- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek lenne eladó vagy esetleg cserére bocsátott routerja?
Előre beállított kellene, ha lehetséges. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Elsősorban megkérdezném, hogy innen vállal esetleg valaki tápcsatlakozó cserét egy Jbl flip 2 alaplapján?
Viszonylag egyszerű művelet de számomra fontos lenne és nekem nincsenek hozzá szerszámaim.
Egy új micro USB aljzat kell és ezt rá kellene forrasztni.
Ezt meg is fizetném persze és ha úgy van és az illető szereti a sört akkor abból is kapna.Ki foglalkozik esetleg itt ilyennel? Dryman?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy valakit érdekelhet innen iPhone 7 32gb matt Vodafone függő hibátlan kèszülék?
Mindene megvan, garanciális és biztosítás is van rajta.
Én nagyobb tárhelyűre ès/vagy plusra váltanék ezért eladó. -
sotetlovag97
tag
válasz
kovacsroli #30142 üzenetére
Plázában is van kulcsmásolás. De azt nem tudom hogy kocsi kulcsot is másolnak vagy sem. Szerintem egy kérdést megér.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Eladó lenne egy WayteQ xTAB-70DCI típusú táblagép. Mindenével(doboza, papírjai és töltő).
Alig használt, mondhatni új állapot. Ajándék volt, de pár alkalommal lett csak használva.
19e lenne az ára, ha valaki ennyiért viszi akkor kap hozzá egy billentyűzetes tokot.Ugyanitt eladó lenen egy Casio Edifice EF-539-as karóra. Dobozában, mindenével, amit alapból is kapnál hozzá, ha boltban vennéd.Hibátlan, tényleg vadonatúj állapot, mivel akinek véve lett az visszaadta, azzal a mondattal, hogy neki nem kell.
Azóta a doboza rabja.Ha valakit bármi érdekelne, esetleg plusz képek, akkor nyugodtan írjon!
-
sotetlovag97
tag
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #29997 üzenetére
Vidobali kolléga ébresztett rá hogy kihagytam valamit a hozzászólásból..
Azt hogy vodás kártyával lenne használva, vagyis független vagy vodás érdekelne vagy olyan amit lehet függetleníteni. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok, először is mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt!
Másodszor. Esetleg valakinek lenne valami Apple telefonja eladó amibe esetleg beszámolna a termékeim közül valamit vagy akár egészben cserélne?
Nem csak Apple de főleg az érdekelne.Előre is köszi!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Születésnapom alkalmából gondoltam leakciózom a megmaradt tápom és asus wifi adapterem, amik ebben a hirdetésben vannak.(ott találtok képeket is, de kérés esetén küldök)
A wifi adapter egy asus lenne, de konkrétabban ez típus.
Kicsit karcos màr kívülről de amúgy tökéletes.
2017.08.31-íg van rá extreme digitalba garancia.A tápról.
Egy huntkey jumper 400w-os 80+-os tápról lenne szó, amit még annak idején Drymantől vettem egpu-hoz, de max 3-4x használtam, aztán meguntam a dologgal a vesződséget.
Én szedtem le róla először a kis fóliákat is, szóval mondhatni új.Ha valakit érdekelne mindkettő és a héten megvenné őket, akkor egyben 10k-s irányárat találtam ki neki, de ha ajánl valaki egy elfogadható összeget akkor rábólintok.
-
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #29784 üzenetére
Tavaj én is így jártam.. akkor megfogadtam hogy soha többet nem kelek azért. Akkor még ráadásként laggolt is az oldal, szóval az is egy gyönyör volt.
Ezt úgy csinálták hogy páran már jó előre kosárba rakták a cuccokat vagy telefonos appból vették meg ahol ha előre megadod a dolgokat akkor egy gombnyomással fizethetsz ha jól emlékszem. -
sotetlovag97
tag
Adok 2FT-t darabonként, mielőtt még áron alul válsz meg tőlük.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Valakit érdekelhet esetleg 400w-os tàpegysèg vagy Asus wi-fi adapter ami mèg garis?
A tájegységet Dryman-től vettem és mèg garis lehet Jazzoshoz, a wi-fi adapter pedig meg kb. 1 évig garis. -
sotetlovag97
tag
válasz
bugalaszlo #29767 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a válaszokat és G@ben-nek is.
Ezzel a coca colással már egyszer megszívta mert nem akarták jóváírni de utána a reklamációm miatt végül kárpótlásként kaptam 1gb-ot.Akkor sajnos sok más nincs ezeken kívül hogy feltöltős netem legyen.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Lenne egy újabb kérdésem.Vodafone-nál lehet olyat, hogy ugye nekem alapból nincs net a telefonomon, de ha szükség lenne rá, akkor lehet úgy kérni rá adatcsomagot ameddig mondjuk az 1gb(példa, mivel nem tudom milyenek vannak) el nem fogy?
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #29719 üzenetére
Illetve esetleg valakit egy piaggio typhoon 50ccm-s robogó érdekelhet?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Több téma miatt is írnék nektek. Elsősorban azért hogy nem-e érdekelne valakit az általam hirdetett egpu rendszer? Ha valakinek lenne rá kp-s ajánlata annak örülnék.
Másodsorban. Ez kicsit komplexebb dolog lesz de a lényeg hogy hamarosan szerveznék egy bulit, ahovà szeretnék megfelelő mennyiségű alkoholt és rágcsát vinni(chips stb..). A kérdésem pedig az lenne hogy valaki esetleg tudna-e vagy ismer olyat aki ezeket nagyobb tételben vagy inkább nagyker áron meg tudná szerezni?
Ehhez kapcsolódna egy másik kérdésem. Úgy tudom hogy SZÉP kártyára és beiskolázási kártyára elviekben nem lehet szeszesitalt meg ilyesmiket venni de arról is tudok hogy ez megkerülhető. Esetleg Győrben lenne olyan kis üzlet ahol ez kivitelezhető lenne?(akar üzenetben is írhatok)
Mivel a beiskolázasimat már nem tudom elkölteni, mivel nem találok olyan ruhát vagy egyéb cikket ami tetszene vagy amire jelenleg szükségem lenne. A szép kártyás dolog pedig csak felmerült bennem.
De ha esetleg valaki tud nagykeráron szerezni italt és rágcsát és elfogad szép vagy beiskolázási kártyát az lenne a nagyon jó.Előre is köszi a válaszokat!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Innen valakit nem érdekelne esetlegesen valami?
Vagy akár az egész. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakit nem érdekel innen mortal kombat xl játék ps4-re?
-
sotetlovag97
tag
válasz
kiszi07 #29531 üzenetére
Értem.
Most állok telefonvásárlás vagy váltás előtt és sok mindennel szemezgetek.
Csak ezert kerdeztem.Amugy valakinek esetleg lenne vagy tudna ajánlani egy jó adásvételi és letiltás elleni nyomtatványt?
Illetve az lehet gond ilyen ügyben, ha nem az adja el nekem a telefont aki vette, hanem akinek azt ajándékozta?Kokrétan egy apa kapta a fiától és az apa adja el.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg, hogy telefont mennyiért függetlenítenek hivatalosan a Telenorban?
-
sotetlovag97
tag
Áh, értem. 😀
casio fx-350es plus lenne a becses neve. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy hol érdemes aikidó vagy judo ruhát venni?
Esetleg valakinek lenne eladó 160-170 es méretben? -
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Valakit nem érdekelne egy Mortal Kombat XL játék Ps4re óccsóér? 😀 -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Hamarosan lesz eladó több darab jbl flip 2-es hangszóróm eladósorban.
Esetleg valakit érdekelhet innen? -
sotetlovag97
tag
Még egy kérdés.
Nincs esetleg valakinek UV lámpája?
-
sotetlovag97
tag
Köszi mindenkinek!
A rakpartos megoldás vált be igazán.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Először is vlcsko82 kollégának egy nagy gratuláció a csöppséghez!
Másodszor pedig Győrben hol vállalnak autó motor mosást?
-
sotetlovag97
tag
Valakinek esetleg törött/sérült, de jó alaplapos iphone 6 készüléke van-e?
Illetve még érdekelne innen valakit egy ps4-es mortal kombat xl játék?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakit innen érdekelhet a laptopom?(mert akkor feleslegesen nem teszem fel apróra
)
Itt lenne a konfig:
Típus: samsung np350v5c-s03hu
Proci: i5 3210m(bővíthető i7 3632qm-ig)
Ram: 6 gb 1600mhz(max. 32gb)
Vga: Intel HD 4000 2GB + hd 7670m 2gb
Hdd: 1tb samsungJó állapotú, talán kisebb karcok vannak rajta, de még az sem biztos.
A touchpad mellett lévő kis részen a tenyerem nyoma ott van, mivel ott tartom ha gépelek rajta.(de ez szerintem megoldható probléma). Pár billentyűn is látni a használat nyomát, de nem vészesen.
(új palmrestet szerintem tudok hozzá szerezni, de akár az új tulaj is is, ha nagyon zavarja)Magyar, szellőző billentyűzet (a gép felülről is kap levegőt a hűtéshez a hosszabb ölben való használathoz!) teljes méretű, numerikus billentyűkkel.
Rendben van tartva a gép.
6 Havonta tisztíttatva van és lesz is. Nem régen lett benne hdd cserélve amire még kb. fél év gari van, de mivel egy barátnál lett csináltatva, így az alapján cserélnék nekem ha gond lenne, így mondjuk mondjuk azt rá, hogy nem garis.Néha szoktam már csal használni netezésre és a PH-s ügyek intézésére.
Meg van hozzá mindene, a doboz amiben vettük és a papírok is. Gari már nincs rá.
kb. másfél-két órás aksiKépek!
Nem a legfrissebbek a képek, de nem történt változás az állapotában! -
sotetlovag97
tag
Az már mindjárt itt van, jó előre felkészülni.
-
sotetlovag97
tag
Valakit innen érdekelne ps4?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valaki nem tud esetleg innen aki javít/javítana samsung távirányítót?
A hiba annnyi, hogy semmit nem lehet vele csinálni. Ez egyik napról a másikra lett így. Cseréltem elemet is benne, hátha, de semmi változás... -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Valakit innen esetleg érdekelne egy újabb generációs ps4 még 2019-ig szóló garival és 1 játékkal?
Ha igen, akkor nem teszek fel külön hirdetést neki. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg valakinel lenne itt s6 edgehez otg kábele?
És emelett még érdekelne esetleg ps4 kontroller és játék is. Legjobb enne cserével(csak sajnos nincs játékom) -
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #28525 üzenetére
Még megvan.
Valakit érdekelne? -
sotetlovag97
tag
válasz
delikvens025 #28541 üzenetére
Tudom hogy mi az a külső vga. Nekem is van egy ilyen eladóba csak laptophoz, mivel nem fejeztem be a projektet.
-
sotetlovag97
tag
válasz
delikvens025 #28539 üzenetére
Egy mpcie-s külső vga adapter?
-
sotetlovag97
tag
válasz
padi68 #28519 üzenetére
Szia.
Ugye 100e forintos az utalvány. Kiállítási dátum még nincs rajta(elvileg onnantól élne a 15 hónap érvényesség), de már érdeklődtem(a forgalmazónál ami ugye a club karos spa), hogy mi van ha ez nincs rajta és azt mondták, hogy az nem lényeg mivel a rajta lévő kódot nézik. Illetve az utalvány nem névre szóló, tehát bárki használhatja.
Illetve még ezt írták: "Az utalvánnyal az utalványon feltüntetett kuponok szerint foglalhat, vagy egyben 6 éjszakától vehető igénybe."Ezen kívül azt tudni kell, hogy még ezt írtál:
"Siófokra csak az őszi szezonra (novembertől) van csak szabad apartman.. Velencei apartmanjaink is csak szeptembertől szabadok. Siófoki és Velencei apartmanjainkat 6-9 hónappal előbb szükséges lefoglalni"Ennyi lenne. ha bármiféle kérdés lenne még, akkor szívesen válaszolok rá.
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #28500 üzenetére
Senki?
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #28499 üzenetére
Azt kifelejtettem, hogy 100 000 Ft-os.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valakit érdekelne-e esetleg egy Zalakaros Spa utalvány?
-
sotetlovag97
tag
A polírpaszta jó lehet de inkább se fogkrémmel se mással nem próbálkozok és az lesz a legegyszerűbb, ha beviszem a plázába mivel ott csinálnak ilyet, ahogy ma megtudtam.
Azért köszönöm a tanácsokat!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Lenne egy kis creative zen mx 8gb-os mp3/mp4 lejátszóm, aminek a kijelzője picit karcos. Erre tudtok esetleg valami megoldást? Polír vagy méretre vágható fólia esetleg?
Ha polír akkor valaki tud olyat aki vállal ilyet?
Vagy esetleg olyan akinek van méretre vágható fóliája? -
sotetlovag97
tag
válasz
sladka_pani #28414 üzenetére
Szia. Ment vissza is!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Első körben én is Boldog Születésnapot kívánnék Dorien kollégának!
Másodszorra pedig az érdekelne, hogy van-e itt olyan, akinek van mp3 vagy mp4 lejátszója, legjobb lenne jó állapotban. Akár lehet ipod(akár touch) vagy tiltott iphone vagy sima lejátszó, de ebből jó lenne a bővíthető.
Ha valakinek lenne akkor szóljon. Ha csere is megoldható az plusz öröm.
-
sotetlovag97
tag
válasz
zsigee #28378 üzenetére
Értem, megkérdezem ismerősömet, hogy milyen fejesei vannak neki jelenleg elfogadható áron.
Megértem, hogy az ár is fontos, meg is fogadom, csak annyira nem szeretek "elsőre" én árat mondani.
Amúgy a fülhallgatóim ára sincs kőbe vésve és esetlegesen részletfizetés is megoldható. -
sotetlovag97
tag
válasz
zsigee #28361 üzenetére
Bocsi, hogy eddig nem írtam, csak nem figyeltem fórumot.
Ugye az nem lenne titok, hogy egy akció keretei között vettem ezeket a xearseket, de viszont nem annyiért adnám őket, de nem is bolti áron. Akit érdekel, azzal megtaláljuk a közös hangot.
Ugye a főbb márkájuk az xears, ezen belül van:
-még 2db xears xpa2pro
-3db xears woodynatorAz Xpa-ból még 2db van(1 elkelt) a másikból pedig 3db.
Fullosak, garisak, még 6 hónapig garisak, amit leginkább rajtam keresztül lehetne intézni(vagyis bármi van én intézem, fizetem a postát stb..)
Minden megvan hozzájuk, csak kipróbálva voltak.(tok, rengeteg különböző méretű dugasz és "kiskönyv")
Vagyis szó szerint vadi újak. -
sotetlovag97
tag
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Valakit érdekelnének garis, fullos xears fülesek?
-
sotetlovag97
tag
Esetleg valakit érdekelne még a kártyám?
Alku játszhat, de fórumosoknak 75kért vihető.
-
sotetlovag97
tag
Ti tudjátok, én ott csinálom, csak mondtam a kiszi-nek, hogy ott is lehet.
-
sotetlovag97
tag
válasz
kiszi07 #28318 üzenetére
Én szlovákoknál fogom megcsinálni, közel a határhoz. Kb. 3 hét alatt megvan az egész és majdnem ugyan olyan árban vagy olcsóbban(ugye ha jóval előbb akarod az több pénz).
Azért is jó, mert rendőrök oktatnak és ülnek be melléd vezetésnél, szóval nekik nem igen céljuk, hogy megbukj vagy többször fizess.(Csabigáról és a másikról nem tudom, hogy ott szoktak-e lenni ilyenek, de ahol anyum tanult sajnos volt ilyen oktató)
Persze ez mindenhol előfordulhat, de szerintem kinn maximum kisebb eséllyel.Szerk.: Konkrétan még én is csak nézegetek. Kettő között hezitálok, csak a másiknak elkevertem a nevét és így nehéz megtalálni. Amúgy az N-red-et néztem meg még ugye a másikat keresem, de az móvár környékén volt.
De valószínű én leszek az aki elsőre megy ki tanulni vezetni ismerősi körből, szóval majd utána be tudok számolni róla pontosabban, nem akarod előre ódákat zengeni róla. -
sotetlovag97
tag
Én is most majd nyáron akarom elkezdenina dolgokat jogsi téren. De erről holnap tudok neked bővebben ha megfelel.(meg ha nem akkor is
)
-
sotetlovag97
tag
Attól függően szokott nekem gond lenni, hogy melyik felületen akarom elküldeni, az újon, ami alapból a hardveraprónak van, azon van hogy nekem sem sikerül és ott az üzenetek közötti keresés sem működik.
Ezért ha képet akarok küldeni vagy keresni egy srácot a privát üzeneteim között, akkor inkább feljövök ide fórumba és innen nyitom meg a dolgokat. Itt van olyan, hogy a képeket alapból konvertálja neked megfelelő formátumba és méretre és a felhasználókeresés is megoldott.
Remélem tudtam segíteni!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, ha egy laposnak zárlatos tápáramköre, egészen pontosan megvan az a pár tranzisztor amit kiszedve lehetne tovább vizsgálgatni vagy esetleg már egyből lehetne is cserélni rajta valamit és nem kellene vizsgálgatni?
És ez kb. Mennyibe kerülne?(ha egyáltalán vállal valaki ilyet) -
sotetlovag97
tag
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakit érdekelne férfi parfüm?
Van egy 100ml-es Guess Seductive Homme Blue, amit kaptam meglepetésként, de nekem nem igazán jött be, ezért érdekelne, hogy kinek mit érne meg, új, egyszer fújtam rá a csuklóm alatti részre, ennyi.
Most olyan 6500 körül van Győrben az ára, értelem szerűen ez alatt adnám el, akár holnap Győrön belül el is viszem. -
sotetlovag97
tag
Akkor írok én valamit.
90e lenne az irányára, de ha valaki ezen az áron viszi, akkor kap mellé ingyen egy bluray lejátszót.Név szerint egy PANASONIC DMP-BD79EG-K(karcos, de jól működik, viszont valószínű, hogy csak ntfs kiterjesztésű merevlemezről olvas és fat32-ről nem)Sajnos a lejátszóhoz tápkábelem és távom nincs, de sima 2 eres kábel kell hozzá és telefonról vezérelhető.
-
sotetlovag97
tag
válasz
kiszi07 #28176 üzenetére
Hát nekem egyszer sikerült 100%-ra húzni a ventit véletlenül egpu indításnál, de akkor sem cicergett vagy ilyesmi hanem atomból keverte a levegő. Ugye ekkor nem is házban volt ezért jó hangosnak bizonyult.
A többi venti sebsségnél normál hangja van, de én még mindig azt vallom, hogy normál hangja van. Játékok alatt tökéletes volt.Árat mondj te.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Esetleg még mielőtt felkerülne a gainward gtx 970-em, itt érdekelhet valakit?
Asus dobozt kaptam hozzá, gari a Skynet Computerbe szól, erről konkrét papírom nincs(vagyis nem az általam megszokott), de van 2 A4-es papírlap, amiből az egyik egy munkalap, amiért az eredeti tulaja vitte vissza a skynetbe, hogy elvileg hangos a ventije, de azt mondták, hogy ez ilyen.(szerintem rendben van, átvét előtt kipróbálható), a másikon pedig rajta van, hogy 2014.12.09-től 24hó gari van rá.(kiskerbe)Konrétan én 3x használtam(egyszer haver gépében kb. 45 percet és még itthon szórakoztam egy egpu-s megoldással, de felhagytam vele, mivel nem ér annyit az egész egpu, amennyi vesződség van vele)
Ennyi kis története lenne a kártyának, amúgy egy jó kis kártya, jó hűtéssel.
Ja és én yakuza07 kollégától vettem.
-
sotetlovag97
tag
Ha esetleg még érdekelne valakit az ebben a hsz-ben felsorolt cuccaim, akkor a PANASONIC DMP-BD79EG-K-n kívül minden egyben 20e ért vihető, de egy pöppi alku belefér.
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Valaki esetleg érdekelne egy új, kb. 40x40-es Ballantines molinó(világító reklámtábla)?
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #28059 üzenetére
Üdv!
Még mindig megvan mindenem, így egy rövid listát írok, a többi infot a kiszemelt cuccról pedig privátban elmondom, mivel nem regényeket akarok itt írni.
Árakat a vevő mondjon, amennyiért eljönne a kiszemelt cuccért Győrladamérra.A bluray lejátszók: (egyikhez sincs meg a távirányítóm, de telefonról egyszerűen vezérelhetők és számra egyszerűbb is és a 2 eres tápkábel is hiányzik, de itt egyel kipróbálható)(a legtöbb sajnos karcos is)
-panasonic dmp-bd77(karcos, jelenleg nem működik)
-PANASONIC DMP-BD79EG-K(karcos, de működik)
-panasonic dmp-bdt310eg(javítás és átvizsgálás alatt, használt állapotbanHázimozi és lejátszók:
-Daewoo subwoofer(DS-35SF-SW-01S0) és hozzá 5db daewoo kis hangfal, de csak 4 kábel
-Daewoo DHC-X100E lejátszó(emlékeim szerint nem sikerült működésre bírnom, távja megvan)
-Yamada DVD-5520(ehhez is megvan a táv, de még kipróbálni nem volt időm, az eladó elvileg ezzel használta a daewoo-kat)
-Magnat Cinemotion 550(bekapcsol, de nem mindegyik lemezt olvassa,táv megvan)
-Orion HT-828(ezt sem próbáltam még, de a távja ennek is megvan) -
sotetlovag97
tag
Sziasztok, lenen pár régi lejátszóm(dvd-s, cd-s) olcsón megválnék tőlük, ezen kívül van még daewoo erősítő és 5db daewoo hangszóró de csak 4 kábelem van hozzájuk. Van még egy régi orion erősítő is.
Olcsón megválnék tőlük, hátha kell valakinek, de szállítani nem igen tudom, mivel kurva nehezek és nincs autóm, ezért inkább legjobb lenen Győrladaméron személyesen és a vendégem is vagy egy kv-ra.
Esetleg ha valamekkora érdeklődés mutatkozna, akkor leírom pontosan a típusokat.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Valakit esetleg érdekelne a meghirdetett cuccaim közül valami, de az árát picit sokallja?!
Akkor írjatok rám és megbeszélünk egy garantáltan jó árat a kiszemelt cuccért, mivel viszonylag gyorsan pénzre lenne szükségem.Ennek okán csere most nem nagyon játszana.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest