- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
Valakinek van esetleg iPhone 6 üvegfóliája ?
-
kiszi07
senior tag
Van valakinek tréhome nete ? 2 napja szarakodik vagy a szokásos router csere ?
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27993 üzenetére
Olyan nincs, hogy nem érkezik meg. Ha jól adott-írtál mindent, akkor nem lehet baj. Meglehet szakítani a tranzakciót amúgy.
-
kiszi07
senior tag
Iphone 6-ja van valakinek esetleg 6s occsón ?
-
kiszi07
senior tag
Tömeget kg-ban lehet mérni, a súly pedig erő (hogy mennyivel húzod a felfüggesztést vagy nyomod az alátámasztást) és Newton-ban (N) méred. Például egy 70 kg-os ember az 700 N. Egyébként ez attól függ, hogy mennyinek vesszünk a g-t(nehézségi gyorsulás), ha 10 m/s^2 akkor pontosan 10 N, ha pontosabban vesszük, akkor 9,81 m/s^2 és 9,81N - persze Magyarországon ennyi, az Egyenlítőn 9,78m/s^2, sarkokon 9,83m/s^2.
-
kiszi07
senior tag
válasz
kovacsroli #27894 üzenetére
Gyúrós topic, nekem van most Scitec
-
kiszi07
senior tag
Heyy, előkerült jó néhány PC alkatrész, ha esetleg kellene valakinek valami írjon.
DDR 512 MB PC 400 184PIN
1gb 2rx16 pc2-6400s-666-12 (hynix)
256mb 1rx16 pc2-4200u-444-12 (hynix)
Radeon 9800 128mb DDR
valami FOXCONN alaplap
Gigabyte GV-NX73T256P-RH
Gigabyte's Silent-Pipe II (NX86T256H)
ASUS Radeon HD5670 1GB 128bit DDR5 PCI-E EAH5670/DI/1GD5
Radeon R9550GU REV2.1
valami háló kártya
Gigabyte GA-945GZM-S2
AMD Athlon 64 ADA300DIK4BI Sockel 939 1.8GHz + alaplap + hűtő
Samsung 40GB/7200rpm/2M/PATA
ExcelStor Callisto80GB
IBM 40GB ATA/IDE
Maxtor DiamondMax Plus 8 30gb ATA/133
Maxtor DiamondMax Plus 9 80gb ATA/133
Barracude 7200.7 120gb (ST3120026A)
Barracude 7200.7 80gb (ST380011A)
LG GT10N dvd drive
És milliónyi kábelek. (Mini USB stb) - kb 10kg -
kiszi07
senior tag
Sziasztok, hozzám került egy ThinkPad T400-as masina. Bekapcsolom és addig jut el, amíg ki írja a ThinkPad logót és alatta pedig a "To interrupt normal startup, pres the blue ThinkVantage button" Mit lehet vele kezdeni ?
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27812 üzenetére
Nekem van egy db 6 pines csati. Ha érdekelne írj.
-
kiszi07
senior tag
válasz
kovacsroli #27765 üzenetére
Nézz körbe bónuszbrigádon, vannak occsón. Sőt lehet pörgetni, amivel spórolhatsz is.
-
kiszi07
senior tag
Heyy, lenne esetleg valakinek kölcsönbe a hétvégéje egy kis bőröndje ? Péntek reggeltől-Vasárnap estig kellene. Köszi
ui: esetleg valakinek csomagja Debrecenbe? Oda megyek a hétvgén.. -
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27636 üzenetére
Nálunk inkább a falat és a cipőket szokta rágcsálni...
-
kiszi07
senior tag
Ismerős érzés.. nekünk csincsillánk van
-
kiszi07
senior tag
Hali, valakinek van ddr2-es ramja? 1-2gb kellene - occsón
-
kiszi07
senior tag
Üdv, érdeklődnék, hogy lenne-e valakinek egy 120-160 GB-os HDD-je ? Egy árat kérnék mellé üzenetbe.
-
kiszi07
senior tag
BUÉK!
-
kiszi07
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
-
kiszi07
senior tag
válasz
memphis221 #27367 üzenetére
Próbáld meg az iGo 8-at.
-
kiszi07
senior tag
-
kiszi07
senior tag
válasz
kovacsroli #27275 üzenetére
Árkádban is van ilyen lehetősé. Ha rá guglizol ki jön néhány találat.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27250 üzenetére
Nem feltétlen kellene ivós bulit, elég lenne egy szimpla győri csoport találkozó. Többiek mit gondoltok erről ?
Pld. gokart/teke/bowling hasonló (?) -
kiszi07
senior tag
Ha megfelelő higításban isztok vizet és alkoholt, akkor sem fogtok hányni. Sokat fogtok WC-re járni az tény, én szoktam kisérletezni ezzel
-
kiszi07
senior tag
Voltam a városi koripályán. Annyian voltunk, mint a heringek. A jég nem lenne olyan rossz, csak mivel nem túl nagy a terület, ezért túl használják. ( így nem az igazi) Kedvesek voltak, a 90 perc helyett 115-t voltunk a jégen. Egyáltalán nem vízes, ajánlom. Ha rendesen szeretnétek, akkor inkább a műjégpálya. Gyakorlásnak nem rossz a gyerekekkel
-
kiszi07
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #27218 üzenetére
Pont erre gondoltam köszi, majd lehet a napokban elnézek és írok róla, hátha érdekelne valakit.
-
kiszi07
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #27207 üzenetére
A jég minőségére vagyok kíváncsi. 500 Ft december 27-ig, majd 1000 lesz.
-
kiszi07
senior tag
Volt már valaki a belvárosi jégkori pályán, ha igen akkor milyen ?
-
kiszi07
senior tag
Nincs valakinek esetleg jó áron egy 22"-os monitorja(TV is jó) vagy egy filmnézős PC ? FHD filmek ne laggoljanak.
-
kiszi07
senior tag
válasz
vettelf60 #26904 üzenetére
Ahogy elnézem a hozzászólásaid számát nem rég kerültél ide. Itt is, mint mindenhol vannak szabályok. A győri topicban is ki alakultak olyasfajta társadalmi normák, amit neked is, nekem is(!) sőt mindenkinek be kell tartania. A fórumon évek alatt össze szokott "brigád", ami valamelyikünk-nél már barátságot eredményez. Az teljesen normális, ha vásárolni szeretnél valamit, akkor megbeszéled vele hol és mikor szeretnéd megvenni, majd, ha nem megy megpróbálsz kompromisszum-ot kötni vele. Mivel ez az eladónak a "terhe", ezért volt már eset (nálam), hogy 500 Ft-ért vigyem ki a város másik felébe, mert a srácnak nem volt jó a belvárosban. Az hogy ő mennyiért adja, azt ő gondolja ki és semmi közöd nincs hozzá. Ha jó fej tudsz nála alkudni.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26821 üzenetére
Én d5300-al fotóztam elég sokat, de az is jó kis gép. Ajánlom
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok. Esetleg van-e valakinek egy 64bites win7 kiírva CD-re, sajnos usbn nem jó. Köszi
-
kiszi07
senior tag
Valakit érdekelne egy Lumia 920 ?
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, lenne egy asztaligép. Most lett össze szerelve és minden ki is lett próbálva előtte, de nem működik. Pendriveról, olvasóval telepítek és nagyon lassan települ. 10p alatt engedte kiválasztani a a nyelvet, mit csináljak vele? Biosban minden rendben van, reset is volt.
-
kiszi07
senior tag
válasz
atos19881101 #26601 üzenetére
Akkor G70 az iroda épület (testvérem ott dolgozik). Régen voltam már azon a részen.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, nem lenne valakinek egy felesleges hálózati adapterje mobiltelefonhoz ? (tönkre ment sajnos
)
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26519 üzenetére
Valóban igaza van Doriennek! Amíg nem próbálsz ki egy minőségibb hangcuccot, addig nem jössz rá, hogy milyen a normális hangzás. Amikor én kipróbáltam egy Beoplay H8-as prémium kategóriás fülest utána az én tökéletesnek gondolt siberia v2-m eltörpült, pedig az se ebben a kategóriában van...
-
kiszi07
senior tag
Heyho, van egy SSD beépítőkeretem egy 300g-os milkáért elvihető.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, van-e valakinek Győrben 2,5"-os 9.5mm-es optibay-e ?
-
kiszi07
senior tag
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, esetleg valakinek macbook pro/air-je nincsen eladó?
-
kiszi07
senior tag
válasz
vlcsko82 #26194 üzenetére
Nekem nem lett nagyobb élményem, mint ez előzők kapcsán. Győrieknek féláron van a belépő. Lipót-Pápa kombó közül az egyik jó választás lehet. Ha csúszdázni szeretnétek szinte horror áron, akkor Lutzmannsburg. (nagyon brutál jó, érdemes elmenni
)
-
kiszi07
senior tag
válasz
Balinov #26166 üzenetére
Most találtam, hátha segítségedre válik
-
kiszi07
senior tag
Jelentkezzetek a Kincsem c. film-be
-
kiszi07
senior tag
Hali, nincs valakinek eladó USB kábele telefonhoz emberi áron? Media Markt-ban 1500-ért láttam..
-
-
kiszi07
senior tag
Még mindig eladó a noti hűtő, occón.
-
kiszi07
senior tag
-
kiszi07
senior tag
válasz
kiszi07 #25525 üzenetére
Habár picit értelmetlennek tűnhet, de valójában az iromány mélyén benne van, hogy jó vétel lenne. Zsigee is jól írja
Azért írom ilyen bátran, mert én már kijártam az ösvényt(beleértve BB, Apple). Persze mindegyik más szempontból jobb. Pl BB-n nincs vírus, legmegbízhatóbb szoftver !
-
kiszi07
senior tag
válasz
sladka_pani #25524 üzenetére
Nem tudom igazából. Maximum tippelni tudok. Még pedig az, hogy mivel saját OS-ről van szó annyival kevesebbe kerül. Azt nem lehet mondani, hogy az alkalmazások miatt, mert ezen is minden elérhető lesz csak idővel. Az a baj a WP-vel, hogy mivel van kb 20-30 készülék és nem egyezik meg az oprendszer és a felbontás, ezért nehéz optimalizálni. Egyre több alkalmazás van(ez régi tévhit egyébként). Minden fundamentális alkalmazás elérhető, ami a "létszükséghez kell". Sőt inkább alapból fent is van a telefonon
-
kiszi07
senior tag
válasz
sladka_pani #25522 üzenetére
Tapasztalatom nem igazán van ezen téren. Viszont 635, 520-at, ami alsó-közép kategória között rohangál azokkal nem volt baj. 635-ből több példányt (5) használnak az ismerőseim. 520-ból pedig egyet. Egy 635 egyébként jó vétel csak vannak kisebb hibái, azért került a közép osztályba, mert pl. rosszabb képet, videót csinál(vetélytársaival szemben jobbat) aminek örülhetsz, hogy 4 magos.
Egyébként 2 magot szinte sosem használja ki, de tudod - ha lúd legyen kövér. Csak is olyat vegyél, amin WP8 vagy 8.1 van (8-at letudod frissíteni). Ősszel ki jön a WP10 elég klafa lesz és természetesen ingyen lefrissítheted. Sok ember azt mondja, hogy nem lehet megszokni a menüjét, hát én úgy vettem meg, hogy sose volt még a kezemben WP készülék és nem bántam meg. Próbáld előtte ki, nehogy kapufa legyen
Ami megemlítendő: - viszonylag a tudásához képest olcsó
- gyors, stabil
- sosem fagyott be, persze normális keretek között
- némely modell elvan látva Carl Zeiss optikával (szerintem csak a felső kategóriások)
ui: mindenki androidról váltott, eddig elégedettek.
Ha bármi kérdésed lenne írhatsz bátran, esetleg ajánlom a szakmai réteget. -
kiszi07
senior tag
Lassan az egész Győri fórumnak Lumiája van
2 éve már én is erősítem a tábort egy 920-al
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest