- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14911 üzenetére
Xears-t vegigneztem, qrva sok modelljuk van, de javareszt 40-50€+ kategoria. 2 olcsobb modelljuk van, a
Xears ® Amazing A330M 25+PK-ert, meg a Dynamics 120PRO 20-ert.. Ezek a low end modellek mennyire rosszabbak komfortban es hangminosegben?Lehet az lesz, veszek valami olcsot, beviszem azt melohelyre azt a JVC, amit gyurok lassan 2 eve meg jon haza
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14911 üzenetére
xears? tipusokat tudnal ajanlani?
megiscsak ti vagytok ebben otthon
-
Balinov
titán
ma megevett a rosseb. Szinte vadiuj AKG 321 fulesem kiesett reggel a garazsba, Vera vette eszre, mikor hazaertunk...tobb kocsi atment rajta, sajna menthetetlen, ki kellett dobnom
Valakinek valami tippje,hogy 20-30€-ig milyet erdemes venni? Foleg telefonhoz, neha N7-hez szeretnem hasznalni
"agybadugos" kell mindenkepp,
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #14861 üzenetére
pedig azert akad, nem tul sok de azert van. en filmet ritkabban, sorozatot, dokufilmet sokat nezek, ujabb, normalis releasek (utobbi 2evbol, pl. FQM, LOL,2FM, Dimension) normalisan meg vannak csinalva, igaz azok foleg hdtv ripek, a gond a regebbi, lelkes amatorok - nem releaserek - cuccaival van, tipikusan valami regi tunerrel felvett, agyontomoritett,sokszor mono audio-s cuccok, ami nem baj, valahogy tobbnyire meg lehet oldalni a hangositast es sokszor nem is banja nagyon az embert, mert van koztuk ritkasag, nehezen beszerezheto,stb
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14851 üzenetére
kocce,kirpobalom otthon
-
Balinov
titán
válasz
Smile8822 #14848 üzenetére
adnal egy linket, ahonnet le tudom a legutolso build-et szedni? Ez a forras? valszeg akkor valami oldalsarj projektbol szedtem le anno az installert.
van beepitett feliratletoltoje, mint az MPCHC-nek?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14840 üzenetére
az biztos, hogy nem olyan, mint egy autoexec.bat-ot osszerakni menuvel, de ahogy az xda-s topikot atfutottam, nem lehetetlen, ezzel a modszerrel keszulnek a custom cuccok (is). jo 110+ oldalas ott a topik, 80-tol kezdtem, meglesz majd az olvasnivalo, asszem.
-
Balinov
titán
mobal, speedfire. mennyire lehet bonyolult egy androidos apk-t buheralni, konkretan azt szeretnem,ha egy dvbt alkalmazas mas gyarto dvbt stickjevel is menjen, szoval valami hwid checket kene megbuherni
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14815 üzenetére
nem is hianyzik, meg van az uveg aljan egy husleveshez valo adag, csak fogy, mint a nepesseg, de cefetul
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14807 üzenetére
hubazz, Strong Steven....vasarnap voltunk a magyarbolba, ezt viszont elfelejtettem venni
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
thaler2 #14747 üzenetére
ZTE lesz, tobbnyire...
Amugy ez a menu Hivatalos oldal most le van halva. Lesz utcakoncert a Trinity-vel szemben a College Green-en, igaz 20/fo a beugro
, meg 8-kor a St. Stephen's Green-nel tuzijatek. Utobbit tervezzuk megnezni,aztan egy kicsit kolbaszolunk a varosban, ejfelkor meg megisszuk a kispezsgot,amit tegnap vettunk, felhivjuk a csaladot, baratokat, azt silencio .
Ez a terv, aztan meg majd kitudja, lehet jol berugunk...bar hallottam olyat,hogy nemely pubban belepot szednek majd NYE-kor -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14745 üzenetére
kosz thaler2
szabi, azt ugy,hogy iszonyat rendes teamführerem van. Osszel, mikor 1 het (5m.nap) szabit jovahagyta, mondtam neki, hogy David, a gond az az, hogy csak 3 napnyi van. De bejovok Bank Holiday-en (ez Halloweenkor hetfo), az +1 nap extra, de meg igy is minuszba leszek.. siman jovahagyta, azt mondta,ugyis mindig ittvagyok elobb, boven fussa a ki nem fizetett tulorabol.
-
Balinov
titán
BUEK mindenkinek, remelem ma is jo koran hazaengednek melobol..
-
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14693 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14693 üzenetére
nem, azaz lehet egy VPN-est, de ezek vannak most fenn
-
Balinov
titán
gondom van Chrome-val, verza 23.0.1271.97. ph-ra bejelentkezek, de a Sikeres belépés, rögtön továbbítunk...uzenet nem tunik el hosszu percek utan, ha nyitok egy uj fulet es megnyitom a forumot, mutatja,hogy be vagyok jelentkezve. ha uj hsz-t irok, latszolag elkuldi, de a szokasos ablak nem tunik el es nem ter vissza a krom az adott topikhoz.
szegyenszemre ie alol irom ezt a hsz-t is. history-t toroltem
mi a pek ez?
-
Balinov
titán
az lehet, kerdes valojaban milyen extra kepi infot hordoz a raw a jpeg-hez kepest. Probakeppen tolts le egy RAW Therapee-t (ingyenes) vagy 30napos trialt a Lightroombol, csinalj egyket tesztkepet, nezd meg,hogy a scriptelt raw-bol mit tudsz kihozni, meg hogy a jpeg-bol mit.
Kompaktnal joval kisebb a szenzor ugye, meg egy m4/3-hoz kepest is, de szerintem lehet benn racio, a kis szenzormeret miatt a jpeg eleve a kevesebbol csinal kevesebb hasznos kepi infot, mig raw-nal jo esellyel sokkal tobbminden tartalmaz. Pl. feheregyensulyt igazandibol raw-nal tudsz allitani
C10 Sandisk boven jo, nekem 12mp-es rawnal meg a C6-os 15mb/sec-es UltraIIvel sem volt gondom
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #14658 üzenetére
ja,meg annyi, hogy ha van nalam eleg sd kartya, RAW+fine JPEG-ben lovok. Eloszor gyorsan atfutom a jpegeket, ami bemozdult, kukas az megy a levesbe raw-val egyutt, igy konnyebb picit a katalogust kezelni. Picasara altalaban a Picasaval tolom fel a jpegeket, ritkabban a raw-ot, egy kis Jo napom van utan, RAW-okkal inkabb csak akkor szorakozok, ha latok benne fantaziat, es nem tucatkep..Nameg jo lenne mar beletanulni az LR4-be ugy istenigazabol.
-
Balinov
titán
válasz
ssolitude #14652 üzenetére
Szeva
Jot kerdezel, en is csak szagertem, nem szakertem a temat. Amiert en RAW-ba lovok azok kb ezek;
- tomoritetlen informacio
- sokkal tobb kepi informaciot tartalmaz
- ami utomunkanal lehet hasznos
- nagyobb dinamika tartomany, tobb reszletet lehet elohozni egy raw feldolgozoval, mint JPEG eseten
- nem korlatoz le a vaz/kompakt jpeg motorjanak az esetleges hianyossagai, hibaiHatranya, hogy:
- nagyobb fajlmeret
- ennelfogva sorozatfelvetelnel a puffer hamar betelik, gyors es megbizhato memoriakartya kell hozza
- igazan jo eredmenyert egy raw feldolgozoval (Lightroom, PS-ben az Adobe Camera Raw, Gimp, RAW Therapie,stb) el kell bizony jatszani. Nyilvan egy jol exponalt keppel kevesebbet, de egy elszabottal tobbet.
- RAW utomunka eleg hw igenyes, C2Q-val, 4GB-rammal, SSD-vel epp csak elbirkozik a gepem, pedig a D5000 "csak" 12mpixel...ittott olvasni,hogy egy 18+ mp-es gep egy I5/I7-es gepet is megbir fogni
- Ha pl. PS/LR-ben siman kiexportalod a raw-ot jpeg-be, olyan lapos, kisse kontraszttalan lesz, szoval utomunka tobb, mint ajanlott.Itt van egyket iras, amiket anno elmentettem konyvjelzokbe, egy kisse kevesbe pongyola megfogalmazasert.
Miért több a RAW mint a JPG? a Pixinfo-rol
I SHOOT RAW - Fotózz te is RAW-ban! vargabenedek logout-os irasaRemelem kaptal hasznos infot.
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #14655 üzenetére
latod, nalunk meg nincs baba, de igy is alig jutok jatszashoz a cod4 multin kivul. Megvettem en is azt a multkori THQ-s akciot, de szerintem lesz 1 ev,mire eloveszem oket. PC-re nem is veszek mar azt kiveve jatekot...inkabb 1-2€-kert Droidra... (perpill egesz jol elvagyok a gangstar rio-val, meg a Most Wanteddel Nexus7-en)
-
Balinov
titán
Cellpeti: origi cod4 key elado
-
Balinov
titán
potkivanok!
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14641 üzenetére
az biztos, mondjuk 180k az igen szep
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14639 üzenetére
aa, dehogy, talan majd 2 ev mulva egy D7000 kaliberu, addigra talan eljutok oda,hogy kinovom a mostanit...
200k az sok, olyan 100-120k exporol olvasni, amit birnak ezek a zarszerkezetek
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14637 üzenetére
semmi, majd' 3 eves (januarban kaptam), birja jol, 18k expot tettem bele, ismerosnek keresek most, nem magamnak
-
Balinov
titán
Savaztok, nem tudok veletlenul GY-M-S megyen belul elado DSLR gepet, akar kitobival? Nem Mark II vagy D800 kaliberre gondolok, hanem valami belepo vazat, esetlg 1-2 eves kozephaladot.
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #14610 üzenetére
aterzem a helyzeted. azert azt nem hittem volna, Friccek igy megbonyolitjak a dolgot
-
Balinov
titán
hamar auto tema, arulja el valaki,hogy B5-os A4-en hogy a pics*ba szedem ki a jobb oldali lampatestet,hogy ki tudjak egy rohadt index izzot cserelni? leszedtem a 2 csavart (torx), a levegobeomlot (2 reszbol all, egy ilyen ruganyos kozepreszt kell szethuzni, de meg mindig nem latom, hol tudom kivenni a lampatestet, nana index a legszelen van
-
Balinov
titán
hogy en hogy ruhellem a karacsony
t!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
KKüK es hozzam hasonloan tartalmas munkanapot kivanok minden kedves totyiklakonak.
B
-
Balinov
titán
nem volt veszes, de pofonegyszeru sem. a biztonsag kedveert ujratettem az adb drivert,meg picit megkuzdottem,hogy hogykell fastboot modba teni, de utana ment a root, busyboxot is meg a cwm touch-ot is felraktam, rom toolbox beszerez, egy backup is ment.
erdekes,hogy a 4.2.1 stock rom igy rootolva stabilabbnak tunik, mint root nelkul.
te mit akarsz megcsinalni,hogy rootoltad?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14476 üzenetére
persze, siman. Ground Zero-nal arulom a hotdogot
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14474 üzenetére
nemtom, mondom,hogy nem steam kliensbol neztem, siman beirtam, hogy store.steampowered.com...valszeg az ISP-nk vagy a ceges net tunik kifele ugy,hogy nem EU-s..
-
Balinov
titán
Cellpeti! 14.99€ re van akciozva a COD4 a steamen
-
Balinov
titán
az oke,hogy adb-vel elinditom bootloader-be, de a fastboot-tal milyen recovery image-t tolok fel, ha meg nincs rootolva? varj, recovery image =/= a custom/gyari rom image-val,nem?
a folyamatot nagyjabol ertem, de teljesen meg most sem tudom, milyen lepeseket kell kovetni. Tegnap leszedtem a friss Nexus 7 Toolkitet (kapott is a srac 2£-t, igy donate verzio).
Azt hiszem, ma elolvasom ujra az itteni topikot meg a N7TK-s xda-sat is.
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #14413 üzenetére
nezem,nezem, de ez nem csak egy keretszoftver, amivel olyan SIP/VOIP szolgaltatot hasznalsz,amit szeretnel?
Vagy en nem ertek rohadtul valamit?
-
Balinov
titán
potkivanok!
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14351 üzenetére
bevolt, meg hogy exitnel tenylg lepjen ki, de 5 perc utan ujra futo alkalmazas volt
-
Balinov
titán
hasznal valaki valami VOIP/SIP programot androidon? Viber nemgyerebe
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #14336 üzenetére
bakker, ez a telefon szerintem meg ma is korrektul nez ki.
hogyhogy kiraboltak? otthon, utcan, hanyaskozbeakocsmamogottisikatorban?
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #14334 üzenetére
a K700i a maga idejeben egesz jo kis teflony volt..anyosomnak volt olyan, evekig nyuzta. en kiugrottam ezt a szriat, T310 utan D750 lett..
-
Balinov
titán
rohogni fogsz, de van 1 otthon, stock 2.1el...meg Vera kapta ugy 2 eve...
egyebkent 7vegen, ha lesz idom visszarakom a 4.1.2-t, meg tolok ra egy root-ot,hogy ne rizsaljon a FOTA miatt..
ja, feladtak a rizszabalok az rtl chipes tuneremet, talan januar elejen ideer, akkor meg majd megy az N7 DVB-T projekt
-
Balinov
titán
mobal: latom megjott az N7-ed. Hogy tetszik? Neked is laggol 4.2.1-el?
off: kar,hogy modi lettel, kevesbe vagy aktiv, akkor is olyan hivatalnokos stilusban
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest