Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
épp ezért mondtam hogy a gmail címtárat ki kellett volna venni hogy ne is szinkronizáljon vele meg ne is mutassa meg semmi és akkor ha letöröltél mindent a telóról és rámész hogy szinkronizáljon akkor elvileg vissza kellene tennie a névjegyeket...
vagy csak annyit tenni hogy a gmailt kivenni hogy ne mutassa és úgy törölni a többi névjegyet amit mutat.. ezt nagyon jól lehet birizgálni a megjelenítési beállításokban erre jól emlékszem -
sagesz93
addikt
A telefonkönyvben van valahol egy megjelenési beállítások opció, na az alatt lehet keverni hogy miket mutasson es miket nem.. Hat első körben a gmail szinkront kivennem, beallitanam hogy a gmail nevjegyeket ne mutassa, es ezután törölnem a nevjegyeket amik telon vannak, majd utána jöhetne a gmail szinkron es beallitas hogy a gmail nevjegyeket mutassa. Ezt igy eleg nehéz leirni élőbe ra lehet jönni az elbaszott logikájára
-
sagesz93
addikt
válasz
Speeedfire #15050 üzenetére
Nekem már mindegy, iphone 4 van
előtte meg optimus 7 volt, ezeknél sosincs ilyen jellengű problémám..
A tableten néha előfordul (concorde tab one), de nem tud érdekelni.. Jó az úgy ahogy van. -
sagesz93
addikt
válasz
Speeedfire #15041 üzenetére
Nálam se volt állandó probléma és most a táblagépemen se szokott mindig előfordulni van olyan hogy 2napig hozzá se nyúlok és merül 1%-ot, viszont van olyan hogy vasárnap este lezárom 70%-al hétfő reggel meg kiírja hogy csatlakoztassa a töltőhöz én meg azzal jegyzetelek suliba hát nagyon tudok neki örülni
-
sagesz93
addikt
buék fórumtársak!
-
sagesz93
addikt
Valakinek esetleg asus 1001pxd netbook?
Kb. bontatlan állapotban, dobozában mindennel 2 év garival 55 körül eladó lenne. -
sagesz93
addikt
válasz
memphis221 #13183 üzenetére
-
-
-
sagesz93
addikt
Akkor én a középmezőnybe tartozom a 21k-s dobozos garis zsír új vétellel?
Apropó kinek nem volt meg i3asa? -
sagesz93
addikt
válasz
Smile8822 #12557 üzenetére
Már meg nem mondom neked pontosan milyen típus volt az enyém, de nagyon tré volt az illesztések pontossága, meg a lemezek vastagsága. Rezonált is meg minden... De "sokat tudott" ennyiért, volt benne venti meg világított elöl 2 csíkban valami led, amiből az egyik az első héten feladta a küzdelmet kb. ennyi maradt meg a házról az emlékeimben
(#12558) Jazzos: hát úgy nehezen fogom eljuttatni igazad van -
sagesz93
addikt
Mindig is lumia volt
Nem lesz frissíthető 8ra csak 7.8 lesz rá ami csak külsőben hajaz a 8ra kb.
nem véletlen olyan olcsó az most
Ettől függetlenül patent teló és hülyebiztosatomstabil a rendszer -
sagesz93
addikt
Jó a teló amúgy? Ebay-ről itt van egy tipp (meg még egy, +1 ráadás
), csak azért se bírtam megállni hogy ne keressek hozzá
-
sagesz93
addikt
Hát nemtudom emberek én haveromnak adtam el a gépét 4 nap alatt elvitték kp-ra nem alkudozva(külön a 9800gt-t is), szóval azért el lehet adni a dolgokat szerintem. Mondjuk anno laptop eladással én is megszenvedtem rendesen.
-
sagesz93
addikt
halihó
lenne itt egy vga eladó: [link] -
-
sagesz93
addikt
hát a gyárival is ez a gondja a tagnak szóval akkor már inkább élvezkedjen egy ideig a moddoltal...
*
most raktam 4.1.1-et(cm10/jelly bean) egy xperia x8-ra hát eszem/f*szom megállt annyira gyors volt.. most az megint más kérdés hogy meddig lesz ilyen de engem meggyőzőttstairmaster kollega tudja igazolni
*pont emiatt hagytam el az androidot... -
-
sagesz93
addikt
válasz
atos19881101 #11519 üzenetére
vodás is függetleníthető hivatalosan elvileg
bár sokat nem tudok erről.
-
sagesz93
addikt
válasz
atos19881101 #11501 üzenetére
Nekem van egy Vodás fullos de nem hinnem hogy megadnad érte azt a pénzt amennyit én kérnék érte..
-
sagesz93
addikt
lenne itt egy konfig eladó, Győrieknek olcsóbb.
-
sagesz93
addikt
válasz
sladka_pani #10635 üzenetére
Annyiért még butykolom rá itthon a hackintosht inkább
Esetleg 1-2 hét múlva ha még meglesz szólok. -
sagesz93
addikt
hdd 4000-be odaadom valakinek Győrben.
-
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
Vigyétek olcsó :[link]
-
sagesz93
addikt
válasz
Speeedfire #10387 üzenetére
el lennék vele a kényelmes lenne a kezemnek
de ilyet még nem igen láttam sehol, Jazzosnál esetleg be lehet szerezni? -
sagesz93
addikt
valaki ajánljon már nekem valami normális egeret amin elfér a kezem rendesen és nem fáj 1-2 óra játék után a kisujjam meg a gyűrűsujjam
sajna 20ezrem nincs egérre...
a microsoft comfort mouse 4500 egész jó, csak nem elég "játékos".. -
sagesz93
addikt
4500-ba 250-es vinyó senkinek nem kell?
-
sagesz93
addikt
Valakinek egy 250es vinyo esetleg? Többit privibe, olcsón adnám
-
sagesz93
addikt
Köszönöm mindenkinek, nem lett olyan rossz amúgy az érettségi, itthoniaknak megfelel ennyi nekem elég
Valaki vigye el ezt az alaplapot, helybe odaadom 5000-ért, ennyit azért simán megér.. integrált radeon hd3200... -
sagesz93
addikt
Sikeresen leerettsegiztem, holnap derül ki pontosan hogy, de megvan az biztos
Kis örömök az életben -
sagesz93
addikt
válasz
Balinov #9422 üzenetére
Először az iboot+retail snow leoparddal próbálkoztam, de a telepítésig se jutottam el, utána néztem meg az iatkos l2-t, ezt igazából leírás nélkül
(nemvalami nehéz feltenni ha nem adódnak gondok) 48xx szériához alapból van benne kext... 5670el szivok pedig még imacbe is van ilyen vga...
Most felraktam a vgahoz egy másik kext-et így nem bootol be a rendszer.. Na itt van az a pont ahol nem tudok mit csinálni.. Valaki segíthetne mert mar párszor ujraraktam..Mod:Innen, .dmg, a transmac nevezetű progival kell kiírni windowson
-
sagesz93
addikt
válasz
sladka_pani #8975 üzenetére
most innen veszek szerintem ha rászánom magam hogy kifizessek érte ennyit...
az a baj hogy megcsinálni is lusta vagyok a gépet, olyan szinten megfelel most is... -
sagesz93
addikt
válasz
sladka_pani #8955 üzenetére
hát azért ezzel szerintem el lehet játszadozni bőven
anyámnak most vettünk egy samsung gépet 116ért, pentium b960 meg geforce 520mx gondoltam rápróbálok egy dirt 3-at, kicsit meglepődtem amikor vitte 1366x768-ban high-on a játékot 30fps körül...mondjuk a laptopokba nem vagyok otthon, de hát ebből a típusból a gamer edition se kerül 200-ba..
-
sagesz93
addikt
válasz
atos19881101 #8916 üzenetére
pl. win telepítésnél
nem erre a vinyóra akartam tenni a wint, ha erre akartam rakni akkor kiírt valami hibát de már nem tudom pontosan mit
semmi extra programmal nem néztem rá -
sagesz93
addikt
van itten nálam egy hitachi deskstar vinyó, 250gigás satás, felismeri a gép meg minden, viszont nem lehet leformázni... na ezzel ilyenkor mi a teendő?
-
sagesz93
addikt
na sziasztok emberek lenne egy gép maradék
amik maradtak belőle eladásra:
1gb kingmax ddr2 ram (+ 1gb kingston ram (667es mindkettő) aminek nem valami stabil a működése ezt ingyen adom ajándékba)
egy 80as maxtor diamondmax nemtudom a hd sentinel mit ír rá de 3-4 évig hibátlanul szaladt rajta a win7. satás
AMD Athlon 64 X2 4400+ proci hozzá opcionálisan egy 6000+ "feletti" procikra való kicsit brutálabb hűtés.
egy msi ms-7304 lap, oem hátlap nélkül tudom adni.
és egy táp is van, fsp atx-300paf, jó kis atomreaktorajánlatokat várok, most kicsit megszabadulós a helyzet szóval nem piaci ár felett adom...
15-be adom egybe az összeset...ez holnapig él utána rájövök hogy külön-külön sokkal többet ér...
-
sagesz93
addikt
[link]
Na ilyen kinek van? -
sagesz93
addikt
Valakinek revoltec uv neon?
kb. ezt adnám én is, csak egy ezresbe.
képek:
[link] -
sagesz93
addikt
[link] győrieknek 38k.
cellpeti: azt nem értem hogy az ilyen emberek mit keresnek még az oldalon..
-
sagesz93
addikt
ez itt a reklám helye
Győrieknek pár ezer kedvezmény persze! -
sagesz93
addikt
valaki nem megy pestre a héten? csütörtökig, utána már én is fel tudok menni...
-
sagesz93
addikt
valaki nem tud esetleg eladó iphone 4-et? fekete, független/vodás, 16gb-os, tartozékos, makulátlan érdekel, 90-95-t megadok érte...
-
sagesz93
addikt
éreznéd a váltást szerintem. Főleg ha lenne keret ssd-re is.
én e7400-ról váltottam anno i5-750-re ezt nagyon megéreztem érezhetően gyorsult minden, majd erről váltottam "vissza" i3-2100-ra, nem éreztem nagy visszalépést. Mert nem is nagy visszalépés igazából
i3-ból mindenképp 2100-at ajánlom, i5-ből meg 2400. -
sagesz93
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest