- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #32655 üzenetére
-
Dorien
veterán
válasz
bundilolo #32204 üzenetére
Nálam egy jó ideje már only MPL csomagautomata játszik az ilyesmi szopások elkerülése végett. 0-24h elérhető, eddig 490Ft volt, most emelték 890Ft-ra. Most a mínuszok ellen nem tudom mennyire van védve a rekesz, de akkor meg ott a "postán maradó" MPL üzleti csomag. Így is olcsóbb, mint kiszállítva, 1320Ft vs 1690Ft.
-
Dorien
veterán
Boldog Karácsonyt!
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
PCI-E videokártyát keresek min. GTX 560Ti / HD5870 / 6870 szintűt.
Árban max. 30-40k. (GTX 960 / 1050 / 1050Ti / R9 380)Ajánlatokat priviben please!
Köszi! -
Dorien
veterán
Amit linkeltem, az nem fűtőszálas.
Szerencsére még nem volt problémám a tükrökkel sem a Berlingón, sem a Focuson, így nem tudom mennyire macerás művelet. Az a 13k mindennel együtt nem tűnik vészesnek, ha nincs időd bontóba rohangálni.Nekem a Focusban az a tenyérnyi műanyag tört el, aminek a váltóbot visszahúzó rugója nekifeszül és most, ha kiveszem sebességből, nem áll vissza középre. Új csak gyári van belőle, a Berger udvarban a ForMax-osok 17k-ért hoznák meg...
Köszi, inkább majd nézek bontóból.
-
Dorien
veterán
Cromax Győr, Kandó K. u. 1. - Kb. 1-2 nap alatt átvehető a rendelt cucc, ha van központi raktáron. Clubtag regisztrációt érdemes csinálni. Átlagban itt vannak a legjobb alkatrészárak. Gyakori típusokba (pl. Focus I) egyből tudnak szűrőket, gyertyákat adni. Olajat meg most már jó ideje csak a Mannol.hu-ról vásárolok, annyira olcsó és tudja a Ford előírást.
-
Dorien
veterán
válasz
bugalaszlo #31360 üzenetére
Köszi Laci!
Már vettem Jazzostól. -
Dorien
veterán
Sziasztok!
Eladó asztali i5 vagy i7 konfigja lenne valakinek?
(Csak lap + proci + esetleg RAM.)Ajánlatokat priviben plz.!
Köszi!(Pár napja beruháztam 25k-ért egy 250GB Samsung 850 Pro-ra.
A régi lapomban nem megy a SATA AHCI, így SSD TRIM sincs.) -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Sziasztok!
Eladó SSD-je van valakinek?
Csak normál SATA csatolós érdekelne (nem mSATA, nem M2) és úgy 60GB-tól fölfelé.
Árban max. 20k-ig - illetve van egy HiFiMAN HE350 nyitott fejhallgatóm cserealapnak: [link]
Ajánlatokat priviben plz. Köszi! -
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #31211 üzenetére
Tényleg fasza kis zuhé volt.
Mi is a Püspökerdőben, pontosabban az Aranypart holtágon voltunk előtte. Még beültünk egy dürümre a sarki fabódéba, aztán ahogy befejeztük, le is csapott a vihar. A kocsim a lehúzott ablakon át telement a fákról lehulló terméssel, de szerencsére nem áztunk meg...
-
Dorien
veterán
válasz
Balinov #31161 üzenetére
Ja, csak úgy volt kb. előadva, mintha azt mondanánk, hogy ezután segget se töröljünk WC-zés után, mert szaros lesz tőle a kezünk.
Nem ettől leszünk betegek, hanem ha utána nem mosunk alaposan kezet.
Hűtőhideg, fagyásból kiolvadt húst amúgy nem túl élvezetes nagyobb mennyiségben szeletelni, darabolni, mert szétfagy tőle a kezed. Én forró vízzel szoktam előtte alaposan átöblíteni, úgy sokkal könnyebb vele dolgozni. Múltkor a bográcsgulyásba 2kg lapocka ment, a nyesedék meg a macskáknak.
kiszi07: Jobbulást!
-
Dorien
veterán
válasz
Balinov #31158 üzenetére
Bali, nálunk a családban soha senki nem kapott ilyen fertőzést a csirkehús megmosásától. Nyilván a húsos vágódeszkát rendesen le kell pucolni és nem tiszta evőeszközökre, tányérokra, poharakra csorgatni a húslét.
Nekem egyszer volt (kb. 11 éve) egy fasza vérhas-szerű fertőzésem (napokig tartó véres hasmenés), de annak az oka a pulykacombhús nem megfelelő hőkezelése volt - tanultam belőle...
De majd jön Okidoki, a mi fő-fő ÁNTSZ gurunk és megmondja a tutit!
Ami nálunk most mindent visz, az a mézes-mustáros csirke kerti tűzön sütve.
Istenkirály.
Dupla annyi mustár kell a mézhez és apróra csíkozott csirkemellre kell önteni, beleforgatni, majd mehet az olajozott tepsibe a grill rácsra a tűz fölé. Forgatni kell, gyorsan megsül, de nem baj, ha kicsit megpirul, megég, csak még finomabb lesz... -
Dorien
veterán
válasz
Ukraan #30949 üzenetére
"Ezen felül eladó egy 16 gigás Sandisk Micro SDHC CL10 kártya, adapterrel, számlával. 2 napot használtam, kicsinek bizonyult... Ár: 3k"
Ezt hoznám, ha működik a fényképezőgépemmel.
Sajna egyelőre autó híján vagyok, de majd jelentkezem. Ha valaki előbb vinné, az sem gond. -
Dorien
veterán
Van pár eladó fejhallgatóm, teljesen újszerű állapotban, ha valakit érdekel:
AKG K612 Pro
Beyerdynamic DT 880 Edition 250 ohmTopiklakóknak 1900Ft kedvezmény.
-
Dorien
veterán
Kb. 14 év után lecseréltem a Genius NetScroll+ Eye egeremet.
Most is prímán működik, de már zavart a vezetéke. Elég jól megszolgálta az akkori ~1500Ft-os árát.
Természetesen az utód is Genius lett, egy ilyen:
-
Dorien
veterán
Emlékszik itt valaki erre a játékra?
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #30619 üzenetére
50e Ft-os viszkit akarsz venni neki? [link] Jó barát lehet...
-
Dorien
veterán
Nekünk van egy 106 cm-es 3D-s LG, meg egy 101 cm-es nem 3D-s Samsung. Az LG szinte mindenben jobb (kezelhetőség, lejátszás finomsága), mint a Samu, pedig régebbi. A 3D-t csak kipróbáltuk, de szerintem felesleges, a mozis 3D teljesen más élmény. Talán a YouTube része jobb a Samunak, az LG-n még elég buta a szoftver, de azt egy ideje nem használjuk, csak pendrive-ról nézünk filmeket, sorozatokat.
-
Dorien
veterán
Egy kis gitárzene mindenkinek az ünnepekre az isteni Joe Satrianitól!
-
Dorien
veterán
Ja igen, nekem meg valami olcsó eredeti Windows matrica kellene. XP vagy esetleg Win7. (XP van a gépen)
-
Dorien
veterán
Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
No meg balesetmentes közlekedést. Tegnap este Herceghalom közelében sikerült elütnünk egy ilyen röfit. Szerencsére járóképes az autó, csak a lökős és a rendszám sérült.
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #29576 üzenetére
6 éve kaptam ezt a tippet, azóta sem voltam nála...
Komjáthy István
ékszerész
Győrszentiván
20/9776-171 -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
atos19881101 #29507 üzenetére
Volt csápos emelőn a minap, alig van rajta pár tenyérnyi felszíni rozsda.
A szerelőm is vállal alvázvédelmet, de lehet, hogy ezt most valaki másra bíznám...
Köszi szépen az infókat! -
Dorien
veterán
válasz
atos19881101 #29505 üzenetére
Köszi szépen!
Mennyi időt vett igénybe?
Kívülről mennyire látszott a kezelés? -
Dorien
veterán
No, még egyszer:
Alváz- és üregvédelmet csinált már valaki itt a kocsijára?
Tudtok ajánlani valakit a környéken, aki ezzel foglalkozik?A 2003-as Ford Focusomon csak pár apróbb felületi rozsda van, de nem szeretném, hogy elharapózzon...
-
Dorien
veterán
Üdv. mindenkinek!
Alváz- és üregvédelmet hol érdemes csináltatni Győrben vagy környékén?
A Google nem sokat segített...
Előre is köszi! -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #28983 üzenetére
Erről jut eszembe: Free couch
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #28968 üzenetére
Minek lemosni? El akarod adni?
A motortér akkor jó, ha poros, de száraz. -
Dorien
veterán
Ha valaki esetleg írható CD-t venne:
A nagy Tesco-ban 1047Ft a 25db-os Artisjus matricás Sony CD-R. (Gondolom félreárazták.) -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Ahoj!
-
Dorien
veterán
Nocsak, valami agrártopikba keveredtem?
Áldás, békesség gyermekeim...
-
Dorien
veterán
válasz
bendeguz76 #27495 üzenetére
Pálffy - Steak erdei gombával, hercegnő burgonyával meg valami szósszal, ez is nagyon jó, de szerintem ami még jobb az a barbecue steak csíkok, csípősen, steak burgonyával. [link] #81, #83
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #27447 üzenetére
Erről ez jutott eszembe: [link]
-
Dorien
veterán
válasz
xcel2000 #27392 üzenetére
Milyen faja pedómacis melegítője van az öregnek...
Egy kis ünnepi lazulás:
Bëlga - Rímálom Az Elme Utcában
Bëlga - Nemzeti Hip-Hop
Bëlga feat. Wahorn András - Egyszer fent -
Dorien
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független független modellek új akkuval! Kék, ezüst, Grafit
- IPhone 13 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest