- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
kovacsroli #37961 üzenetére
ugyanez a sztori nálam is, megspékelve azzal, hogy 4 pizzából hármat hoztak végül ki, az enyém elfelejtődött. mondtam hogy újabb 1 órát nem várnék.
de a sivatagban is könnyebb innivalóhoz jutni például mint ott. már az első rendelés felvétele is problémás, de mire kihozzák a pizzát, ugye esedékes lenne egy új kör, de egy "visszajövök"-kel leráznak és ott ülök a pizzával (illetve én anélkül) ital nélkül.
na de nem szapulom tovább a helyet, én nem megyek oda oszt kész -
Vérboci
addikt
sziasztok!
HP elitebook 8560p billentyűzet "qwertzuiop" betűsora nem működik.
elvileg \ állítólag nem folyt bele semmi.
mit lehet vele kezdeni? valaki tudná esetleg javítani? -
Vérboci
addikt
88 billentyűs, kalapács mechanikás digitális zongorát keresek olcsón
ha valaki pont megválna a porfogótól, ne tartsa magában -
Vérboci
addikt
válasz
tserrof77 #37608 üzenetére
nekem meg nem húzták meg a bal elsőn a csavarokat, 1 csavar fogta a kereket, mikor észrevettem, a többi már kiesett.
de ettől még oda járok. szezonban minden gumisnál "felhígul a szakma".
és azóta én mondom meg, mekkora nyomatékkal húzza a csavart és ott állok mellette. -
Vérboci
addikt
tévé okosítót valaki? [link]
-
Vérboci
addikt
válasz
hentes555 #37375 üzenetére
én azt javaslom, hogy azt a dunai szakaszt, amitől nyugatabbra szeretnél elhelyezkedni / új életet kezdeni, azt inkább Bécsben, vagy Passauban keresd.
ha én volnék olyan rugalmas, hogy 400 kilométerrel arrébb települjek, akkor már Ausztriában lennékneked is csak mondjuk 200-at kell még "rugalmasodni" pluszban.
-
Vérboci
addikt
válasz
kovacsroli #37325 üzenetére
LG szerviz Lajta utca 2?
-
Vérboci
addikt
ma este hatkor a nagyteszkós shellnél se benzin, se gázolaj... nem volt kedvem tovább keresgélni, holnap még elvan a szekér...
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
envagyok #37222 üzenetére
ne kukáskodjunk. mi az, hogy kisszériás karosszériagyártás?
komplett autók épülnek Győrben, mint írtam a TT (ez nem sok) és a Q3 két típusa. ezen felül a présüzem gyárt más gyáraknak (IN, NSU) karosszéria elemeket, de ez utóbbit se "kisszériában".az audiról amúgy se az ott dolgozókat kell kérdezni, mert ők a saját sorukat, csarnokukat se hagyják el egész életükben. aki a G1-be van, a G10-be már eltéved...
-
Vérboci
addikt
3 kúton voltam ma délután, nem tudtam sehol se dízelt tankolni.
ha kifogyok, otthagyom a picsába a kocsit ahol van (céges), aztán holnaptól nem dolgozok. nincs nekem időm erre. -
Vérboci
addikt
válasz
envagyok #37205 üzenetére
hát... az audiban gyártott cuccokkal kapcsolatban hiányosak az ismereteid.
Motortípusok: R4 Otto (x3); R4 TDI; R5 Otto; V6 Otto; V6 TDI; V8 Otto; V8 TDI (bár ez asszem kifutott); V10 Otto
Járműgyár: TT, Q3 (sima és sportback)ez a 2 hét alatt átköltöztetik, ez 20 éve volt igaz, ma már városi legenda
-
Vérboci
addikt
válasz
Diák66 #37068 üzenetére
igen, kienged, tapasztalat.
ha a 15 percen belül vagy, de bedugod az automatába, akkor viszont fizetni fogsz, hiszen a parkolás "megvalósult".
ilyen 15 perces móka a világ (még Győr) összes parkolójában / parkolóházában van, arra az esetre, ha mégsem találnál szabad helyet. -
Vérboci
addikt
válasz
Viperator #36976 üzenetére
apróságokat vágatok csak mindig, plusz polcokat szekrényekbe pldául.
a legnagyobb projektem a gyerekek játékospolca volt, azt a somynál csináltattam.
minőséggel, pontossággal nincs baj.
engem a stílus zavar mindkét üzletben, hogy ha csak egy polcot akarok és nem törzsvevő jómunkásembör vagyok, aki elvisz 20 köbméter bútorlapot, akkor átnéznek rajtam -
Vérboci
addikt
BÚÉK!
-
Vérboci
addikt
van 19" LG monitor. olcsó, s jó. vegyétek, vigyétek. [link]
-
Vérboci
addikt
Sziasztok, retrózik esetleg valaki?
AMD Athlon II X3 460 processzor (4 maggal)
Asrock N68-VS3 UCC alaplap
Codegen 400W 12cm táp
2GB DDR3 1333Mhz memóriajelenleg beépítve, remek házikóban, pata vinyóval és dvd íróval.
kisfloppy nincs+19" LG monitor
-
Vérboci
addikt
mondjuk pont a tévétoronytól "félni", mikor minden második sarkon van mobiltelefon-antenna...
magát a mobilt meg a zsebünkben hordjuk...
hát... -
Vérboci
addikt
Sziasztok, hol lehet győrben murvát venni / kihozatni?
Kerítés tövébe szeretnék rakni, nem kell sok, csak 1 m3. -
Vérboci
addikt
köszi, köszi, akkor hazafelé benézek oda.
ha meg csináltatni is lehet emberi áron, az duplán jó -
Vérboci
addikt
Sziasztok,
marcipán figurákat látott valaki valahol mostanában?
Minden évben gondban vagyok ezzel, marha nehezen találok olyan helyet, ahol egyáltalán van (még cukrászdákban sem triviális), pláne ahol választék is van.
Valami tuti tipp? Nem akarom megint az egész várost a nyakamba venni. -
Vérboci
addikt
válasz
ladopapa72 #36318 üzenetére
ja én ezt a habot kocsiba fújom.
a szobai split klímát ennél szofisztikáltabb módon takarítom.
azt én ízekre szedem, kiszedem a mókkuskereket is, mindent lefújok sanytollal, aztán meg gőzpingvinnel "öblítek" -
Vérboci
addikt
válasz
Diák66 #36229 üzenetére
nézésd meg a szemed bárhol és csináltass szemüveget ott, ahol töredékébe kerül, mint a klasszikus üzletekben.
ajánlanám Kínát, mert bevált, de ugye onnan most az áfa mizéria miatt amúgy is kérdéses.
ami még lényegesen olcsóbb mint máshol és tapasztalat is van vele, az az opti24.hu -
Vérboci
addikt
Sziasztok,
általános otthoni, felhasználásra (office, böngészés, youtube) keresek ismét laptopot 14-15,6" méretben. Eredeti windows és használható akku legyen.
SSD előny, de nem feltétel. -
Vérboci
addikt
ez szíved joga.
de a szemüveget nem Dr. Szabó Pista bácsi, 60 éve a szakmában tevékenykedő aranygyémántdiplomás optometrista csiszatolja már, hanem egy számítógépvezérelt speciális berendezés. itthon is, kínában is.
ennek beadod a recepten lévő nem éppen sok adatot, aztán jöhet a mehet.
ezek a tények. a többi meg nyilván hit- és pénzkérdés.8 szemüvegen vagyok túl amúgy kínából, 3 különböző shopból. mind hibátlan.
ezért mertem ajánlani. de nem akarlak meggyőzni.de ha kína feketelistás, viszont számít a pénz, akkor még mindig a helyi boltok alatt jössz ki itt: [link]
-
Vérboci
addikt
sziasztok! most hogy "minden" bezárt, hol tudnék hdmi kábelt venni? nem kell semmi extra aranyozott platina tyúkbél, csak laptopot szeretnék tvre kötni
-
Vérboci
addikt
válasz
Balinov #35884 üzenetére
nyilván, csak én már lejöttem erről a hegyről és csak plug and play holmit veszek.
a CE meg LE okosítások jól működtek a korábbi boxokon (mondjuk az hbo go a végén már nem), de valahogy mindig foglalkozni kellett vele. most android TV-s támogatott boxom van (mecool) és öröm boldogság. nem utolsó sorban az 5 éves gyerekem is el tudja indítani így a spongyabobot.
a mecoolt csak azért nem ajánlom, mert netflix pont nem megy rajta, csak az hbo go. -
Vérboci
addikt
válasz
PociAti #35848 üzenetére
köszi, értem a célzást. nem vagyok önjelölt autóguru. vagyis autóguru az vagyok, csak nem önjelölt, hanem végzett és tapasztalt.
értem én, hogy a "szakik" jobban szeretik azt, aki hót hülye a saját kocsijához, mert annak azt cserélnek ki, amit akarnak.
én egy egyszerű "gyorsszervizes" futómű és kipufogójavítást kértem volna, pontos alkatrészek megnevezésével. aki erre nem tud ajánlatot adni, az nem akarja azt a munkát elvégezni. tudomásul veszem, de ne beszéljen velem úgy, ahogy. el van szállva magától a legtöbb "szaki". nem csak az autószerelő, hanem a festő, a csőszerelő, az asztalos meg a többi is. aztán 90%-ban olyan munkát csinálnak, amit ma a youtube-ról 20 perc alatt meg lehet tanulni.
mi az hogy az ügyfél "okoskodik"? mit képzel az ilyen, aki ilyet mond? (veled együtt)
sok sikert az ilyen "jómunkásembereknek", én meg majd máshol "okoskodok" és költöm el a pénzem.
off vége -
Vérboci
addikt
válasz
envagyok #35846 üzenetére
nem egy ford T-modellt akarok szervizeltetni, hanem egy rendszeresen karbantartott autót. a fiaton meg nincs ideje a stabipálcának összerohadni, mert szinte minden második tankoláskor cserélni kell, annyira hitvány a konstrukció.
érdekes módon más szervizeknek nem esik nehezére emailben árajánlatot adni bizonyos szervizmunkákra. nálam ez az első szűrő. vagy átmegy rajta valaki, vagy nem. ettől még lehet a világ legjobb, legolcsóbb, legakármilyenebb szerelője, de nálam kiesett. -
Vérboci
addikt
válasz
szaki04 #35792 üzenetére
Na hát ez a Melkovics komoly egy szerelő...
Árajánlatot emailben nem küld (konkrét dolgokat kértem, nem átvizsgálást), inkább beszéljük meg személyesen.
Személyes találkozónál meg kérdőre von, hogy miből gondolom én azt, hogy az első lengőkar szilentet meg a stabilizátort kell kicserélni... Hogy ő majd jól megnézi, aztán eldönti mit kell megcsinálni.
Egy pillanatra kerestem a kandikamerát.
Mi jön még? A boltban eldöntik helyettem, hogy mi legyen a vacsora?
Átgondoltam, már nem ér meg nekem 20ezret, hogy ilyen "szakik" oktassanak engem.
Jó lesz a kwikfit. -
Vérboci
addikt
köszi mindkettőtöknekn
kérek ajánlatot -
Vérboci
addikt
Sziasztok!
"Olcsón" s jól dolgozó autószerelőt tudnátok ajánlani?
Egy 2005-ös 1.4 benzin fiat stilot kellene rendbe szedni.
Kipufogó, stabipálca, első szilentek, első fékbetét és féktárcsa cseréje. Semmi extra...
Az általam ismert vonalak vagy drágák, vagy éppen válaszra se méltatnak. -
Vérboci
addikt
sziasztok, usb hosszabbító kábelre volna sos szükségem.
A apa --> A anya
15 centitől 30 centiig. de max 50
van valakinek ilyesmilye? -
Vérboci
addikt
Sziasztok, Győrben és környékén keresek olyan karosszériást, aki egy 3,5 éves ford focus kombit igényesen le tud belül vetkőztetni derékig (alapvetően a tetőkárpitot kellene levenni, de ugye ahhoz a "gatyát is le kell tolni") és utána össze is rakja úgy, hogy nem csörög, nem zörög, nem minden második patent / bolha lesz csak a helyén.
Tudtok ilyen igényes, megbízható "fehér kesztyűs" szerelőt ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest