- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Vérboci #38384 üzenetére
Az a 15 centis cucc nem kéne, az a tok. Nekem van 4,5 cm magasságom ott, a többi az ablakot takarná ki állandó jelleggel. Maga a zsaluzia csak akkor takarna ott ki, ha teljesen fel van húzva egy csomagba, ha le van engedve, akkor meg vagy árnyékol, vagy mondjuk vízszintesre van állítva, de az a tömb nincs fent.
Ja és mindjárt jön Jazzos, hogy burzsuj vagy!
-
G@ben
addikt
válasz
tupacamaru #38338 üzenetére
Köszi! Mondjuk az majdnem annyiba kerül, mint egy redőny.
-
G@ben
addikt
válasz
ladopapa72 #38336 üzenetére
Megvan, Rába Ablak. Köszi!
-
G@ben
addikt
válasz
ladopapa72 #38334 üzenetére
Ők kik? Lehet, hogy már próbáltam.
-
G@ben
addikt
Tudtok olyan redőnyöst, zsaluziást ajánlani, aki nem dupla áron akarja eladni a cuccokat? Kicsit kivagyok tőlük. Az egyik adott online árajánlatot, ami a helyszíni felméréskor a másfélszeresére nőtt, miközben a méretek maradtak, a másik ajánlata 60k-val nőtt (két darab 1 m2-es redőnynél), szóval iszonyatosan le akarják húzni az embert.
-
G@ben
addikt
válasz
ladopapa72 #38118 üzenetére
Megnézem, ha kijutok oda valamikor! Köszi!
-
-
G@ben
addikt
BÚÉK!
Tudtok olyan boltot, ahol lehet venni kapunyitó gombot kültérre? Annyi a feladata, hogy két vezetéket összeérintsen egy pillanatra, majd elengedje. Daniellában, Praktikerben nem jártam sikerrel. -
G@ben
addikt
Foglalkozik itt valaki makettezéssel? Egy falióra mutatójára szeretnék fluoreszkáló csíkot festetni, mert az én kézügyességem nem az igazi.
-
G@ben
addikt
Megbízható lakatost keresek kisebb munkára, aki viszonylag gyorsan tud jönni. Aki ígérte, ma lemondta.
Tudtok ilyet ajánlani? -
G@ben
addikt
Fűtésszerelőt tudtok ajánlani, aki át tud kötni 3 csövet padlófűtésnél?
-
G@ben
addikt
Ismertek szakit, aki vállal betonvágást? Egy nagy lyuk széleit kéne egyenesre levágni 20 centi vastagságban.
-
G@ben
addikt
Van itt valakinek hőkamerája vagy hőkamerás telefonja? Írjon már rám egy privátot, technikai kérdésem lenne. Köszi!
-
G@ben
addikt
Az említettek milyenek minőségre? Mol kúton jártam már meg, hogy utána 2 literrel evett többet az autó, illetve Balinov is említette anno, hogy az egyik kútnál csak a hármas fejnél szabad tankolni! Ezeket szeretném elkerülni.
-
G@ben
addikt
Melyik kútnál érdemes benzint tankolni, amelyik nem korlátoz 20 literre, van is, illetve a minőségre sincs panasz? Eddig a Mobil Petrolnál tankoltam, de 20 literre korlátoznak, illetve következő alkalommal már nem volt benzin. Helyileg inkább a déli rész, Szabadhegyről azért nem mennék el pl Bácsára. Ja, a Peppével szemben lévő Mol kutat is kihagynám, egyszer nagyon megjártam velük.
-
G@ben
addikt
válasz
ladopapa72 #37675 üzenetére
Az egyik nagy szivárgás megvan, azt javítottam is elvileg, de azért maradt még sok kérdés. De szerintem kimegyek majd Csanakra és kifaggatom őket.
-
G@ben
addikt
válasz
Viperator #37673 üzenetére
Nem volt, de gyanús a dolog, hogy valahol elmegy a víz, azért nem jön ki a fej. Kézzel ki tudom húzni, de a vákuum miatt vissza is megy. Sajnos a csövezést nem tudom, hogy fut, illetve próbáltam kideríteni, hogy melyik szelep melyik fejhez tartozik, de még nem teljes a siker. Még nem állt össze előttem a működése, ezért is gondoltam arra, hogy ha egy hozzáértő ember ránézne, többre mennénk.
-
G@ben
addikt
Locsolórendszer rendbetételével foglalkozó szakit tudtok?
-
G@ben
addikt
Jó Skoda szerelőt tudtok Győrben, aki a típushibák javításával képben van?
-
G@ben
addikt
Köszönöm mindenkinek, ebből már szerintem tudunk választani!
-
G@ben
addikt
Melyik állatorvos ajánlott macska ivartalanításra?
-
G@ben
addikt
Tudtok olyan asztalost, aki vállalja meghatározott fából egy darab egy méter hosszú henger esztergálását?
-
G@ben
addikt
Én most adtam el a kb 14 éves, 175 cm magas Electrolux alulfagyasztós hűtőmet hibátlan állapotban.
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #37359 üzenetére
Tegnap este sikerült megrendelni a cuccok nagy részét, raktáron is vannak, olcsó is volt (
), a többi talán nem lesz annyira hiánycikk, illetve az nem annyira speciális, elvileg sok helyen kapható, meg nem is kell sok belőle. Holnap vagy szombaton kiderül.
És jelzem, hogy a cuccod még mindig nálam van, de faluba nem jutok ki mostanában vele. -
G@ben
addikt
Tudom, hogy drága lesz, de azért nem a legdrágább ajánlatot keresem.
Na majd talán holnap kiderül, hogy mi a helyzet. -
G@ben
addikt
Győrben hol érdemes venni tetőfelújításhoz szükséges anyagokat? Fólia, szellőző, üveggyapot, ilyenek.
-
G@ben
addikt
Módosítok, egy része az enyém, az úton túli része viszont az övék, amit szintén nem szednek össze.
ígyvanferi: korrigáltam, megtaláltam a rendeletet közben. Olyan utca, hogy csak az egyik oldalán van ház, de a másik oldalon is sok a fa, amit marhára nem tartanak karban. Sőt, az utat sem takarítják le pl a hótól.
-
G@ben
addikt
Tudja valaki, hogy az utcán összeszedett leveleket hogyan lehet elvitetni? Elvileg nem az én dolgom lenne összeszedni sem, ha jól sejtem, de megcsinálom, viszont olyan mennyiség van, hogy a zöld kukába nem fér be. Jelen pillanatban kb 3 m3 és lesz még hozzá bőven.
Esetleg ha valakinek kell komposztnak (a fele már rohadt), ingyen vihető! -
G@ben
addikt
válasz
ladopapa72 #37030 üzenetére
Én gyerekkoromból emlékszem, hogy nem szerettem, azóta is kerülöm.
-
G@ben
addikt
Purhab szigeteléssel foglalkozó ajánlott szakit tudtok?
-
G@ben
addikt
Tudtok megbízható embert kis tetőjavításra? Zsindelyes tetőn kéne egy beázást megszüntetni.
-
G@ben
addikt
Tud valaki asztalost, aki ma ki tudna marni egy szekrényajtóban egy zsanérnak helyet?
-
G@ben
addikt
válasz
ladopapa72 #36879 üzenetére
Lacibácsi = Dryman?
-
G@ben
addikt
Van, aki tudna nekem segíteni modem és router összehangolásában? Van egy router, amire rá van hangolva egy másik, de netszolgáltató váltás miatt egy modemre kéne áthangolni azt a másik routert.
-
G@ben
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek!
Nem hinném, hogy elosztó van a rendszerben, annyira nem bonyolult talán. -
G@ben
addikt
válasz
ladopapa72 #36833 üzenetére
Egyik végén dróttal összekötöm az árnyékot és az eret, majd a másik végén multiméterrel ugyanezt megnézem?
-
G@ben
addikt
Falban futó koax kábelt hogy tudom kimérni adás és tv nélkül, hogy hol jön ki a vége? Egy helyen bemegy, három helyen kijön és meg szeretném találni, melyikhez tartozik a bemenő.
-
G@ben
addikt
Van valakinek győri Digis ismerőse? Eddig három ember háromfélét mondott a bekötésre és legalább az egyikben súlyos hazugságok vannak.
-
G@ben
addikt
válasz
ladopapa72 #36678 üzenetére
Köszi, én is arra tippeltem volna, de a vezetékezés nagyon nem az én világom.
tseroff: ha már ketten mondjátok ugyanazt, elhiszem!
Köszi mindenkinek (még Jazzosnak is)!
-
G@ben
addikt
Van valakinek tippje, hogy ez milyen kábel lehet? Illetve mit köt be?
[kép] -
G@ben
addikt
Nem gondoltam volna, hogy ilyen vitát generálok, nem akartam. Azért látszik, hogy megosztó a kérdés, de az alufóliasapkát meg a laposföldet hagyjuk, úgy gondolom, hogy itt mindenki értelmes ember, ennyire szélsőségesnek nem kell lenni!
Azért a panel is más, mert ha jól tudom, abban benne van egy fém rács, ami azért árnyékol, míg a kinézettben nincs, illetve a távolság is sokkal kisebb, mint az említettnél, szóval azért másról beszélünk. A telefontorony is sugároz, azt tudom, de ahogy látom, ezen is van telefonadó, ezért is érdekelt volna a kérdés. Az Nmhh oldalán találtam mérést a közelből, de az sem mond nekem túl sokat, csak azt, hogy határérték alatti. Ha esetleg valakinek van olyan ismerőse, akinek van erre alkalmas mérőkészüléke, keressen meg legyen szíves!Szerk: elnézést, nem válasz akart lenni!
-
G@ben
addikt
válasz
PociAti #36508 üzenetére
Szeretném elkerülni a sámánokat, nem hiszek az 5G-s elméletekben, simán csak azt szeretném tudni, hogy oda szabad-e költözni.
Mérést csak egyet találtam, az normális értéket mutatott, viszont semmilyen más tanulmányt nem találtam erre vonatkozólag. Ha biztonságos, nem görcsölök rajta, ha nem, nem költözöm oda. -
G@ben
addikt
Tudtok olyan embert, aki sugárzásméréssel foglalkozik? Közel van a kinézett ingatlan a tv-toronyhoz és érdekelne, hogy káros vagy sem.
Esetleg orvos ismerős, aki tud olyat, hogy azon a környéken sok a megbetegedés? -
G@ben
addikt
Győrben hol foglalkoznak Li-ion akksikkal? Tartót szeretnék venni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest