- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ha mar ennyire belelendultunk, arra van tippetek hogy Minecraft Java editiont hol lehet jo aron kapni olyan helyrol ami tenyleg megbizhato es mukodik?
ez az allkeyshop egesz olcsonak tunik igy elso blikkre -
doc
nagyúr
MacBookot vegyenek, MacBook Prot vegyeneeeeek: [link]
-
doc
nagyúr
válasz
Joker88 #35418 üzenetére
10+ eve nincs asztali gepem, egyaltalan nem hianyzik.
Van ket darab 6 eves (lassan 7...) MacBook Prom (igaz, nem a gyari kiepites hanem 8 helyett 16GB RAM van mindkettoben), tokeletesek akar home office munkara is, es a nagyobbik a dedikalt videokartyaval akar szamottevo jatekra is (a kicsin is elmegy az integralttal ami kell, de ott azert kisebb a teljesitmeny) -
-
doc
nagyúr
koszi, megnezem oket, bar nagy bizodalmam nincs ezekben
-
doc
nagyúr
sziasztok!
van Gyorben jofajta azsiai/Thai etterem ahol tenyleg finom kajat adnak? pl. ropogos sult kacsa kokuszos szosszal, stb? -
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
amugy ha mar szoba kerult...
Gyorszemere (Nagyszentpal) elegge kiesik, elvileg kihuzta tavaly a T az uvegszalat, de meg nem rendelheto (a regi, lassu net elvileg igen, gyakorlatilag az sem).
Van valakinek infoja arrol hogy mikor lesz abbol valami, esetleg milyen alternativak lehetnek? Jelenleg Telenoros mobilnetet hasznalunk, alapvetoen mukodik, de aze' csak jo lenne valami normalis... -
doc
nagyúr
MacBook Air vagy PSP valakinek?
https://hardverapro.hu/apro/macbook_air_2012_mid_8_gb_ram_elado/friss.html
https://hardverapro.hu/apro/psp_tartozekokkal_elado_2/friss.htmlugyanitt Chromecast es XBOX 360 controller (vezetekes, kb. 1 orat hasznalt) is elado, azokra meg nem csinaltam hirdetest
-
doc
nagyúr
válasz
sladka_pani #34412 üzenetére
Az új mégane egyébként tényleg szép, tágas, kényelmes
-
doc
nagyúr
válasz
golya32 #34408 üzenetére
nincs az az isten...
tobb okbol sem vennek bmw-t, az hogy na AZ tenyleg baromi tularazott, csak az egyik
hugomnak volt M3-asa, szep meg jo auto volt (amikor mukodott), de nekem nem kelleneOpelt eleve eldontottem hogy nem veszek, azt meg sem neztem, nem azert mert bajom lenne vele, de nem tudnek 'azonosulni' egy opellel, az annyira 'semmilyen' (ami sokaknak persze pont elony)
erdekes egyebkent hogy mennyire kulonbozo tapasztalatok erik az embert a kulonbozo markak szalonjaiban
-
doc
nagyúr
válasz
envagyok #34406 üzenetére
eleg sok szalonban jartam mostanaban, a Hyundainal csak a KIA jobb ar/ertek aranyban (kicsit), de az meg nem tetszik
Fiatbol a Punto nekem nagyon kicsi, a Punto merete talan az i20 lehet a Hyundainal, 3.5-ert azt is elhozhatod.
A Tipot megneztem, de nagyon fapad, a futomuve meg ugy altalaban az egesz is sokkal gyengebb mint a Hyundai, amire egyebkent km korlatozas nelkul adnak 5 ev garit -
doc
nagyúr
sracok, nem akar valaki almat venni?
MacBook Air 2012, 13" , az alap duplaja, vagyis 8 GB RAMmal, 128 SSD-vel -
doc
nagyúr
Sürgősen eladó 5 személyes Dethlefs Caraván lakókocsi, mely 2 franciaágyas hálóval, konyhával, mosdóval, térelválasztóval, gázfűtéssel van ellátva. Sok beépített szekrénnyel rendelkezik. Van hozzá egy eredeti elősátor is. Némi renoválásra szorul. Műszaki vizsga érvényessége 2019.08.24.-ig van.
Irányár:450000,- -
doc
nagyúr
válasz
stairmaster #34066 üzenetére
Nekem van egy elado 2012-es 13"-os Airem, 8 GB (!!) RAM, 128 SSD.
Akkuban 667 ciklus, erezni mar rajta hogy nem uj, de azert meg birja 1-2 orat. -
doc
nagyúr
válasz
Vérboci #33652 üzenetére
mit jelent a 'halott'? ha mi leszunk egyedul, az tenyleg kicsit erdekes, bar megvan a varazsa
a becsi kavezo tippet koszi! a honlapjuk mondjuk borzadaly, de lehet hogy megnezzuk.
bowlingra a Melrose-ra eleg jokat mondanak, bar szemelyesen meg nem voltamenvagyok: a Cafe Freit en is neztem, de nem biztos hogy este hat-hetkor meg kavezni kene... van ott esetleg mas is? (suti, alkoholmentes koktel, ilyesmi)?
-
doc
nagyúr
sziasztok!
Valaki tudna randihelyszínt javasolni? Hétköznap délután/kora este lenne az időpont. Én elsőre a Belgára gondoltam, az jó egy kis leülős-dumálós randira? Esetleg Mandala, bar ahogy latom, ott a "valasztek" azert kisebb.
Illetve ha jól alakul, akkor jöhetnek a későbbiekre is tippek, sajna ilyen szempontbol nem nagyon ismerem Győrt... nem vagyunk már 15 évesek, szóval nem kimondottan a "party" a lényeg (bár lehet zenés szórakozóhely is, ha időnként el lehet nyugisan lassúzgatni). Azt láttam hogy bowlingra van jó hely, mi az ahova még el érdemes menni így télen?
-
doc
nagyúr
sziasztok!
holnap jarok Gyorben, Kindle nem erdekel valakit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest