- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #37877 üzenetére
Abban hogy nincs árammal ellátott switch sehol közted és a gerinc között, tehát mikor a switchek tápja és configja elmegy az örök vadászmezőkre nincs neted épp személyzet-terheltségfüggően órákig/napokig, ellenben optikán a te lakásodban van az ONT amin látod hogy mi a stájsz és könnyebben debugolja a központ is. Cserébe meg húzhatod át az egész lakáson az utp helyére - nálam extra szopás volt vele, mert állmenyezetben jön-megy a kábel a rack szekrényig.
Pingbe meg sebességben fingom sincs jobb-e, régóta kurva mindegy ez már
de most nyomtam telóról egy speedtestet a pingem 4 volt - régen ennek örültünk online hentelésnél, de szerintem ennyi volt utp-n is.
szerk.:
ja az fibre nagyon vékony kábel, tök cuki! már azért megéri -
Coyot
őstag
válasz
Bobrooney #37836 üzenetére
11 eshez az idevice 35 ezret ír akksicserére - gyárira. ez 1 hónapja 25 volt az almáriumban.
Nekem volt visszahívásom azt is az almarium csinálta, csak akksikat meg pucolást csináltak nekem eddig, de azok mind jók, maradt vízálló a teló, igazából nincs mit mondani róla: megbeszéltem megcsinálták, megvártam, minden fasza.
-
Coyot
őstag
válasz
Bobrooney #37827 üzenetére
Van gyári apple szerviz győrben. Megbeszéled és meg is várhatod.
-
Coyot
őstag
válasz
sladka_pani #37805 üzenetére
hát ilyen 21-21" ra gondoltam 1600x900 vagy esetleg fullhd vel, digitális bemenettel. mittomén 10-15 körül max.
-
Coyot
őstag
Valakinek rohadt olcsó LCD monitora esetleg?
-
Coyot
őstag
válasz
envagyok #37564 üzenetére
Nekem annyira bejött, meg ráparáztam az AHS log miatti flash gondra, hogy vettem egy majdnem újat fillérekért - legyen tartalékban.
Egy Xeon1265 van benne meg a 16 giga ram. Sajnos a ram lesz a kevés előbb utóbb, virtualizálva van mindenem, de mostmár van hogy nehézkes elosztani jól, futogatnak SQL serverek is rajta -
Coyot
őstag
Nagyon fontos: AHS logot kapcsold ki ILO-ban azonnal. BIOSt rakd fel a legujabbat. Sajnos öreg gépek és az alaplapra forrasztott flash drive meghal sok alaplapon, ha nagyon degradált akkor nagyon kellemetlen lehet a használata.
Meg nézz szét javaslom ILO-ban először, minden okés-e a géppel. akár az 5. drive-ot vagy a 4 ből akármit is, de készítsd raid tömböt. Akkor is ha csak egy drive lesz a tömbben, azt szereti akkor nem pörgeti a hűtést annyira. ILO licenszet fullost lehet venni ebayen pár 1000 forintért így soha többet nem kell monitort rákötni, mert boot után is ad képet ILO-n keresztül.
Hirtelen ez jut eszembe, ha van kérdés kérdezz, de van amugy topicja is
-
Coyot
őstag
válasz
kovacsroli #37558 üzenetére
köszi! kép amugy is kéne róla.
már a rozsdára való tekintettel.
-
Coyot
őstag
válasz
kovacsroli #37556 üzenetére
Milyen felni pontosan? úgyértem szélesség agyméret, osztókör gondolom 5x112 ha már konszern.
-
Coyot
őstag
Halo!
a vasutallomasnal levo kormanyablak az pontosan hol van?
-
Coyot
őstag
Na az kemény. Én is terveztem, de örülök hogy nem vágtunk bele - de legalább most egy ideig nem is kell elkezdeni.
Ablakokról jut eszembe, barátomék ablakoznak, mivel max 5 napos egy ajánlat nem győzik gyártani az ajánlatokat, cserébe sok már elavul a beszállítók miatt mire az ügyfél rábólint, elég beteg egy állapot ez.Jazzos
Te vagy az egész kóceráj legnagyobb nyertese -
Coyot
őstag
Közvetlen környezetem sztorija:
Szigetelőanyaghoz jutás 1 napos telefonálgatással lett 3 hónapos szállítsra. Előleg fizetve, emberünk megnyugodva, ez az utolsó lépés minden megvan. Egy hét múlva csörög a telefon a kereskedőtől, hogy vagy odamegy előre lerakja a teljes most emelt összeget, vagy odaadja másnak aki ráígért. Úgy látszik elég vadkeleti magatartás is kezd eluralkodni... -
Coyot
őstag
válasz
boogie84 #37291 üzenetére
Csak torrentezni szerintem simán elégséges a cucc. Nekem a 2 vinyós van belőle meg a könyvelőknél ahol segíteni szoktam is uaz a két vinyós 512 ramos van, de ott is meg családnál is több mindenre használjuk, az admin része valami halál lassú, és ha nem kell nagy disk performance akkor simán jó lesz ilyen 40-70megabájt/sec et tudtam kinyerni belőle olvasásnál.
Csak az említés miatt egy raspberry pi is elfuttat egy torrent és samba servert egy vinyóval, bár ilyen szép doboza és egyszerű kezelőfelülete nem lesz (egy kis linux tudás kell hozzá setupolni de ezer tutorial van hozzá openmediavault-al pl), valamint az USB csatolt vinyó is speed limites erősen. Ellenben ez egy marha ócsó megoldás.
-
Coyot
őstag
válasz
PociAti #37285 üzenetére
Hát akkor ne csak a levegőbe beszélj, hol tankoltál külföldi országban ami nem horvátország ahol gond volt az ellátással?
Teljesen egyértelmű hogy a 800forintos és 480as gázolaj különbségéért nincs nyál a kutakon.
Azt képzeld el hogy Debrecen mellett élő barátom földeit művelte volna és nincs a traktorba gázolaj, el kellett menni szlovákiába 2 eurért tankolni mert a kár óriása ha nincs időben megcsinálva a munka. De mára ott tartunk hogy itt a nyugati félen is folyamat gond az ellátás. Van ahol 10 litert adnak... és itt nem 100ezer menekült miatt.Füleske
Akárki nyer, annak meg kell szorítania. Ez tiszta. -
Coyot
őstag
Folytatom a sort mivel volt akinek az előző is hasznos volt.
[Háborús dezinformáció: mit kell tudni róla?]
Élő beszélgetés Krekó Péterrel, a Political Capital ügyvezető igazgatójával és Rácz Andrással, az NKE Stratégiai Védelmi Kutatóintézet munkatársával. -
Coyot
őstag
válasz
SyMbioTe #37246 üzenetére
Elképzeltem ahogy utazik a traktor 2+2 órát krumpli rakás közben egy 6 órára tölteni a 2 napos meló közepén.
Ez ipari szegmens ahogy a fuvarozás sem lesz nagyon sokáig lecserélve, nem is lehetne. Ahogy a villany nem ideális hosszú távozni sem, talán majd a hidrogén ahogy írod. Városban viszont jóság. Már csak az ára olyan amit még az átlag felett keresők sem fizetnek ki. -
Coyot
őstag
Akit érdekel a sok orosz dezinfótól mentes meglátások, és tények:
[HÁBORÚ: Buda Péter és Sz.Bíró Zoltán] -
-
Coyot
őstag
válasz
kbhuinfo #37189 üzenetére
Erre azért dobtam egy dupla facepalmot, a NATO védelmi szövetség az azért remélem megvan, ugye? Meg remélem az is hogy nem lehet tagja területi vitás ország, meg remélem az is, hogy oda önként lehet belépni szuverén államoknak, ha akarnak. Az hogy a szomszédnak ez nem tetszik max annyit jelent, hogy tervében van elfoglalni - ohhhh épp ez történik és történt 8 éve is.
-
Coyot
őstag
Az orosz dezinformáció mellett van egy másik nagyon fontos kérdés is.
Hol tudok győrben mancs őrjáratos tortát csináltatni?
-
Coyot
őstag
Plusz ugye készek az észak-afrikaiak is szállítani akár a többszörösét. Evvan elaludt az EU gázügyileg. Pedig ugye az orosz verziót még drága is termelni. Volt erről egy jó szösszenet hogy mégis konkrétan mennyibe kerül, az orosz gáz volt a legdrágább, viszont a legkönyebben szállítható ide.
-
Coyot
őstag
válasz
PociAti #37168 üzenetére
Te miről is beszélsz amugy? Az üzemek és ipari egységeknek nincs rezsiköcsi, csókolom. Nekik majd szállít a nagyker mert megéri. Neked meg nem mert neked fix áras a nyálad és nem éri meg, így nem töri magát egyik nagyker sem, vagyis ha jól látom már csak a mol, mert shell és omv kiszállt.
Hogy ehhez hogy jön 'murika azt nem is értem. Gondolom oroszinfót olvasol
-
Coyot
őstag
Az én nagyszüleim még tudják milyen a szovjet banán, nagyon jó áron van, csak nem jut belőle. Ez pedig magyarország 2022. Én meg kezdem azt hinni, hogy a vezetésünk egy nagy stockholm szindróma.
-
Coyot
őstag
Nyugalom, csak kitört a stratégiai nyugalom az országban.
-
Coyot
őstag
Van valakinek külső vinyó háza? 2,5" sata vinyót kéne beletennem és usb-n kéne a gépre kötni.
-
Coyot
őstag
Boldog új évet
-
Coyot
őstag
Cipészt kit ajánlatok így marcalváros környékén?
-
Coyot
őstag
Beépített wc tartály szerelésre alkalmas embert ismertek-e? Egy elérhetőség is jó volna, köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest