- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
SyMbioTe #36405 üzenetére
De ha van esetleg update a sztoriról, engem nagyon érdekelne.
Jó látni hogy más is mekkorát szív vele tudodgolya32
Az OT-zás mindig hosszú idő, egyik cimbi autója most lett kész, 1,5 év volt csak a karosszéria. Ezt a szakik sem tudják úgy csinálni, hogy nekiállok és nyomom. Nekem cimborámék félreteszik van hogy 4 hónapra rá se néznek, mert nem normális mennyiségű munka ami belemegy és hamar kezdhetik előről, ha egy ív kicsit is roszabb lett mint az original. -
Coyot
őstag
válasz
SyMbioTe #36403 üzenetére
Én akkor állnék neki ha valami speckó kiadás vagy esetleg cabrio - nomeg ha van 3-4 milla felesbe otthon és sok idegszál nincs kihasználva
Azt viszont ne várd hogy ránéz aztán megmondja mennyibe lesz. Ez közben mindig változik állapottól függően, senki nem lát bele.Fényezésnek is eredeti színnel makuláltlannak kell lennie ezt ne feledd
-
Coyot
őstag
válasz
envagyok #36170 üzenetére
Nincs ezzel baj, meg kell próbálni mindenfélét, hogy tudjuk mire számítsunk.
De mikor már a teslás arc is beszáll és felülteti a parasztot egy ekkora lufiba na az végződhet rosszulLe fog meni a vga-k ára szerintem hamarosan, vége a covidnak is a nyáron mindenki baszni fog rá, mégjobban csökken majd az érdeklődés. Én meg vehetek 3070-est 150ért
-
Coyot
őstag
válasz
sladka_pani #36165 üzenetére
Én meg itt örülök, mert az előző bányászláz vette a GTX 1070-esemet. Azóta meg alig játszottam, bár december óta a cyberpunkkal lassan végzem
De nem most dőlt be amugy az egész biznisz?
-
Coyot
őstag
válasz
atos19881101 #35785 üzenetére
és akkor beszáll a tesla
-
Coyot
őstag
8Gb os DDR4 modult keresek, 2133mhz-es lehetőleg és ócsóó
-
Coyot
őstag
válasz
atos19881101 #35706 üzenetére
Értem mire gondolsz, erre mondtam azt hogy vannak iparágak amiben szükséges a tervezési költség számolása meg van ahol nem látszik mert megcsinálták a sales helyett, mivel akkora volumenű vagy simán rettentő egyszerű dologról van szó így könnyen árba építhető.
-
Coyot
őstag
válasz
atos19881101 #35699 üzenetére
Ez nem járulékos, hanem tervezési költség, ahogy az ablakos sem ingyen jön ki felmérni úgy a házadat sem fogod tudni kifizetni előre, és egy sw-t sem tudsz megírni felmérés és tervezés nélkül. Van ahol ez szükséges és van ahol nem.
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #35678 üzenetére
Milyen egyszerű az élet user szemszögből.
Közben az OS 10x annyi mindent csinál a háttérben, tök feleslegesen hajtnak valami 4k felbontású kijelzőt - persze fele pixel valós renderrel - hogy minden jó lassú legyen. A sw amit használsz valszeg 10x több ficsőrrel rendelkezik, és még a backenden is valszeg egy laza 10x szorzó amennyi adatot kell mozgatniuk.Mondjuk ez droidon nagyobb gond, ios-on szerencsére jobb a support és optimalizáltabbak az appok, de persze brutál avulásról lehet beszélni így is.
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #35648 üzenetére
A sok birka hüvely p40-et is meg samsung S19 et is vesz ám hitelre, sőt autót meg nyaralást is.
Régen se volt menő ez a birkázás meg most se. Tudom akkor majd buzi leszek mert almás szarom vanJah de amugy alma gyárt normális méretű csúcstelefont is, bezzeg a rohadtak ezt nem kopizzák 1:1 ben.
-
Coyot
őstag
válasz
kiszi07 #34538 üzenetére
Kinek mi a reális 18m végét is sokkaltam rettenetesen, pedig ez 74m2 meg 6m2 az erkély.
Jazzos, envagyok
Így van. Ha ez a pénz eltűnik akkor az államcsődöt jelent -> nem ez lesz a legnagyobb gond, hanem hogy megdöglesz bármiben amit eddig az állam finanszírozott, legyen az tűzeset, betegség, rablótámadás, akármi.
-
Coyot
őstag
válasz
envagyok #34531 üzenetére
Ugye majd 1 éve piacon a MÁP+ ez elvonja a tőkét az ingatlanpiacról elég durva mértékben.
A kereslet meg a kínálat hamar be fog állni mikor minden ingatlant fél éve éve hirdetnek majd - ami kb szerintem most is így van. Ezeket az árakat meg úgy vettem észre a nagyot álmodó ingatlanosok szeretnék csak fenntartani.
Bár 3 éve mikor vettük akkor is kb a fele ingatlan 2-3 havonta újra felbukkant, nem vitték el azokat csak égett az arc hogy nincs eladva
Szerintem el fog az menni mondjuk 14-15 ért, de a 20 az durva.
-
Coyot
őstag
Csók!
4gb notiram kéne nekem ha van esetleg 1600mhz-es ddr3, természetesen nem ingyen lenne, fizethettek is hogy elvigyem
-
Coyot
őstag
ha valakit érdekelni vezeték nélküli töltő,apc lan interface, vagy egy disznó procihűtő, jelezze:
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/coyot/index.html -
Coyot
őstag
válasz
Dryman #34113 üzenetére
Ami ajánlanak mindig el kell fogadni, aztán majd benyújtani még az igényt miután drágább ajánlatokat kapsz.
Vagy beviszed egyből márkaszevízbe aztán ők intézik, de akkor szarul is járhatsz.Én mindig az elsőt választom, aztán max fizetnek még ha nem fedi az összeg a javítást, eddig nem volt gond, bár szerencsére régen okoztak kárt. Kopp-kopp
-
Coyot
őstag
válasz
bendeguz76 #34090 üzenetére
Daikin alap modell volt valószínüleg amiről azt tartjk nem jobb mint bámelyik másik termék. Amúgy szerintem nem annyira veszélyes mivel a nevet kifizette. Nálam is 250 volt a 10 év garos fuji, ami annyiban más, hogy az 4.2KW teljesítményű.
-
Coyot
őstag
válasz
bendeguz76 #34087 üzenetére
Csak Daikin? Az gondolom olcsó lesz akkor
-
Coyot
őstag
Csókolom!
Keresek 37-40" LCD Led televíziót hibátlan állapotút, fullHD felbontásút lehetőleg. Akinek van ne tartsa magában, kedvező ársávban természetesen
-
Coyot
őstag
Boldog és kommentekben gazdag új évet ide a Győribe.
-
-
Coyot
őstag
válasz
Jazzos #33234 üzenetére
MTB.. borultam marha szerencsétlenül beleállt a fogassor egy foga mélyen, kimostam aznap aztán mivel szépen varrosodott nem foglalkoztam vele, alatt a lyukba meg dolgoztak a bacik... most van egy kráter a lábamon, mert ki kellett vagdosni körülötte hogy tiszta legyen aztán várom hogy javuljon a helyzet. Nem vagyok teljesen boldog na.
-
Coyot
őstag
válasz
Vérboci #32983 üzenetére
Milyen skodában akarsz te szegecset bontani az ajtón? Elég sok vag autót láttam/szereltek is már mellettem és mindegyikek le lehet szedni rongálás nélkül az ajtópanelt. Hozzáteszem a legújabb egy 2010 es octavia rs volt, ha ettől a tiéd újabb akkor még talán lehet ilyen. De nagyon nehezen bírom elképzelni.
-
Coyot
őstag
válasz
ígyvanferi #32910 üzenetére
Nálam van pci-e vga még talán valami ati 4350 meg van egy nv is, talán 8400gs vagy hasonló nagyteljesítményű
-
Coyot
őstag
válasz
Dryman #32880 üzenetére
Hát én sajnos nem tudok távvezérelt klíma ügyben nyilatkozni, ha meleg van nálunk megy 0-24 ben, hogy kihasson a lakás lehető legtöbb pontjára így egyben érezhető a hatása, sokkkal komfortosabb így. Átlagban meg 150-200W a fogyasztása mikor már csak tartani kell a beállított hőfokot így arra jutottam hogy ha megy a klíma akkor megy egész nap a meleg napokon és kész.
Meg amugy is még egy iot eszköz még több baj, ha nem én programozom a vezérlőjét arduinoval nem is kell
de ez már okoslakás meg ilyen egyéb történetek.
-
Coyot
őstag
válasz
Vérboci #32874 üzenetére
Nekem a wagenhoffer csinálta 250 volt a fuji 10 év garival. Meg vagyunk vele elégedve, hátha segít valamit
A tulaj egy pöcs volt, de az emberei és a fia jó munkát végeztek. Úgy rakták a kültérit ahogy kértem jöttek azonnal mikor az elején nyügöm volt - visszafolyt a víz - persze kiderült hogy én raktam fére a csövet kinn az erkélyen.
-
Coyot
őstag
Foglalkozik valaki győrben UPS akkukkal? Csereérettek a SUA1500-ban az akksik.
-
Coyot
őstag
Vegyetek számítógépházat pofátlanul olcsón adom: Fractal Design R3 Black Pearl
-
Coyot
őstag
Urak nincs valakinek MA sürgibe egy gyári intel hűtője? 1150/51 es foglalatra, de szerintem az 1155 re is ez ment fel meg az előzőkre is.
-
Coyot
őstag
Üdv Urak!
nincs valakinél elfekvőben egy alaplap tálca? a ház nem is kell amiben van
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest