- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
customer114 #34615 üzenetére
done, sok sikert neki
-
Balinov
titán
Laptop hűtés kipucolasan, gpu/CPU ujrapasztazasat tervezem.
Mi most az ajánlott paszta típus? rMBP, 3rd gen hq i7, gt640m diszkrét VGA
-
Balinov
titán
válasz
boogie84 #34291 üzenetére
en is arra jutottam, marad a gyari alvanyos megoldas.
amugy hulyen fogalmaztam, gipszkarton az elvalaszto fal, de az az angolszaszoknal bevett nyomoronc szokas, hogy szendvics szerkezetu, 2 oldalan kb 1cm vastag gipszkarton lap, kozte meg (íreknel joesetben) szigeteles.
Mas: MacOS-re keresek olyan oldalakat (angol vagy magyar) ahol egy os dos/windows/android juzernek erthetoen elmagyaraazzak a featurebeli kulonbsegeket.
szifon.com-on talaltan 1-2 kisebb, de jol osszeszedett cikket, csakhat az keves.
Van valakinek ajanlott goto honlapja?
-
Balinov
titán
Sracok, lapostv (32"") fel merjem gipszkarton falra rakni egy ilyennel vagy hasonloval? TV sulya, amit eddig neztunk, 4.7-5.5 kilo kozott mozog, lehetseges hogy az asztali tartoval, bar az tipikusan nem tobb par 10 dekanal
-
Balinov
titán
Dokinak ezúton Boldog születésnapot kívánok!
-
Balinov
titán
Doriennek Boldog szülinapot!
-
Balinov
titán
Sracok, van itt valaki, aki Huawei root-ban es/vagy bootloader nyitasban otthon van?
MediaPad T3 8" (wifi only)-t kene nyitnom, mert idegesito,hogy hiaba 7es droid, nem lehet alkalmazasokat az SD kartyara telepiteni
-
Balinov
titán
Srácok, ezt itt inkább ne, jó?
-
Balinov
titán
Gaben, majd ird meg mi volt a kinja, kivancsi vagyok (remelem fél vese aranal olcsobban meguszod).
Nap kerdese: LR44 es LR44H gombelemek kozott van valami gyakorlati kulonbseg? Patriknak van egy ilyen Lidls kis hala (Almadiban kapta nagyszuloktol), ami frankon ficereg a vizbe, es 2db LR44H van benne.
Batteries.com SR44 fejezet alatt azt sugallja, hogy ugyanaz,es a H-s tipus csak egy a sokfajta elterjed megnevezese korul. LR44-bol ezt a 10es (2x5) pakkot neztem, sztem jo lesz, de homaly vagyok az elemekhez...
szerk: EZ alapjan valszeg tulmisztifikalom a kerdest linkelt 5 os pakk duracell berendelve
-
Balinov
titán
válasz
kovacsroli #33246 üzenetére
csak egy kosza otlet. mas nvidia gpu driverrel nem probalkoztal?
-
Balinov
titán
Srácok, valakinek 19-22 colos monitorja nincs eladó?
-
-
Balinov
titán
Sracok, evekkel ezelottrol emlekszem egy olyan kis utility-re win(7) ala, amit rendszergazdakent inditva ki lehetett exportalni sw kulcsokat, internet jelszot, ilyesmit.
Guglizom mar 10perce, de az istennek nem talalom. Valaki nem emlekszik ra?
szerk: 12-ik percben megvan, produKey MS alkalmazasokhoz...de pl Adsl jelszot, ha epp nincs felirva Anyueknal hogy tudom kisilabizalni?
-
Balinov
titán
Sracok, erdekel valakit valami a kovetkezo hasznalt cuccaim kozul? 7vegen megyunk haza nyaralni, erdeklodes eseten be tudom ezzeket paszirozni a poggyaszba.
Fotos cuccok, micro3/4 objektivek,
Olympus 12-50 kitobi, fekete, rear+front cap, semmi egyeb tartozek, frontlencsen van pici karc, en meg lerekeszelve sem latom semmi hatasat a kepen. Iranyar legyen mondjuk 30kHUF
Sigma 19/2.8, fekete, doboz, rear+front cap, gyari napellenzo, talan meg a gyari barsonyszutyoje is megvan. gyk patika allapot, talan masfel eve vettem. Iranyar legyen 40kHUF
Sigma 30/2.8, fekete, rear+front cap, nincs doboz, napellenzo, szutyo, tubus elulso reszen van egy horpadas. optikailag rendben. Iranyar legyen 30kHUFTelefonok:
HTC M8, Gunmetal Grey, Snapdragom 801, 2GB RAM/32GB ROM, 5", 1080p, microSD slot, Marshmallow 6.0 az uccso hivatalos gyari HTC droid verzio.HTC_001 CID, gyarilag kartyafuggetlen. Csak telo, toltore, gyari headsetre inkabb azt mondom nincs, mert nem biztos,hogy megtalalnam mig megyunk haza. Doboz talan megvan. Vekony hajszalrepedes a kijelzo bal (vagy jobb??)felso sarkaban, digitizer teljesen mukodik.HTC M8s, Gunmetal Grey, Snapdragom 615, 2GB RAM/16 GB ROM, 5", 1080p, microSD slot, Marshmallow 6.0 az uccso hivatalos gyari HTC droid verzio.HTC_001 CID ez is es szinten gyarilag kartyafuggetlen. Csak telo, toltore, gyari headsetre inkabb azt mondom nincs, mert nem biztos,hogy megtalalnam mig megyunk haza. Doboz talan megvan. Vera telefonja volt P9 elott, sozval megkimeltebb, mint az en regi M8-am
OnePlus2. Fekete, Snapdragon 810, 4GB RAM/64GB verzio. LTE/B20 (otthon Telekom 4G-vel hasitott tavaly). Dual sim-es es persze,hogy kartyafuggetlen. Utolso android alapu Oxygen OS, asszem ez is Marsmallow alapu. Doboz tuti megvan, tolto (typeC), headset nincs.Van hozza egy extra gyari hatlap (bambusz mintas, ill a gyari kevlar, ami a MA-s teszteben is le van fotozva.)
Koszi!
B -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Sracok, szakmai kerdes, van egy win7-es masina, 320 vagy 500gb-os hdd-vel, de win es alapveto dolgokon kivul kb kong az uressegtol. Ezt a mukodo win7-et szeretnem egy 120-as SSD-re atklonozni.
Mivel, hogyan alljak neki? Kinek mi a bevallt modszer?
-
Balinov
titán
Qrva élet, elég durván elszaltak a memória árak. Nincs valakinek t420ba való, dd3 sodimm 8gb modulja eladó? Június közepi személyes átvétellel, ugyanitt 4gb ddr3 notiram eladó lesz
-
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #32673 üzenetére
Volt. Kitöltöttuk. Másik fél elismerte, azonnal hívtam a budgetet. Aztán februárban a magyar uniquat, ahol 100%ra megerősítették, hogy se belföldi se külföldi karigeny nem érkezett, soha. Egyszerűen megvartak a szlovákok, míg eltelik pár hónap, és még a külön biztositomnal sem tudok karigennyel fellepni. Szerencsere nem így van, lassan talán megmozdul az ügy.
Lehet letiskon úgy gondolták, magyar gyerek, Dublinban el, nem fáj neki 330eur. Hát nem a faszt nem..
-
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #32670 üzenetére
bocsi, meghalni nem volt idom.
szoval a rentalcars-on felul ahol szoktam meg nezni, az az arguscarhire.com, de tobbnyire ryanair car rentals.
Arra figyelj, hogy uzemanyag policy-nal a full-fullon kivul minen lehuzos, legyen unlimited mileage es olvasd el az aprobetust, hogy hataratlepessel masik orszagban konkretan mennyi a felar (utolso par alkalommal ez nekunk 24EUR volt, berlesenkent osszesen).
Latni fogod, pick up tipus van ahol in terminal (ekkor van a repteren az erkezesnel egy doboz humanoiddal), de vannak meet&greet-es, pl. Pozsonyban az Edencar SK. Ezeknel jaratszambol kisakkozzak a sracok, hogy pl. dublini jarat du 1kor erkezik, akkor 13.15-re bemennek a repterre (15 vagy 30 percig ingyenes) ,ott varnak, mikor jossz ki, lerendezitek a papirokat, fizetsz (hitelkartya kell!, meg akkor is, ha foglalaskor online kicsengeted a teljes osszeget)., korbevezetnek, megmutatjak az esetlege meglevo seruleseket, stb.
Atvetelkor meg egy jo tanacs, nezd te is meg es fotozd korbe a kocsit. Esetleg telefonnal video.
Ja, egy jo tanacs, Budget-tel ne. Cseheknel, szlovakoknal nem a Budget all a Budget mogott, hanem egy cseh/szlovak ceg, aki franchise-ban nyomja. Oktober vegi kis szentivani szembeszomszed beletolat a soforajtoba az utca tuloldalarol az Andrasvari utcaban miatt meg most is kuzdok a 330€-nkert, ami 4 honappal kesobb csak pofatlanul raterheltek a hitelkartyara
-
Balinov
titán
Mi, ha megyünk haza akkor mindig berlunk, alt golf, octavia vagy fabia kategória, kombi, Pozsonyi reptéren, országhatár atlepes általában 25eur, de még így is általában 150eurban megall 1 hétre, extra biztositassal, soxor meg gyerekulessel. Tavaly Tenerifen az ix35 tokkal vonoval 300eurba megallt 2 hétre, 79centes gazolajarral
200ehufert tutira találtok valami épkézláb verdát egy hétre.
Egy jó tanács, ne sajnáld az extra biztositasra a plusz lóvét. Inkább költsetek plusz 1-2 10kt rá, mint baj esetén tobbs100kt az önrész miatt. Ha külföldön mentek, utasbiztositas. Aranyat ér. Most Dubaiban Patrik 39 fokos lázzal, fulgyulladassal szenvedett. Kórház, antibiotikum majd 200eur volt, de van éves utasbiztositas, így csak valami 30eur onreszunk volt, a többire épp egy hete kaptunk a csekket, csak be kell váltani
-
Balinov
titán
Zsigee, visszajott a P9 lite a szervizbol?
-
Balinov
titán
válasz
bugalaszlo #32161 üzenetére
ICH SATA vezerlo felol indulnek nyomozni. rev 1.x Intel® Z77 Express. talan ez reszletesebb
-
Balinov
titán
Sracok, ebook segitseget kernek. Iroajanlo..Steve Berry, Raymond Khoury, James Rollinshoz hasonlo irokat keresnek, akiknek ebook valtozatban is van elerheto konvye, lehetoleg magyarul. 5let valakinek?
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #32030 üzenetére
en a szolgaltatot kihagynam.
Nekunk is szolgaltatos a keszulek, pont van egy uzletuk a kozeli teszkoba, es epp ott vasaroltam be melo utan, mikor hivott Vera sirva, hogy leejtette. Mondom, no para, megkerdezem. Ok a hivatalos Huawei markaszervizt ajanlottak. Most nem ugrik be,hogy a HiCare-n belul vagy a honlapjukon, de listazva van/volt orszag szerint, hol, ki a markaszerviz. Volt 2, egyik nyugat dublinban, masik meg 1 megyevel kijjebb. Irtam mindkettonek emailt, elso valasz kb 20 perc alatt, hogy szamlamasolattal, olvatosan becsomagolva, XZY referenciat rairva a csomagra, szamlamasolatra kuldjem el ertekbiztositottkent.
Ugy remlik, hetfon ugrottam ki a postara feladni ebedszunetben, pentek reggel hozta a melohelyre a futar.
Na, megneztem, HiCare appban van a szervizek listaja. Ezt gondolom te is lattad
ha nincs beregelve meg, qrvagyorsan csinaljatok, aztan 1-2 nap mulva mehet a moka, hogy ne legyen annyira gyanus. Szerintem.
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #32026 üzenetére
nem lett beregisztralva a Huawei VIP care-re (appbol, vagy hogy is kell?)
Veranak tavasszal a P9-e leesett, betonra, pokhalosra tort a kijelzo, de vasarlas napjan beregeltem igy egy 5€-s pk-ba kerult elkuldeni az egyik itteni hivatalos szervizbe, ahol a vip care kereteben ingyen kicsereltek es ingyen visszafutaroztak.
Anno remlik a P9 topikbol,hogy ez elerheto Mo-n is.
Sajnalom amugy, ez megaszopas.
B
-
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #31963 üzenetére
Ez igaz, pláne hogy tanár, de azért kettőn áll a vásár.
Viszont most már szvsz mindegy, a lényeg hogy a leányzónak nőjjön be a feje lagya
-
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #31834 üzenetére
. Com helyett a.de vagy Co.uk amazont néznem, ott EU-ból jön a cucc, gyorsabban és vammentesen
-
Balinov
titán
válasz
bugalaszlo #31795 üzenetére
ne vedd magadra Laci!
hetfoi munkaval sokszor vagyok en is igy...foleg, ha Vera szombat +vasarnap is 13oras nappali muszakban van es nekem kell a redbullreklam Patrikot foglalkoztatnom. Nem lehet olyan suru a hetfo, hogy az ne szamitson pihenonapnak, ha ossze kell hasonlitani
-
Balinov
titán
Azért ez a szintű oltás már kicsit sok Urak, nem?
-
Balinov
titán
droidos, tabos kerdesedre RudyD.
szerintem ha csak micro-USB van rajta, akkor felejtos. Ha van a tabon rendes meretu USB-s cucc, akkor mukodik. Nem konkretan tab, de AMLogic-os Adnroidos TV box, 6-os droiddal, 2 teljes meretu usb2.0 aljzatta. ott egy par eves MS, 720p-s webcamot ha rakotok ,minden tovabbi nelkul muxik az androidos skype-al, FB Messengerrel es a G fele Hangouts-szal.
B
-
Balinov
titán
válasz
Vérboci #31576 üzenetére
koszi!
Az a gond, hogy kedden kora delutan erkezunk, igy szerdan tudnek legkorabban elugrani az ETO parkba. Kovektezo heten meg kedden hajnalban repulunk vissza,igy tuti nem ferunk bele az 1 hetbe. Postazast valasztom valszeg
Postai nyomtatvan az ez, ugye?
szerk:
Mi a fax?? postai dolgozval kell lepecseteltetni? Baaazmeg..remelem, anyosom joba van a szigeti postassal, mert ez igy elegge kormonfont megoldas.. -
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #31570 üzenetére
hat...piszkos fantaziaval nem tudok mit kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest