- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Toolbar: ASK, Google, stb...hirtelen ennyi, szerintem ebből tudod miről beszélek. Programok közül távolítsd el, ha van, és utána ccleaner. És most lehet kapok hideget meleget, de le kell írnom. A Firefox nem rossz, de annyi mocskot tud összeszedni "bővítmény" címszó alatt, melyek képesek ilyen tiltásokra, hogy már szánalmas... Lehet, hogy az explorer nem a leggyorsabb, erre alternatíva a Maxthon böngésző, vagy a Chrome, (de xp alatt nem a legjobb az utóbbi) de legalább működik...illetve xpsp3 alatt explorer 7 fölött hasonló akadások lehetségesek, valamint lassulás. Ezek személyes tapasztalatok, és az én véleményem...
Xp alá viszont javaslom a Maxthont, amíg xp-t használtam addig csak ez a böngésző volt beállítva! Stabil, pedig a vezérlője explorer alapú. -
zsigee
aktív tag
Hi!
Takaríts ki a gépről minden toolbart, és hasonló szemetet, ha win7 van fennt, akkor explorer9, vagy chrome, ha xp, akkor explorer7. Nincs letiltva a szolgáltatónál semmi, szerintem, csak a géped szedett be valami szemetet, ami tilt. Ezek után pedig ccleaner 3.xx, és menni fog az oldal. Esetleg flash megjelenítő sem árt...
Hirtelen ennyi jutott eszembe. És nálam megy az oldal, német felségterületen. -
zsigee
aktív tag
Hi All!
Kérdésem pedig!
Adot egy Maxdata Pro8000x laptop. Akkuja halott. Eddig tökéletesen működött töltőről.
Jelenleg viszont, ha nincs rajta akku, nem indul, ha rajta van akkor sem, de a visszajelző led folyamatosan világít, nem villog. Töltő jó.
Javítható, avagy sem?Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Kis esti zene!
Rongyosra hallgattam a telefonom az egész albumot.
-Be tetszett fizetni?
-Igen.
-Akkor tessék beküldeni a másolatot a csekkről.
-Nem az eredetit?
-Nem, nem, csak tessék lemásolni, és küldje el.
-Másoljam le? Jó... Értem.És lemásolta:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest