- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
DTK irodai PC valakinek?
masszív fekete ház 12-es ventivel a hátulján.
400W-os meglepően jó DTK táp 2xPCI-E csatlakozókkal...jóságos darab
ASUS G31 chipsetes lap
Celeron Dual-Core E3400 (2600MHz)
1GB DDR/800MHz ram
250GB-os HDD, DVD író
Geforce 8400GS 512MB VGAprivátban elérsz ha kell!
-
Dryman
őstag
Eladó notebookom: Toshiba Setellite M30X-113
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #15881 üzenetére
köszi, lehet nem voltam pontos....
a nyomatató szoftver a dokumentumba történő scannelés során meghívja ezt a beépülő OCR-es alkalmazást....csak az nem derül ki milyen OCR alkalmazás ez.....helyette jópofán közli hogy "hiba, a beolvasás közben...az OCR szoftver hiányában nem folytatható" "kérem telepítse a szoftvert a nyomtatóhoz kapott telepítő cd-ről"...na ez mekkora kißaszás....már most 7 free ocr alkalmazás kipróbálásánál tartok, de eddig nem nyert kategória....Nincs valakinek Lexmark 4550-je, és a fiók mélyén hozzátartozó telepítő cd-je ?
azt írják okosok hogy másik multis lexmark telepítő cd-je is ok lehet..... -
Dryman
őstag
Lexmark tintasugaras multifunkciós nyomtatóval akadtak gondjaim......a scannel-éssel olyan problémák vannak, hogy amikor dokumentum formátumba szeretnék beolvasni állandó jelleggel valami OCR szoftvert keres, hivatkozik a problémamegoldás arra hogy ezt a szoftvert mellékelték a gyári telepítő cd-n, de hol van az már egyáltalán.....
Valakinek ilyesmi tapasztalata, melyik OCR szoftvert érdemes telepíteni, sajna többet is próbáltam, de az eddig telepített 3 féle free OCR program nem hozott sikert....
OCR progi egy olyasmi mint anno a recognita volt, beolvasás után a scanner képet készít, majd ezt konvertálná, de mint kiderült jelenleg nincs mivel.....
Ötlet?
Természetesen a Lexmark hivatkozás oldala erre az free OCR alkalmazásra már nem elérhető......
Köszönöm!
Dry -
Dryman
őstag
válasz
tserrof77 #15834 üzenetére
Köszönöm!
már nincs ilyen kártyám több sajna......
Ati 9200SE-k vagy 9250-k voltak 64MB-osak....
Bevásárolt a Honvédség kicsi leharcolt szerverekből, azokban meg csak valami integrált 8MB-os VGA volt, alaplapi AGP és PCI-E foglalatok nélkül...így maradt az általam kínált kártya...el is vitték a maradék 16db-ot egyben..... -
Dryman
őstag
Jó kis cikket találtam....tervezett elavulás
-
-
Dryman
őstag
mxm2-es videókártyát keresek Fujitsu- Siemens laptopba!
az eredeti egy X1400 -as 128MB rammal, valami hasonló kistudású vga kártya jöhetne, mert az eredeti javítására vajmi kevés az esély sajnos.....
Andrástól kölcsönkapott x700-asok is problémásak, az egyiknél el sem indul a gép, a másiknál meg a notebook kijelzőre csíkokat produkál, külső monitorra jó a kép.....
Hozzáértő topikban azt írják hogy ezen vga-k tönkremenetele programozva van az egytől-egyig alulméretezett nem megfelelő hűtés miatt....
mivel ez egy notebook pci-e slotba csúsztatható kártya, így a hűtési megoldás hővezető gumilapkája nem igazán teszi a dolgát.....innentől kaki, mármint a gpu....sok esetben a hozzáértő kezek általi újrabga-zás sem segít.....Remélem van valakinek a környéken egy mxm-es vga-ja, mert ez az az ügyfél akit senkinek nem kívánok....
-
Dryman
őstag
Toshiba Notebookba keresek 40-60GB 2,5" IDE HDD-t!
1-2 hibás szektor még belefér.... -
Dryman
őstag
Én most ezt használom édesítőszerként, és nagyon tuti, mert semmilyen mellékíze nincs....
-
Dryman
őstag
válasz
cellpeti #15656 üzenetére
Mai ajánlat a metros ujságban 500g 1167 királyi magyar forint....ebból a kristályosított formátumú jobb, a porcukorhoz hasonlónak van valami kis mellékíze....amúgy a garzonpláza alatti biobolt a nyerő ha nem akciózzák másutt... ott a 750g-os 1460ft...Spárban meg lehuznak mint állat, de van ott is!
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Fujitsu-Siemens Amilo EL243S9 notebook keresi gazdáját.
Kicsit öregecske de megbízható gépezet, Pentium 2400MHz proc. 768MB Ram, 20 GB HDD, Linksys PCMCIA Wifi, megkímélt állapot, kb 2-3 perces akku....
A fujitsu-nak az uniwill gyártotta ezt a 6800-as szériát, itt a link a gép gyártói oldalának elérésehez:[link] -
Dryman
őstag
válasz
Balinov #15571 üzenetére
Köszönöm a hsz-eket és privátokat, próbálkozom, de csak próbálkozom.....nem nagyon lehet beszerezni ezt a vékonyka ledszalagot
5050-es és a 3528-as is nézegettem, ezek típusjelölések, előzőnél egy ledben 3 dióda van, 3528-asban meg 1 led 1 dióda.....mindenféleképp 120db / méter kellene és hidegfehér...sajnos a maximális teljesítmény adott, így méterenként be kell szorítanom az 5,2Watt-ba....ja és nem kispálya, 5-10 méter kellene.
Ilyen kellene pontosan: [link] -
Dryman
őstag
Led- szalagot keresek, méterenkénti 120db leddel (hidegfehér fényűt)
5-6mm vastag szalag jöhet csak szóba, ez megkülhonban dolgozó kollégák is segíthetnének, hátha ott könnyebb beszerezni...mármint a led-szalagot!
-
Dryman
őstag
Fizetős hirdetések.....na eljutott a PH is ide....szánalmas! Eddig azért hirdettem itt ingyenesen, mert hozzáértő érdeklődőknek nem kellett elmagyarázni ától-zéig a dolgokat, a cucc paramétereit, tudását stb, és valljuk meg kicsit könnyebben is elkeltek a dolgok mint más hasonló adok-veszek bazárokban.....A cuccaim mindig elkeltek, igaz sok esetben jóval a normál piaci ár alatt, mert ez egy olyan fórum, ahol a tisztelt vásárló "tudatos" vasárlóként jött és alkudott annyit amennyit engedtem az árból...ergo én magam dönthettem el mennyiért is adom az aktuális cuccot....sokszor belefutottam olyan érdeklődőbe, ahol a pofátlan alkudozás mellett a kedves vevőjelölt arra is kíváncsi volt hogy hánycentiszer-hánycentis pirosbarnafekete kiskutyafarkaformájú a cucc....hát ezektől az emberkéktől kicsit borsózott a hátam, de akkor is elfogadtam mert még mindíg PH, és nem holmi vakera-vatyera lehúzás xarság....
Innentől a hirdetések legalább visszatérnek a helyi fórumokba, a fizetős apóohirdetések helyett és ismét "Győr-környéki adok-veszek beszélgetek" értelemben folytatódik a közösség eszmefuttatása....Gondolom sok ilyesmi "hozzászólást" fogunk olvasni:
"Gépfelújítás okán néhány gépalkatrészem önálló életre vágyik, a közösen eltöltött idő és a kialakult érzelmek is kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy továbbra is hű társak maradjunk.......a szakítás szívbemarkoló és fájdalmas volta miatt kérlek írj privátot amiben megvigasztalhatsz"Ez nem hirdetés, hanem egy pillanatnyi lelki állapot közlése...a Tisztelt Moderátor meg miért is szólna bele egy ilyenbe?
-
Dryman
őstag
Napsütéses jóreggelt!
Végre...tavaszias hangulat, napsütés....csak az udvarból nem tudok kijárni a kocsival mert akkora a mocsár! -
Dryman
őstag
Katasztrófálisan xar a PH elérése.....de mindegy csak ezt szerettem volna megosztani:[link]
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
6-7 éves gyerköcöknek keresnék gyerekjátékokat, normális kis pc-s játékokra gondoltam, nem holmi tamagocsi-öltöztetős-vetkőztetős-itatós-etetős-kutyamacskapaci hülyeségekre.
LegoRacer már van, bejött a fiam kedvenc autóversenyes játéka, valami ilyesmit szeretnék még.....elsősorban ötletszinten várnék segítséget a tisztelt gyermekes fórumtársaktól!
Nem online játéklinkeket keresek, abból a sok-sok xarból már túl sok is a kínálat, hanem telepíthető kis aranyos, készségfejlesztő játékokat próbálok felderíteni.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Dry -
Dryman
őstag
Netezős 3GHz Pentium 4 gépezet eladósorban!
3GHz P4 Prescott,Gigabyte 8I848P-G alaplap, 768MB Ram, 80GB IDE HDD, Geforce MX440 64MB, CD-író
régebbi egész jó állapotú ház, kicsit cicergős 400W FSP táp (megy rendesen)
írjatok privátot ha valakit érdekel, ár megegyezés szerint...... -
Dryman
őstag
Erre vágytam!
Tudom hogy drága lesz, de úgy döntöttem felturbózom ezt a kis fusit a gyerekeknek, olyasmiféle tanuló notebooknak....
vagy ha szükséged van, akkor tudok adni helyette 2800MHz 533FSB-s szintén ritkaságot...még annyi hogy sjanos nem mén a cisco AP Aironet sajnos.....nem oszt IP-t a kis mocsok.....
-
Dryman
őstag
Pálinkás Jóreggelt!...vagy már jónapaot!?
Fujitsu Siemens őskövület laptopba keresek normál 478 tokozású Pentium 4 processzort.
volt ezekből a procikból egy ritkaság a 26-os szorzójú 100MHz-es rendszerbusszal futkosó példány, ilyen kellene...ez a legnagyobb amit elkezel a laptop sis 760 chipsetje.
Socket 478 Pentium 4 2600MHz kerestetik!
cpu word szerint CPUID: SL6GU, SL6HB, SL6SB SL6PP, SL6QR [link] -
Dryman
őstag
válasz
delikvens025 #15077 üzenetére
toldólya
toldója, így helyesebb.....
-
Dryman
őstag
A T-Systems győri csoportja Audiba keres német nyelvtudással rendelkező gyártósori pc üzemeltetőket.
Fontos a német nyelvtudás, 3 műszak stb. közép és felsőfokú informatikai végzettség szükséges.
Kontakt személy elérhetősége nálam.
Üdv!
Dryman -
Dryman
őstag
Nekem egy D-Link D-300-as lenne eladó, dobozában minden cuccával együtt.
néhány napig használta a tulaj, aztán egy 2 antennás Linksys lett helyette.
(két emeletnyi vasbetön födém már sok volt ennek a kis cuccnak....) -
Dryman
őstag
Régi vicc, de jó!
Egy nyugdíjas öreglány felszáll a buszra. Egy úriember egyből felpattan, hogy átadja a helyét.
Erre a hölgy:
- De kérem, én előmelegített helyre nem ülök!
- Akkor üljön a jegesmedve fa**ára!
A hölgy megdöbbenve odamegy a sofőrhöz:
- Maga halotta ezt?
- Hogyne.
- És nem tesz semmit?
- Mégis mit csináljak? Forduljak észak felé? -
Dryman
őstag
LGA775 processzort keresek!
3GHz, 3,2GHz, 3,4GHz-esekre gondoltam, mivel csak ezeket a 65nm-es magú csodákat támogatja
a dell optiplex 210L kramanc...
Kipróbáltam, Pentium D820 nem játszik, mert nem ismeri a bios....nagyobb társakat úgyszintén....
Szóval Pentium 540,de inkább 630 lenne az optimális választás, mert ebben nagyobb a cache....
Akinek van a fiók mélyén ilyen kazán maggal rendelkező példány, az ne tartsa tovább titokban....
két darab biztosan kellene....DDR2 800MHz 2GB ramocska sem ártana..ez is jöhetne 1-2db
-
Dryman
őstag
válasz
zsigee #14258 üzenetére
Egy kéziműszerrel a sárga és fekete vezetékek között megtalálod az igazságot......
Valószínűleg a bios igazat mond, az Aida meg nem jól kezeli az alaplapi I/O vezérlőt....
én a metex feszültségmérőmnek hiszek....ha nem látsz a tápban púpos kondit, akkor nincs is min aggodalmaskodni....az LC power még mindig jobb mint a HKC... -
Dryman
őstag
Javítanom kell a reggeli hirdetést:
a hdd hibátlannak tűnik, a hds ezt írja:
a merevlemez 4 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült.Olcsó Fujitsu Siemens Amilo 1560G laptop eladóság:
39.1 cm (15, 4") WXGA-Display
AMD Sempron 3400+
768 MB DDR-RAM pc2700
HDD 60 GB (hibátlan)
DVD multi
ATI Radeon X200 Xpress 128 MB
WLAN
LAN + Fire Wire
Lithium-Ion-Akku (90 percet tud)
Adapter eredeti FuSi 20V 4.47A 90Wcsak most csak neked 28000Ft
-
Dryman
őstag
Olcsó Fujitsu Siemens Amilo 1560G laptop eladóság:
39.1 cm (15, 4") WXGA-Display
AMD Sempron 3400+
Arbeitsspeicher 768 MB DDR-RAM pc2700
HDD 60 GB (hds szerint 4 gyengélkedő szekktor)
DVD multi
ATI Radeon X200 Xpress 128 MB
WLAN
LAN + Fire Wire
Lithium-Ion-Akku (90 percet tud)
Adapter eredeti FuSi 20V 4.47A 90Wcsak most csak neked 28000Ft
-
Dryman
őstag
válasz
stairmaster #14041 üzenetére
Nálam!
van még vagy 20-30db..... -
Dryman
őstag
Fujitsu Siemens Amilo Xa2528 laptop akkumulátor és töltő nélkül eladó.
Gyári alkatrészekkel megáldva
AMD Mobile TurionX2
2 GB Ram
17" kijelző
250 GB (hds szerint 44db gyenge szektor)
DVD +/- RW
802.11 a/b/g WLAN
GeForce 8600M GS 256MB
esztétikailag szép megkímélt állapot, de a billentyűzet alatti szálcsiszolt alu színű
műanyag lap, kicsit kopott.
ára 45000Ft -
Dryman
őstag
Kicsi netezős PC valakinek?
microatx szürke házikó
AMD 754 3000+ processzor (2GHz)
1GB DDR ram
Foxconn microatx lap
8xAGP Nvidia MX440 64MB
80GB HDD (hds 100/100)
DVD olvasó
420W ISO tápegységNagyinak netezni, gyereknek ütni-verni ideális választás!
12000Ft -
Dryman
őstag
Coyot
én ezt ajánlanám, bár egy kicsit húzós az ára, de tuti kis jószág ez a maga nemében, kb 50%-al olcsóbb mint egy hasonló tudású Hápicskú Nyomdácskú.
kétoldalas nyomtatás, kétoldalas scannelés (DADF), hálózat és fax funkciók..ja és nem mellesleg olcsó utángyári tonert eszik amivel 2500 oldalakat tud, nem holmi 1800 oldalas hápicskú
scannere szoftveresen támogatja a 600dpi színes scannelést is.
[link]T&S at the best value for money!!!!
-
Dryman
őstag
válasz
Jazzos #13904 üzenetére
megint levelező...probléma az van sajnos....
outlook 2000 igen ilyen még létezik...csinálok egy exportálást az összes levélről Pst. fájlba...
Thunderbirdbe hogyan tudom importálni ezt a ßaszott pst állományt?a probléma okozója az hogy a Thunderbird 17-es verziójában lévő import lehetőség nem kezeli az outlook 2000 mappáit, amiben a felhasználó levelezése van.
Segitséget előre is köszi!
-
Dryman
őstag
-
Dryman
őstag
Szia! Köszi a segítséget....oldódik a probléma....legalább is nagyon remélem.....
sikerült őskövület pendriveról telepített verziót valami 7.x.x telepítenem, ebbe raktam vissza a 17-es verzióból export/importal kimentett komplett levelezést.....ekkor jött elő a probléma, szinte minden levélnél amihez csatolmány volt kapcsolva.
Azóta frissített a jóember, mert odahaza kapásból felkínálta neki a TB, és azt mondja megoldódott...
a gondom az volt, hogy net nélkül voltam, és biza így nehéz..... -
Dryman
őstag
válasz
Swifty #13821 üzenetére
félreérted! azért írtam le hogy wan-miniport meg hogy layer 3-ig...na jó legyen...Layer 3 kicsit fölött...talán....
nincs semmiféle böngészős tesztoldal, sőt a kapcsolatok között csak egy hálókártyádra értendő wan-miniport kapcsolat él, ez megjelenik a tálcán két kis monitor formájában amik kommunikálnak....mellette a tálcán (ha jól emlékszem) a hálókártya ikon továbbra is piros x-es....így csak ipconfiggal tudsz operálni, de legalább felépült az adsl connect, és a modem valamint a pc ezen része átment a taszten..... -
Dryman
őstag
Azt viszont megmondhatnátok hogy egy Thunderbird levelezőprogramban kapott levélkére (nem duplakatt-al megnyitva) csak simán egy katt-al az adott levélre állva mi a 3,14-csáért nem jelenik meg a levél tartalma az olvasó/betekintő ablakban.....ááááááá.....annyi történt hogy átraktam egy új gépre a juzer levelezését, minden levele átment, mappák is megvannak küld-fogad a TB, de a fenti hiba az új telepítésű levelezőprogramban sajnos jelen van...mi ez TB bug?
-
Dryman
őstag
őőőőő...dinamikusnál mi az ami azonosítaná a felhasználót? lásd kábelnet azaz vidáéknál...dinamikust tolsz neki és lőn a vidanet azonosít mac szűréssel és ha szerencséd van akkor fél órán belül van 84-el kezdődő ip-d
ha elkerül a szerencse akkor meg 3 óra hosszat nézed a vida által adott ideiglenes 169-el kezdődő semmit
az megint más ha T-home IPTV-s netes 123456789 szolgáltatás az egyben eszközét konfigolod, ott megint csak mac-es kutyulmány azonosít, mert ott a modem össze van építve egy routerrel, ahol ismét rendelkezésre áll a router wan porti mac címe....írogatok én itt össze-vissza mindenféle hülyeségeket.....na jó hétvégét nektek!
-
Dryman
őstag
és még egy kis okosság!
ha telefonvonalon jön az adsl, függetlenül attól van e hívószáma a vonalnak, vagy csak egy mezítlábás adsl, akkor is tudsz tesztelni Layer 3-ig, mert wan-miniportig felépül a kapcsolat és lesz ip címed is. tessék:
[link]
felhasználói név: adsl@test
jelszó: test
trékom szerver azonosít és összeköt egy szabad adsl távolvégi berendezéssel, függetlenül a szolgáltatótól....ezzel csekkoltad a vonalat, a modemet, a pc-t amin ipconfig /all-ra van valami furcsa ip, de legalább van.......a többi csupán szolgáltatófüggő authentication....... -
Dryman
őstag
" pppoe-én még adsl nél nem láttam,...ilyet azért neeeeeee!!!!
mi is ennek a betűszónak a jelentése?
Szóval ha a szolgáltatók által biztosított ADSL (aaszinkron digtális előfizetői hurok) akkor az bizony felhasználónevet és jelszó párost igénylő PPPOE kapcsolat. A Digi az más téma, ott lehet sima DSL és ADSL is, attól függően, hogy milyen szolgáltatást szerződsz, és mi az amit az adott helyszínen kínálnak.
Diginél is PPPOE van, csak nem kell hozzá ADSL MODEM, mert a delej direktbe a drótból gyün, azaz nem kell a jelet felrezgetni mindenféle kódolással telefon vonalra....
VIDANET, és kábelmodem esetén nem PPPOE-vel van azonosítva a felhasználó, hanem a kábelmodem alján található WAN interface mac címével...szóval vidáéknál Te nem kispista vagy, hanem egy mac cím!Speed-nek javaslom hogy beszéljen ismét a szolgáltatóval, vagy a már működő kapcsolatot biztostó számítógép hálózati kapcsolatai között katt a pppoe-t megvalósító kapcsolatra, aztán a tulajdonságoknál a beállítás fülön van egy olyan megnyiló ablak, ahol a felhasználói adatok titkosításáról lehet nyilatkozni. trékomnak, győrnet-nek és általános pppoe-t szolgáltató társaságoknak nem kell titkosítani a felhasználói adatok küldése során történő adatkapcsolatot... ne legyen titkosítva!!!!!
ha valamiért a tplink routered titkosítottan küldi a felhasználói adatokat akkor megette a rosszseb az egészet, mert távolvégen süket fülekre talál a kérésed.... -
Dryman
őstag
kis esti zene...szöveg!!!!
[link] -
Dryman
őstag
jut eszembe kétkomponensű (műgyanta) ragasztót keresek, de a praktikerben csak a patex 6gramm-os kiszerelése van méregdrága áron....hol lehet ilyen cuccot venni, ha valami nagyobb tubusos kiszerelésre gondolok?
-
Dryman
őstag
kis segítség kellene....
XP alatti outlook expressben szeretne azegyik túlbuzgó kolleganő olyan aláírást beállítani, ami az ő kézírásos aláírása....
leírta, bescannelte, kis képként vagy pdf-ként elmentette, és beállítaná az aláírás hozzáadása fülön, de nem mén.....mert a fájlból történő hozzáadás során csakis txt fájlt lehetne hozzárendelni....
az express meg eltávolítja ha nem szöveges dokumentum.....
valahogy lehet a levéltörzsben is elhelyezni...anno mintha olvastam is volna...de most így hirtelen nem megy!
Please Help! -
Dryman
őstag
válasz
Jazzos #13740 üzenetére
hmmmm....jó kérdés....talán ha vennél egy vastag falú szilikoncsövet és éles szikével vágsz belőle karikákat......
mintha kolbászt szeletelnél....és meg is van az alátét....
meglepő lehet, de én autóalkatrészes boltban is megkérdezném.....ha már az épületgépészeti boltok csődöt mondanak..... -
Dryman
őstag
válasz
papaizsolt #13682 üzenetére
megboldogult socket-A-s korszak!!!!
szokásos via déli híd betegség....sajnos nem fogod tudni megszüntetni a hibát.....ez valami olyasmi, amit a biosba történő bootblock beírása okoz...talán bios chip cseréjével még menne, ha van ugyanolyan típusú epromod, akkor egy hot-flash-el probálkozhatnál...ha winbond 39V040 van benne akkor kuka a chip.
tudnék bele chipet írni, de nem ér annyit az egész lap, mint amennyiért megcsinálnám a chippótlást.... -
Dryman
őstag
már van megint...pedig valami DnS error-ral nem volt jó vagy 5 percig....
-
Dryman
őstag
Hála az Istennek ma este sincs fészbúk idehaza! Nem is hiányzik igazán csak valakinek igértem hogy fent leszek chat-en, erre van Isten és lőn megáldaná vala....
-
Dryman
őstag
válasz
Smile8822 #13565 üzenetére
Sziasztok!
eladó notebook:
Fujitsu Siemens 1650G
proci 3400+ Sempron
integrált vga ati xpress 200
60GB HDD, 768MB ram
DVD író, 15,6" wide-os kijelző
eredeti fusi adapter.
1,5óra akkumulátor kapacitás
a notebook billentyűzete hiányos, a napokban érkezik meg hozzá egy bontott hibátlan bill.
Ha valakinek esetleg netezésre, nagyinak, iskolás gyereknek kellene egy ilyesmi gépezet, ne fogja vissza magát,
jelentkezzen Privátban egy megfelelő árajánlattal.... -
Dryman
őstag
Ezt a jó kis gyulai bandát ismeri valaki?
[link]
brutal amit művelnek...persze nem itthon....őket is külföldről kell " hazahallani" -
Dryman
őstag
Volt egy srác anno az évfolyamunkon....kicsit idősebb volt, de nem adta fel a tanulmányait mikor lebukott valami magyar-osztrák határon történő humantranszport miatt, 2 év felfüggesztett-et kapott...mint szervezésben való részvételért..... pénze volt.....így kibekkelte azt a 2 évet, mert azidőtájt nem járhatott a SZIF-re...utána meg hozzánk csapták, és folytatta megkezdett tanulmányait.....
-
Dryman
őstag
válasz
memphis221 #12980 üzenetére
Az 1-4 tier-es angol tankoknál a pom-pom ágyú egy kalap xar....az első még betalál, de a 2. már tuti hogy elmegy fölötte....mókás hogy ezek a papírkutyák úgy ugrálnak lövés közben mint mókus a fán....
nincs tömeg, nincs pontosság....csak az a szomorú, hogy az első vháborúban ezt valakik élőben is tapasztalták......
na ne itt offoljunk...hanem itt:[link]
ha már van saját fóruma -
Dryman
őstag
válasz
memphis221 #12969 üzenetére
Jó kis game a WOT!
mondjuk kötél idegek kellenek egy egy szopóágás nap során...
IS3-al 100K-t buktam ma is 15 csatából 1-szer sikerült nyerni...
aztán ott vannak a farm tankjaim, amivel 20-30 csatával visszahozod az elbukott kreditet....
Ja és készülj fel arra is hogyha nincs türelmed, akkor bizony be fogsz állni a fizetős játékosok sorába!
elindulsz az új angol ágon, nagy lemaradásos nem lehet, hiszen ezeket a tankokat most tették bele a játékba....választod a könnyű-tank vonalat, aztán a közepessel majd át tudsz menni a nehéz-tankok közé....
Jamba adatai:[link]
szerintem a közel 10000 csata azért már jelent valamit.... -
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #12895 üzenetére
Faragsz a ház elejébe még 2db 7 szegmenses kijelzőnek helyet, és igy már kiírhatod az IDIOT szócskát!
-
Dryman
őstag
kieg: szokásos athlon X2 QL66-os kazán procis notebook megspékelve egy hd3200 int graf vezérlővel....
első körben procicsere, hátha....második körben a grafikus vezérlő chipet kell majd ujraforrasztatnod, és ha teheted, akkor a gpu és a heatpipe közötti világoskék hővezető párnát kißaszod a csába, és teszel helyette 0,5-0,8mm-es rézlemezkét alul felül pasztázva. -
-
Dryman
őstag
eladóságok:
HP-Compaq DX2000MT gépekből származó alaplapok 2,53GHz Celeron D procival, gyári csendes hápicsku hűtővel. 2500Ft/db még 7db van
Intel 865G chipset, agp és sata nélkül, van viszont dual channel mem. support, és prescott-ot is tehetsz bele.....
ha 2-öt veszel, Győr területén házhoz viszem, ha csak 1-et szeretnél eljössz érte, mert ennyiért nem érdemes kocsiba ülnöm -
Dryman
őstag
válasz
golya32 #12460 üzenetére
olcsóságos 1-2 ezer forintot érő Socket 939-es procit keresek ma délutáni átvétellel....
hátha, de nem ér annyit az egész hogy sokat futkozzam érte....régi szép idők....
DDR ramocska, fenemód dual channel-ben 939-es Athlon 64-el....és nem tudott annyit mint egy háromgigás pénégy.... -
Dryman
őstag
válasz
LackoMester #12086 üzenetére
Írtam pü-t win7 boot-al kapcsolatban...
Bizony ez egy aranyos kis asrock probléma....
marad a jólbevált bootolj és telepítsd a win7-et pendrive-ről
vagy telepíts XP-t, aztán dinamikusan frissítsd Win7-re.....
sajnos az asrocknak mindig van meglepetése számunkra! -
Dryman
őstag
Hali!
Nem kell valakinek egy netezős AM2-es vas?Gigabyte AM2 microatx lap, benne egy LE1640B (45W) 2700MHz processzor
2GB DDR2 ramocska, és egy 320-as blue WD winchester sentinel szerint 100/100-as
a lap integrált vga-t hordoz a maga megveszekedett Geforce 6150 erejével....
(netezéshez bőven elég).....megkímélt fekete színű szürke előlappal rendelkező házikó, no meg valami 300W környéki FSP tápkocka....Ára a processzor egymagas voltára tekintettel 26000Ft
-
Dryman
őstag
-
Dryman
őstag
hát ez az, anno még voltak fent ilyenek, de most.....
a toronycsapágy, felső rugótányér elhelyezkedésére lennék kíváncsi..
a toronycsapágyon lévő lemezből kialakított kb 8cm átmérőjű tányér helyzete a kérdés, felfelé berakva a lemez felfekszik a szilent aljára, ez esetben a toronycsapágy furata nem illeszkedik a lengéscsillapító pálcájához.....
fejtetőn berakva a pálcához illeszkedik, viszont szorul mint állat....
-a faxért csinálnak mindenféle utángyártott xar alkatrészt, ami sajna nem pomnt olyan mint az ereeti és még a szerelőt is megtéveszti...legalább is így áll a helyzet.....
Most szedethetem szét és rakathatom össze megint..... -
Dryman
őstag
Hali!
Opel F Astra első futómű (gólyaláb) szerkezeti képét tudna nekem valaki prezentálni?
olyan képre gondoltam ahol az alkatrészek egy széthúzott szerkezetben vannak ábrázolva....
hátha valaki rendelkezik ilyennel, mert google most nem az én barátom.....Köszi!
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Könyvelő néni gépébe kellene egy agp-s videókártya a jelenlegi 64MB-os Inno Geforce mx400 helyére, mert ezen beállt a venti. Valami kis fx 5200-re vagy ati 9200,9500 kellene....
doozos söröcskét tudok felkínálni a kártyáért! -
Dryman
őstag
válasz
Ilsyde #10480 üzenetére
Csak az erdei mártásos cuccokat kerüld az Aranyszarvasban..olyan savanyú ez a mártásuk, hogy élvezhetetlenné teszi az ételt.....
Kipróbáltam 2-jára is hátha csak egyszer ßaszták el, de nem nem....
amúgy a szarvas-bélszín grillezve nagyon rendben van, pikáns fűszerezéssel, de ez az áfonyás erdei mártás, olyan savanyú volt hogy még a hátsómat is összerántotta...
Mellesleg készítsél pénz eleget!
Kalapos vendéglőt próbáltátok már? szerintem egész jól főznek! -
Dryman
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm laptopja felújításra szorul. Fujitsu-Siemens Amilo 1720-ba keresek dualcore 533MHz-es FSB-s Yonah magos processzort, (ilyesmit: T2050, T2080, T2300..stb...)
a lényeg hogy Socket-M és 533-as legyen mert ez a xarra sem való Ati chipset a 667-est nem tudja...
jelenleg egy Celeron M410 diktálja benne a megveszekedett iramot 1466MHz-en...ha olcsóságosságos egymagos Mobil P4 akadna, az is több mint a semmi, azt is szívesen fogadom ha végképp nem lesz kétmagos ajánlat...
és mielőtt a magaslabdát lecsapná valaki nem Yonathan almát keresek 5 kukacos maggal....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest