetleg van valami beállítás, ami lekorlátozhatja? Ide vinyóknál volt, hogy csak Ide-33-on engedte a dolgokat, itt is lehet ilyen?
A defrag sebessége is kb ennyi, mert 400 gigát kb 11-12 óra alatt akar megcsinálni. -
G@ben
addikt
Oh my God, I killed
Kennythe topic! Me bastard! -
G@ben
addikt
Ja, ha megfelelő árat írsz, akkor adom mellé a gyári 8-as hátsó sort ajándékba meg a láncot is! A sor mindenki szerint jó, kivéve engem
, szóval akár még sokáig használható is lehet! Igazából annyi hibája van, hogy 1-2 fokozatban enyhe remegést érzek. Több szerelő kipróbálta, egyik sem érezte. Mondjuk ez lehet a lánctól is, hogy megnyúlt, de ezt nem tudom. A lényeg, hogy az is vihető, akár felnivel, akár külön.
-
G@ben
addikt
Eladó gyári Kelly's 26"-os mountain bike felnik! Első, hátsó, a hátsó agyat kivéve tökéletes állapotú, de az is olcsón cserélhető, talán még javítható is! Ha érdekel valakit, írjon, aztán megegyezünk!
-
G@ben
addikt
Ha valaki használ Win7 x64 alatt Logitech MX510-es vagy MX518-as egeret, legyen szíves, írjon privátot! Technikai kérdésem lenne.
-
G@ben
addikt
válasz
memphis221 #22686 üzenetére
A lemezjátszónk viszont nem ilyen.
-
G@ben
addikt
válasz
memphis221 #22684 üzenetére
Echte úgy néz ki, mint a régi lemezjátszónk hangfala.
-
G@ben
addikt
Tud valaki kiadó szobát Győrben akár hétfőtől egy fiatal srácnak?
-
G@ben
addikt
Blaskovics szervizes tapasztalat nincs, de amikor akartam venni valamit, amit ki kéne előtte próbálni, akkor annyit mondott a srác, hogy kifizetem, kibontom, kipróbálom. Ez elég érdekes hozzáállás. Viszont egyet tudok: Georgesportba NE! Beviszed egy hibával, kihozod kettővel!
-
G@ben
addikt
válasz
Jazzos #22450 üzenetére
Xperia Pro? Nekem az van, imádom, bár intenzív használatnál érezni, hogy csak 512MB ram van benne. Ja, nem kapható szolgáltatóknál, csak függetlenül, úgy meg kicsit több, mint 10k. Bár lehet, hogy vehetsz használtan jó állapotút is a fórumon. Már csak a billentyűzet miatt gondolom, hogy érdekelhet.
-
G@ben
addikt
válasz
zsigee #22094 üzenetére
És az én esetemben, hogy rajta van a 7 bad sector, meg 100/93 az állapota, de legalább egy éve ilyen (akkor vettem észre), mire számítsak? Rak arra a területre adatokat vagy sem? Ha nem, akkor még akár sokáig is jó lehet, ha rak, akkor megette a fene az egészet, mert ezen vannak a fontos adataimról másolatok. Igen, tudom, ha rosszabbodik, akkor csere, de elég régóta ilyen.
-
G@ben
addikt
válasz
Thocy a ZAGY #21954 üzenetére
Nem a kanapén fekszik, nyugi. Ha az lenne, már váltottam volna sok éve.
-
G@ben
addikt
Találkozott már valaki Győrben a következő joghurtokkal? Zott monte Cherry & Crunchy
Barátnőm megkért, hogy szerezzek neki, de sem a Tesco-ban, sem a Spar-ban, sem a Lidl-ben, sem a CBA-ban nem találtam és kicsit unom már a fölösleges boltjárást. -
G@ben
addikt
válasz
stairmaster #21770 üzenetére
Egynek nem rossz.
Köszi! -
G@ben
addikt
Tudtok ajánlani egy jó tv-szerelőt? Régi fajta LG tv-hez kéne.
-
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #21704 üzenetére
Valószínű bonyolultabb, mert az alatta lévő zenét megtartanám. Ennyi menne, igazából csak ennyire tudom használni a programot.
Szóval itt a nem odaillő tüskét kéne kiszedni valahogy. Majdnem mintha az éneket akarnám leszedni a zenéről. Nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e. -
G@ben
addikt
Ért valaki a Soundforge-hoz? Van egy zene, amiből 1:11-nél ki szeretném vágni azt a hibát, de gőzöm sincs, hogy hogyan, illetve lehetséges-e. Az eredeti zenét természetesen szeretném alatta megtartani.
-
G@ben
addikt
Nem tud valaki egy jó módszert arra, hogy ha like-ot kér egy videó, kép, akármi, hogy megnézhessem, akkor azt hogy lehet kikerülni, hogy ne kelljen like-olni, de mégis lássam a dolgot?
Egy ilyet már olvastam, hogy F12, Konzolba beírni ezt: document.getElementById("funnyimgcontent").style.display='inline', de egyrészt nem mindig működik, másrészt minden egyes alkalommal újra be kell írni. Valami örökös megkerülős dolog kéne. -
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #21493 üzenetére
Most is azt hallgatom, a milliószor hallott zenékben most hallok extra dolgokat is, amik eddig nem voltak benne, bár ez lehet, hogy a Nagytiszteletű Jazzostól vett füles eredménye! Habár az egyik legolcsóbb darab, de biztos beletett valami hangjavítót.
Szóval elégedett vagyok, na! -
G@ben
addikt
Valaki, aki ért a képszerkesztéshez, leolvasná nekem erről a képről a gumiméretet? Én akárhogy próbálom, csak tippelni tudok.
-
G@ben
addikt
válasz
delikvens025 #21435 üzenetére
[link]
Győri cég, a vezetője haver és regisztrálva van itt is, csak nagyon ritkán néz be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest