- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #2394 üzenetére
Nekem ez a fajta volt: w595
Tényleg jól szól!Én az ilyen stílusúakat részesítem előnyben.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #2389 üzenetére
Killernek becéztek, mert légyölő galóca volt a jelem...
Szóval nincs olyan nagy fülem, egyszerűen nem tudom rendesen bedugni a fülembe, mert kicsúszik, és kényelmetlen. Bár, ami nekem van egy fix feltét van rajta, mint mondtam, noname. A SonyEriccson W595höz adtak jó fülest, de sajna nem tudom ezzel használni.
-
zsigee
aktív tag
Na mégegyszer. Igen, így is fogja látni. ebben a totyikban a vége felé 2014es hsztől (meg is válaszolják lentebb)
Aki a fülest linkelte, köszi, de ez az én fülemből tuti kiesik. Van egy hasonlóm, "noname", kiesik. Valami normál bogyósat keresek.
-
zsigee
aktív tag
Sata hdd kérdésre.
Via-nál voltak valóban ilyen gondok, de az még sataI korszakban, Asrock lapokkal is lehetett szívni.
Nekem van egy WD terrás sata3 hdd-m, simán csak rádugtam a p35c-ds3r lapra, és azonnal indult, pedig az csak sata2. Tehát kompatibilis. Esetleg lehetnek elvetemült gyártók, ahol valamilyen drivert be kell hozzá telepíteni, de nem hiszem. A sata2 hdd-ket pedig többnyire jumperolni kellett, és akkor sataI-re butultak. (Tudom, nem mindegyik hdd-n van jumper lehetőség.)KisJoe: Van-e jó áron 3,5-es jack fülesed? Bogyós. Vagy mit ajánlanál. 3-max4k-t áldoznék rá. Nem kell full tuning, csak a tizenéves Sony-m gyengélkedik a telón. Telómat kicserélték, de csak Nokiát hozhattam, így nokia500 lett. Eddig nem is rossz.
Más.
Hétvégi átvétellel, ezt egyeztetéssel, érdekelne kifogástalan állapotban lévő, hibátlan Sata dvd karcintó, fekete színben. Gyártó majdnem mindegy. -
zsigee
aktív tag
Ha már itt i7, meg full radeonok rohangálnak...Ha ilyesmi gépben gondolkoznék, akkor tuti inkább vennék egy szép Antec, TT esetleg Silverstone fekvő házikót, abba ügyesen beszerelném ezeket, a többi sallanggal (mert így inkább asztali), és lenne egy fullos gépem a TV alatt, mint HTPC, és simán játszhatnék is rajta.
Munkához pedig egy átlag felhasználónak, valjuk be, legtöbben azok vagyunk, (aki nem ide sorolja magát, attól bocs) valami egyszerű lapos is elég. Többnyire 2 év gari van rá, annyit ki szoktak bírni, utána meg úgyis elavul, és kevés lesz. De kb 4 év alatt sem költesz annyit 2 notira, mint egy "business-üzleti-hiper-szuper-csodahp-dell-stb" gépre.
Ha viszont szüksége van valakinek a munkájához egy ilyenre, akkor vegye meg.
És egy vélemény.
HP egy csalódás, nem egy, és nem csak alapgépekről beszélek. Toshiba gyönyörű, de az alsó kategória nevetséges parasztvakítás. És kb elmondható minden gyártóról ugyanez!
Vagy kifogod, és nem lesz semmi gond, vagy szívsz vele. Otthon a Lenovo, szép, de az akku 2szor döglött meg. Először gari időn belül, most már gari sincs. Nincs agyonhasználva, hajszolva. Csak net. -
zsigee
aktív tag
Köszi Mindenkinek!
Probléma megoldva, nem beállítási gondok, és nem is a Bios deafult oldotta meg, amúgy azon is túl voltam, de
Elég komoly a biztonsági beállítás samuéknál...A telepítés legvégét meg kell szakítani
Utána lehet érvényesíteni az MSDN-t. (Így írják ugye?) Levert a víz ettől, de a gép valami fenomenális! Igazi Samsung minőség.
Mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget.Jazzos: Hallottam, hogy van használt laposod
Érdekelne, kérnék típust, és felszereltséget, valamint árat privátban. Elvileg jövő hét végén el is tudjuk intézni, vagy következő hét elején. Állapottól és megfelelőségtől függ. Rokonnak lenne.
-
zsigee
aktív tag
Nem hoki virágbolti. Asztalin és notin is ezt használom...Fenn is van az OS, mert amikor formázom, látszik hogy 10Gb+ foglalt. Az első partíció 100Mb, amit saját magának csinál. Amásidik 100Gb, a harmadik a maradék.
Aztán a hdd-n, illetve odd-n még sorrendet sem lehet változtatni, sem boot szempontból, sem egyébb. Boot menü töltéskor nincs, vagy nem találom.Még Usb-ről is megpróbálom.
4 gb ram, és i3, valamit 500gb hdd. Több telepítő készletet is próbáltam, 32-64bit egyaránt. -
zsigee
aktív tag
Indul, de folyamatosan cd-t, vagy dvd-t kér. Amikor nem "nyomok egy gombot", akkor kellene átlépnie a hdd bootra. Ezt nem teszi meg, helyette újraindul, és kezdi elölről. Ettől függetlenül a telepítés szépen végig fut, hiba nélkül.
Ez a jelenség, hibaüzenet nincs. A rendszerlemez pedig jó.Tudom, hogy vana a boot menü is, F8-F9 valamelyikével elő lehet hozni, de ez itt lényegtelen.
-
zsigee
aktív tag
válasz
cellpeti #2224 üzenetére
Ez hatalmas segítség volt
Tudod, a laptop biosokban van ami szürke színnel van jelölve, és rá sem tudsz "lépni" azokkal a kis nyilakkal. Amúgy nem mindegy, melyik az elsődleges boot? Ha ott nem talál, tovább kell lépnie...De ne firtassuk, ez nem HP...Valaki más esetleg? -
zsigee
aktív tag
Hi All!
Help!
Adott Samsung NP300E5Z-S02HU lapos. FreeDos-val. Az igény Win7, mivel 4Gb ram van rajta, célszerű a 64bit. Szépen feltelepül, ahogyan kell, hiba nélkül. Ezek után, amikor a rendszert kéne már indítani, képtelen rá. Miért? Boot-on nem lehet állítani, először dvd indulna, utána HDD. Olyan, mintha nem lenne hdd, de akkor hova települ? 500Gb, benne van, particiók megvannak. Hol hibázok, vagy mit kellene csinálni? Eddig nem láttam még ilyet, csak régi gépen, xpvel, ott egy elem csere megoldotta. De ez 0 km-es lapos, 2 napja vásárolták. Miért nem indul a winfos a hdd-ről?
THX.Sürgős.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #2148 üzenetére
Audit hozod példának??? Na neeeeeee.
Ez már vicc kategória. Nem részletezem, inkább nem. -
zsigee
aktív tag
Jó volt Veled üzletelni
KisJoe: Pont a C3-01-et cseréltetem
-
zsigee
aktív tag
Hi All!
Több kérdés:
1. SpeedFan-t valaki tudja profin kezelni? Segítség kellene.
2. Úgy néz ki, végre kicserélik a telefonomat a vodkafonnál. 32k értékben, vagy kicsit drágábban, néhány görbe orrú mátyásossal csak, mit ajánlanátok? Vodás, alap kategóriás előfizetés, amin nem változtatok.
3. Cellpeti: mekkora az ides hdd? Esetleg megvenném, 2,5"sem nincs. -
zsigee
aktív tag
Hja.
Hi!Ezt már próbáltad: ImTOO Media Toolkit Ultimate 5.0.84 ?
Nem tudom, hogy a sok zöldség, amit leírtál mit jelent, de eddig bármit akartam konvertálni, vagy szerkeszteni, mindent tudott...
Ez egy program csomag, sajnos innen nem tudom elküldeni, esetleg keresek egy linket?Én megvásároltam a neten
-
-
zsigee
aktív tag
Hi! Mindenkinek.
Diginél alapból nem kell box, az analóg jel messze különb, mint vidráéknál a digitális...
Ha kell box, a sima SD, az 300HUF/hó. Ezzel egy TV-t tudsz "használni". Ettől függetlenül plussz két tv-d lehet a lakásban, amit analóg jellel használhatsz, az előfizetési díjban benne van. 3 készüléket üzemeltethetsz.
Remélem egyértelmű.Jazzos: Eddig nem jeleztek vissza, hogy gond lenne, elég parádés a 4core+8Gb RAM...A BF3 grafikája pedig...amennyit láttam belőle...
Dryman:Lapot teszteltem, működik, jövő héten lesz beépítve. A THX Neked is jár!
-
zsigee
aktív tag
Hi All!
Sürgősen keresek IDE vezérlő kártyát PCI foglalatba. Holnapi átvétellel Győrben, baráti áron!
Sürgős! PÜ jöhet. -
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #1601 üzenetére
Hja...ebből baj lesz... De az a 318,78; "csak" 312,10. Ezzel kereskednek.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #1540 üzenetére
Naaaa...Ne személyeskedjünk...
-
zsigee
aktív tag
Dell D620 március óta. Memória bővítés után, 2gb, semmi panasz, talán kicsit melegszik, de itt azt mondták többen, hogy normális, a speedfan meg teszi a dolgát. 720as mkv-t tudja, pedig nincs a vga-n dxva támogatás. Ja, win7 HE x86.
Aero felülettel...
Egy pozitív tőlem is, de nem lesz olcsó egy újabb darab... -
zsigee
aktív tag
Nekem nem volt náluk netem, csak kábeltv-m. Boxos...semmire sem jó, és még nekem kellett megmagyaráznom miért mondom le...hát a borogatástól kb annyi választott el, mint a hülyét a zsenitől...Ha van lehetőséged, válts! Nem fogod megbánni.ftc: Hát szlovák billentyűzettel, sajnos egyet kell értenem veled, itt nem nagyon kapkodnak utána. Angol még ok, esetleg német. Erre nem gondoltam, magyarul beszélgetünk...
-
zsigee
aktív tag
Igaz, hogy a memóriát bővítettem, de így win7 nagyon gut! (Köszi KisJoe!) Néha Most Wanted-et hajtok rajta, szóval, ennyi. A jó tanácsot megfontolom mindig, és igyekszem megfogadni...
De itt a net, ebben a hatalmas országban, gyalázatos...folyamatosan akadok... vagy tiltanak, vagy nem tudom mi van. A masina elvileg vírusmentes, takarítom rendesen, meg a win7 sem döglődik. Minden oké, csak a net...De csak 2 oldal, meg a Skype...az egy...
G@ben: a linkelt oldalon is megy a késportálod, itt kinnt....a hiba az ön készülékében van...
-
zsigee
aktív tag
Az 1234 nem megy...Itt kicsit komolyabban foglalkoznak a dologgal, azért köszönöm!
A vidranetre pedig elvileg csak ennyi, 2, vagy 3 óra a frissítés, ha esetleg usb-s a motorolád, és azzal is csatlakozol, akkor esélyes, hogy újra kell telepíteni. Ha sima net csatlakozós, rj45? akkor nincs dolgod. Ha szerencséd van, még várnod sem kell.
ftc: A kocsiban, hazafelé 1,5 órás mkv-t megnézek... alap netezéssel több mint 2 óra... És használt!
-
zsigee
aktív tag
Két kérdés.
Hogyan lehet belépni egy routerbe? Teledat Router 630, idáig eljutok, de sajnos nem tudom a kódot, igazából fel kéne törni!? Nem saját,és nincs hozzáférésem, de olyan, mintha néha letiltanák a gépemet...
A másik, ezen keresztül csatlakozik egy másik masina is. Látom is win7 térképpel, név meg van, de jelszavas védelem van rajta, tudom esetleg "okosítani"? Szívesen rendet raknék azon a gépen...Netbook...akkor inkább egy 14"-os lapos.
Az teljes értékű! A netbook, véleményem szerint olyan mint egy 3 lábú ló....van, de minek. Akkor inkább tabletpc...vagy egy fullos teló.
-
-
zsigee
aktív tag
Érdemes megnézni. Érdekes, hogyan működik a manipuláció.
Nem vagyok sem közgazdász, sem pénzügyi szaki, de azért az államcsőd az nem olyan nagy buli...Én nem igazán kérnék belőle, mert az a kevés, amit az évek alatt kemény munkával megvalósítottam(tunk), semmivé lenne. Stabil fizetőeszköz bevezetéséhez pedig stabil gazdaság szükséges, államadósság nélkül, vagy csak minimális tartozással. Ezért kaphatta meg északi szomszédunk az eurót, hiszen kb 2 évtizedes történelemmel elég nehéz komoly államadósságot felhalmozni. (Elnézést, ha valakit ez sértene, nem ez a szándékom.)
A felelőtlen gazdaságpolitika pedig nem 2 éves dolog országunkban, sajnos az elődök túl sokat adtak, túl sok havernak... Pl: a 80'as években is 3,60 volt a kenyér, meg tíz évvel korábban is. Az nem volt baj, hogy a végén az előállítása sokszorosába került...hitel...
Meg az államadósságot is többször el lehetett volna "töröltetni", vagy egy részét "jóváiratni", de a magyar büszkeség nem engedte, a zászló meg csak feszül....Ha sz@rban vagy nem szégyen a segítséget elfogadni, attól még senki sem lesz se**nyaló.
Most majd megint lehet a szétlopott, eladott országot foltozgatni egy nemzetközi hitellel (IMF), amely tulajdonképpen azt sem tudja, mit miből fog finanszírozni, mert a németek nem akarnak több pénzt belepumpálni ebbe a baromságba. Ez viszont sorozatos államcsődöket fog generálni, majd az európai bankrendszer bukását.
Röviden. -
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #1166 üzenetére
Sajnos nincs erőm végig olvasni ezt mind... 65hsz... A megoldás, SSD...
Na de viccet félre téve, engem nem zavar, mert örülök, hogy két hetente meg tudom hajtani a vasat...Ezek az mkávék roppant jók...a legjobb a kis fordulatszámon tekerő hdd-k, gumihintán, vagy gumi betéttel. Elég sokat elnyelnek a rezgésből. hirtelen ennyi, nézz utána a neten, sok házi kókány is van...Jazzos:Hamarosan érkezik a rendelés.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #1162 üzenetére
Nekem a POV-M2S fekvő HTPC csinálja ezt, ha 3 napig egyfolytában dolgozik. A hdd miatt van.
-
zsigee
aktív tag
válasz
cellpeti #1069 üzenetére
Ha jól tudom, Győrben a nemzetközi jegypénztárban van lehetőség olyan retur jegyet venni, ami 3 napig érvényes, és 4k körül van az ára. Mi két éve akartunk kimenni, akkor 34**huf lett volna, de sajnos nem volt rá időnk végül...Aztán lehet most már drágább, de tuti nem 12k.
-
zsigee
aktív tag
A "gyengécske" Ideapad G550 egy átlag felhasználónak bőven elég...Viszonylag szép is, ergonómikusan pedig kifejezetten jó. A tesztekben kapott mondjuk hideget-meleget, de a rajta lévő hdmi szépen teszi a dolgát. Lassan 2 éves, probléma csak az akkuval volt, eddig.
Mivel nem Thinkpad, az anyaghasználat is szerényebb ugyan, de nincs vele gond. A B950et pedig nem ismerem. -
zsigee
aktív tag
világvége 2 hét múlva
Erről ennyit, nem lesz gond a hdd árakkal...Reméljük nem így lesz. -
zsigee
aktív tag
Ez jogos. De Zalaegerszegre csak nem fogok elutazni...Amúgy nem eladó, és nem is vagyok boltos. De ha a sajátom lenne, lehet üzletelhetnénk
(Szállításon pedig a futárt értettem, vagy a postát...És tudom hogy kivételes tiszteletben-szívességben részesültem...) A lényeg, nem egy oldalon állunk. Annak a pultnak két oldala van, és mások az érdekek. Ennyi.
-
zsigee
aktív tag
Ahhoz sajnos elég komoly útiköltséget is fel kell számoljak, hiszen a kereskedők azt is beépítik, sok terméknél viszont oszlik, egynél sajnos az egészet rá kell terhelnem. Plussz a munkadíj, és akkor egy ezres....Én értem, hogy Te mit mondasz, de Te is érzed szerintem, hogy egy picit sántít. De tényleg ne vitázzunk, Te a pult másik oldalán állsz, én pedig azonnal küldök egy PÜ-t.
-
zsigee
aktív tag
Én nem nagyon fogok ebbe belemenni, mert akarok vitázni, de valahol egyet kell értsek ftc-vel...És egy elég koros zsidó mondás jut eszembe, (semmilyen hovatartozásos dolog nincs ebben)"Ha valami nem éri meg, akkor ne csinálom...!"
És minden tiszteletem nálad, mert győri viszonylatban tényleg Te vagy a legkorrektebb! -
zsigee
aktív tag
Melyik tv csatornákat lehet tányéros cuccal fogni bárhol (külföldön is, ingyenesen)? Az m2, és a duna1-2 meg van, ezen kívül melyiket tolták Magyarországon műholdra?
Köszi a segítséget. -
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #736 üzenetére
Akkor hamarosan megint egy egész bőrönd lesz a telefon...?
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #687 üzenetére
Ez az. A macskás kicsit hosszabb, és vékonyabb. -
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #678 üzenetére
Néha kellenek a magyaros ízek, itt messzi Németországban is...
Egy kis hp, meg egy pohár vörösbor hiányzott...de sajnos itt nincs nyitva bolt vasárnap. Bár szerintem hp-t nem kaptam volna amúgy sem -
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #652 üzenetére
Azokon a kártyákon van D-Sub. Sajnos nem tudok többet segíteni. (Bár a HD szériás ATIkon nem biztos)
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #645 üzenetére
És bár gugliztam ezerrel, használható dolgot nem találtam. Viszont jól dolgozik, és végre nem melegszik a d620
Mert a nyomorult Skype 85%ra teheli mind a két magot, és izzott a cucc...Gusztustalan egy program.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #642 üzenetére
THX
És ez miért nem jutott eszembe...A gond már csak az, hogy a program elfelejti a beállításokat. (Speedfan 4.4) Esetleg van mód arra, hogy ne felejtsen? Nem találtam megfelelő beállítást.
-
zsigee
aktív tag
Hi All!
Win7-ben hol lehet beállítani hogy egy program automatikusan induljon a rendszer indításával? Vagyis, hogyan tudok hozzáadni programot a listához?
-
zsigee
aktív tag
Segítséget kérnék SpeedFan 4.4 beállításában, Dell D620-on. valamit csinál, mert indítás után azonnal visszaesnek a hőmérsékletek, de nem tudom beállítani, valamit betöltésre kér folyamatosan, pedig magyar nyelvű...
-
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Nagy HDD. Mire használja az átlag user. Semmire, de nagy...Nekem 1,9tb van most, de "szűkös". Az MKV-hez és a FLAC-hez kell a hely. Hát még a BD-hez...Adott koncert videó, 37GB!! A minőséghez kell a háttér
Aki pl komolyan fotózik ezt ő is tudja...
A másik pedig az ár. Ha 500gb 11k, a TB pedig 15k, akkor mit vesz az ember...
A laptopban 160gb van, hála Jambának, és bizony néha kevés.
Erről ennyit. -
-
zsigee
aktív tag
Ezt is értem...de a hdd, illetve a számítógép, stb, nem életfeltétel. Egy nagy cég, 10000db-os rendelésből ítélve nagy, nem fog 5k-val érdemben foglalkozni... Aki ezt megérzi, pont a kisember, aki átütemezi, ahogy Dry is írta. Az adott cég aki ennyi gépet rendel, simán kifogja gazdálkodni, és nagyobb profitot csinál, vagy épp lehúzza a melósaitól, kevesebb cafetéria, vagy ohne béremelés... És még lehet sorolni a trükköket. (Ki tudja, hogy egy hónap csúszás egy bértárgyaláson mennyit hozhat a bankban, 5-6ezer munkásnál...És máris megcsinálták a többletköltség árát...)
Szóval ne érts félre, de ezzel nem igazán értek egyet. Csak azt a csóringert tudom sajnálni, amelyik éppen az ár miatt elvesztette a munkáját, vagy családját. De a hdd árából nem fogják őt kártalanítani, mert lesz@rják...
Aki pedig akarja, ezek után is megveszi. -
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #241 üzenetére
Értelek, de a marketing, ahogy már itt is írta valaki, mocskos egy dolog...Tudnék mesélni, de fórumon inkább nem...
-
zsigee
aktív tag
Az egész csak blabla...Minden annyiba kerül, amennyiért megveszik! Ha nem lesz kereslet, majd megint esnek az árak....
Dry Mester, lapos ügyemmel mi lesz? Egyeztessünk telefonon?
Üdv!
-
zsigee
aktív tag
Értelek, és lehet "okosságokat" itt mondani, írni, meg vitatkozni, de tuti, hogy a winnel van valami. Vagy egy program fogja meg, vagy valami beépülő. Volt olyan eset, hogy csak a freemailt, és az iwiwet fogta-tiltotta valami, de volt olyan is, hogy csak az msn-t. Sajnos az xp ideje lejárt, túl sok hozzá a "szemét", pedig jó volt...Ha tudok segíteni esetleg, hétvégén otthon leszek, keress meg... A vida meg nem fog mondani semmi "építőt", ezt garantálom, ráadásul a másik gépen megy...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest