- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Győrben hol lehet 18650-es akksit venni? Új kell és meghatározott típus.
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #35692 üzenetére
Szerintem ugyanaz a történet, mint anno az íróasztalom esetében. Terveztem magamnak egy nagy, sok fiókos asztalt és meg akartam csináltatni. Több helyről kértem árajánlatot, 60-120k között mozgott a nagy része, kivéve egyet, ott ha jól emlékszem, 320+áfa volt. Az simán arra ment rá, hogy nem akarnak foglalkozni vele, de ha ennyiért kérem, akkor megcsinálják.
Végül a 60-as nyert és nagyon jó lett. -
G@ben
addikt
válasz
sladka_pani #35639 üzenetére
Tegnap olvastam, hogy eladod, erre éjjel azt álmodtam, az enyém ripityára tört, még a benne lévő 18650-es akksi is!
Jelentkezem, ha megvalósul, főleg az akksi része!
-
G@ben
addikt
válasz
Weaver #35636 üzenetére
Nekem is Redmi 4X-em van, előre félek, hogy mi lesz, ha le kell cserélnem. Nem kell nagyobb fizikai méretű, a kijelző méret is elég, kicsit gyorsabb proci, jobb kamera és nagyobb akksi kéne. Zsebre tudjam tenni, bírjon ki egy egész napos túrát navigálással, fotózással, csináljon szép képeket és nem is kéne több. A kezem mérete nem követte a telefonok méretnövekedését.
-
G@ben
addikt
Vegyetek motort!
-
G@ben
addikt
Eladó DD3 ram:
[link]
Topiklakóknak természetesen jár a kedvezmény! -
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
Ismét fényezőt keresek, balesetes bicikli apró hibáit kéne kijavítani. Számlaképesnek kell lennie, biztosítós sztori!
Ki tud ilyet? -
G@ben
addikt
Nincs valakinek olyan tolómérője kölcsönbe, ami tud minimum 18cm-es belső nyitást? Az enyém 16-ig megy és egy beállításhoz az kevés.
Vagy kapható ilyen hosszabb fajta az ETO piacon? Akár műanyag is jó lehet, nem ipari méréshez kell, de holnap szükségem lenne rá.
-
G@ben
addikt
Köszi mindkettőtöknek, ami hirtelen érdekelt, azt megtaláltam, de ha esetleg valaki tud ilyen térképet konkrét határokkal, ne tartsa magában!
-
G@ben
addikt
Tud valaki olyan térképet, ami egyértelműen megmutatja a városrészek határait? Vagy olyat találtam, amin egy helyre oda van írva, hogy Adyváros, Nádorváros, de hogy hol van a két városrész határa, az nem, vagy megvan a határ, de vaktérképen, azaz az utcák nincsenek feltüntetve.
-
G@ben
addikt
Tudtok olyan cukrászdát, ami még nyitva van a héten és csinál pici, 2 személynek elegendő tortát is?
-
G@ben
addikt
Nem tudjátok, hogy a Vásárcsarnoknál lévő tejautomata hová költözött? A sátor mellől kivették, de nem tudom, hová került.
-
G@ben
addikt
HP Scanjet 3500C nem működő szkenner, táp nélkül, ingyen valakinek? Kölcsöntáppal sem csinál semmit, de hátha valami alkatrészt tudtok belőle hasznosítani!
Ha kell, gyorsan írj, pár napon belül kidobom! -
G@ben
addikt
Jó fényezőt tud valaki? Bicajon lévő sérülést kéne szépen kijavítani.
-
G@ben
addikt
Szeretnénk felújítani/lecserélni a panel erkélykorlátunkat. Tudtok olyan szakit, aki vállal ilyet?
-
G@ben
addikt
Nem tudtok olyan oldalt, ahol meg lehet nézni a Tihanyi úti aluljárót, hogy előtte hogy nézett ki? Mármint amikor még nem aluljáró volt.
Egyik kolléga kíváncsi rá, de nem találok képeket. -
G@ben
addikt
válasz
ígyvanferi #33810 üzenetére
Akkor marad a többi, mindenképp holnap kéne.
-
G@ben
addikt
válasz
ígyvanferi #33808 üzenetére
A Lima nem beülős? El is lehet hozni?
Szerk: nem jó, holnap kéne, és úgy nézem, pont nincs nyitva.
Viszont az Interspar is jó ötlet, kösz! -
G@ben
addikt
Van Győrben kézműves söröket forgalmazó bolt? Nem beülősre gondolok, hanem ahonnan el lehet hozni.
-
G@ben
addikt
Nem megy valaki az Ikeába a héten? Kéne Ladda akksi.
-
G@ben
addikt
Van egy HP Scanjet 3500C szkennerem. A tápja nincs meg, de egyébként elvileg működik.
Valakinek esetleg alkatrésznek? -
G@ben
addikt
Valakinek nincs fölösleges aktív, legalább 4 portos, USB3.0-ás, minimum 60cm usb-kábelhosszal rendelkező hubja?
-
G@ben
addikt
válasz
bendeguz76 #33316 üzenetére
Azt ismerem, nem rossz, csak ki vezet haza?
Amit néztem sofőrszolgálatot, az nem megy el addig, a taxi oda-vissza meg kicsit drága.
Maradnék Győrön belül. -
G@ben
addikt
válasz
bendeguz76 #33314 üzenetére
Ez lett volna az első tippem, de ma zárva van.
-
G@ben
addikt
válasz
Swordfish83 #33312 üzenetére
Laposon régen voltam, de nem biztos, hogy a szülőket odavinném.
A sznob helyeket hanyagolnám, egy Hrabal jelleg borokkal már jó is lenne. -
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
válasz
golya32 #33299 üzenetére
Biztos vagy benne? 22 év alatt ez az első alkalom, hogy műszaki okok miatt nem indul (volt ezen kívül 3 akksimerülés, meg egy motormosásos beázás, ott 10 percet várni kell, és ment). A futóműve teljesen rendben van, a kormány szintén, a fék is, a váltó is, gumik jó minőségűek, és nem régiek, a mostani nem induláson kívül a hibája, hogy a küszöbök rozsdásak. Szerintem ez még sokáig használható marad, mert vigyázva volt rá, rendszeresen szervizelve volt, ráadásul egy háklis tulajjal, aki minden hibát meg akart szüntetni.
-
G@ben
addikt
válasz
Tarill #33295 üzenetére
Kia Sephia 1.5 1996 (Mazda 323 alapok). Teker, de nem indul. Vagy gyújtás, vagy benzinszivattyú. Marhára nem tudom, hogy a gyújtás ráadásakor a a benzinszivattyú zúgott-e kicsit, vagy sem, amikor jó volt, de most nem zúg. De ez csak tipp.
A 22 éve alatt ilyet soha nem csinált, ezért is lepődtem meg. -
G@ben
addikt
Tudtok olyan autószerelőt, aki helyszínre is kiszáll, valamint nincsenek horror árai? Nem indul a gép, pedig holnap nagyon kéne.
-
G@ben
addikt
válasz
Dorien #33240 üzenetére
Amit én vettem, 850 volt két darab, de fórumról vettem olyantól, aki Kínából szerzett egy ötös pakkot még olcsóbban, csak megmaradt két darab neki. Ez gyorsan itt volt, illetve kipróbált minőség, nem lutri. Boltban fogalmam sincs, mennyibe kerülhet, de tippre 1000-3000 között lehet darabja.
-
G@ben
addikt
válasz
kovacsroli #33224 üzenetére
Ez se rossz ötlet, meg fogom kérdezni! Köszi!
Inkább kifizetem az ezrest, minthogy a második fóliát is elcsesszem. -
G@ben
addikt
Melyik telefonboltban raknak fel akár máshonnan hozott fóliát a telefonra egyenesen, és szöszmentesen? Az egyenes még ment nekem, de tele van szösszel, ezáltal buborékokkal.
-
G@ben
addikt
És ezzel a csodával javítottam anno egy csomó havernak gépet, amik utána működtek is!
Még jó, hogy nem számítógéppel végzem a munkám! Ja, de.
De munkatárs is nézett, hogy ha ő nyomta le ugyanazokat a billentyűket, akkor ment, ha én, akkor nem. Mindezt pár másodperc különbséggel ugyanazon a gépen. -
G@ben
addikt
válasz
Dryman #33023 üzenetére
Átdugtam a kábelt, nem lett jó. Ahogy írtam, a routert is kihagytam a körből, tehát a lakásba bejövő kábellel próbáltam mindkét gépet. Úgy sem működött. Avastot nem frissítettem, a másik gépen pláne nem.
Úgyhogy visszadugtam mindent úgy, ahogy eredetileg volt, majd kb mikor írtál, vissza is jött a net... nem értem, miért, de működik... tuti van valami kisugárzásom, mert a számítógépek hajlamosak nem úgy működni, ahogy szeretném. Pl ugyanaz a billentyűkombináció az én irodai gépemen nem megy, a kollégáén igen, de amint kolléga az én gépemen próbálja, megy. A szeme láttára használom tök ugyanazt, nem nyomok félre, aztán mégse megy, 2 perc múlva meg igen...
Imádom a számítástechnikát!Azért köszi a tippeket!
-
G@ben
addikt
Segítséget kérnék! Bekapcsoltam a gépem, de nem megy a hálózat. Reggel még jó volt, most már nem. A router wifi része tuti jó, azon keresztül írok telefonról. A gépen azt írja, hogy nincs azonosított hálózat. Mi lehet a gond?
Eszközkezelőben az egér és a hálókártya között van egy ismeretlen eszköz sárga felkiáltójellel. Az mi lehet? -
G@ben
addikt
Dolgozik innen valaki az SMR-ben? Vagy akár ismerőse?
-
G@ben
addikt
Vállal valaki led forrasztást? A lámpámban lévő lejött a helyéről, és vissza kéne rakni, de se pákám, se kézügyességem nincs hozzá.
-
G@ben
addikt
Másnál is szakadozik most a Digi vagy csak minket tisztel meg vele?
-
G@ben
addikt
Van valakinek ilyesmi fölöslegben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest