- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves topik lakónak!
-
kiszi07
senior tag
válasz
half333 #29936 üzenetére
Szerintem teljesen logikus, van kinti lakcímed már ? Egyébként kell egy NI-szám, hívd fel a Jobcentre Plus-t, majd kérj egy időpontot. Valószínűleg személyesen be kell menned, mert bizonyítani kell a kiléted. Pld. Ausztriában a munkáltató intézi az e-cardot. (ausztriai TB) Ha otthon is szeretnél majd TB-t, akkor kell neked egy E106-os nyomtatványt kitöltened és elküldened az adott címre. Ha most van 1-2 hónapig TB-d, akkor jól jártál, ha nem akkor szívhatsz.
-
kiszi07
senior tag
Hey, valakinek nincs egy független iPhone 6S+/7+ telója eladó és postázná is külföldre?
-
kiszi07
senior tag
Steelseries Siberia v2 füles, iPhone 6 üvegfólia és LG Flatron L1753S monitor azonnal elvihető.
-
kiszi07
senior tag
Üdv, esetleg valaki nem foglalkozik régiségekkel ? Lenne durván 40-50 db porcelán bábú, figura és a többi.(kisebb-nagyobb) Hollóházi, Herendi és a többi híresebb márkák közül is vannak szép számmal, esetleg nem érdekel valakit ?
-
kiszi07
senior tag
Ez így van. A sok fogyatékos meg az emagot bszogatja fbon és mindenhol, hogy kamu az egész, mert neki nem sikerült megvásárolnia az adott terméket. Nem érti meg, hogy nem csak neki akcióznak, hanem a többi 10 milliónak is.
G@ben mindenhol ezt csinálják, ezért írtam, hogy nem arról szól, amiről kellene, de amíg a sok gyökér megveszi, addig megériAmcsiban tényleg mindenre 70-80% van. (utálom az országot amúgy)
-
kiszi07
senior tag
iPhone 5/5S/5C/SE/6 üvegfólia érdekel valakit ? Esetleg egy jó állapotú garis i6+ ?
-
kiszi07
senior tag
Valakit érdekel esetleg egy Steelseries siberia v2 gamer füles vagy egy LG 17es monitor? (Lcd)
-
kiszi07
senior tag
A hétvégén Vácra megyek, ha valakinek lenne arrafelé csomagja írjon.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #29532 üzenetére
Az adásvételivel szinte semmit sem érsz, jogilag nem tudsz vele ügyet intézni. (van egy papírod róla, hogy megvetted a telefont és ennyi) Írasd át a szolgáltatónál a nevet vagy idéztesd be a magadat. Az adásvételihez közjegyző is kellene amúgy. Tessék, direkt link.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #29530 üzenetére
15-20e Ft kb, asszem 2 év után lehet függetleníteni.
-
kiszi07
senior tag
Nincs valakinek egy Surface Pro vagy valamilyen Surface terméke?
-
kiszi07
senior tag
Van cseresznye paprika, jalapeno magok is, ha valakinek gyengebb kellene.
-
kiszi07
senior tag
Srácok! Szereti valaki a nagyon csípőset ? Lenne eladó Trinidad Scorpion paprika magom, érdekelne valakit esetleg? Paprika is talán lenne, de ezt nem igazán lehet már eladni.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #29476 üzenetére
Azzal nem lehet sajnos, de köszi azért
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #29474 üzenetére
Kedd délig kb
Igen, mert nekem olyan volt és zh-m lesz. Milyen géped van?
-
kiszi07
senior tag
Hali, nincs valakinek kölcsönbe esetleg eg Casio 570 vagy 991-es számológépe?
-
kiszi07
senior tag
Nincs valakinek eladó olcsó munkásruhája ? Elég magas vagyok. (194 centi)
-
kiszi07
senior tag
Hi, érdekel valakit egy LG L1753S monitor ?
-
kiszi07
senior tag
Mindig is győri voltam, de nem sokáig már, mert költözöm germán ajkú vidékre. Amúgy szeretem a városunkat, lakható.
-
kiszi07
senior tag
Gondolom szinkronizálta a google vagy nemtudom. Nekem macem van és a safari mindig szinkronizál mindent. (icloudra)
aNorganiK_ minek kérdezed meg, ha már eldöntötted ? Amúgy én PCX-ből akkor sem vásárolnék, ha fizetnének nekem, undorító egy cég. Na majd, ha gariztatni kell... -
kiszi07
senior tag
válasz
aNorganiK_ #29280 üzenetére
Mennyi pénzed van rá? Használt/új, mire kell? Nem értem a kérdésedet, mert nagyon nem egy kategóriába tartoznak.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, dolgozik valaki Ausztriában, Németországban közületek ?
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, eladó egy egyedileg készített kovácsoltvas TV állvány, ha érdekel írj. Sajnos nem volt idő lepakolni róla
-
kiszi07
senior tag
Szevasztok, kis szünet után újra itt. Valakinek nem lenne egy eladó macbook pro/air gépe, kellene ismerősömnek.
-
kiszi07
senior tag
Szombaton megyek BP-re, valakinek esetleg kellene csomagot vinni ?
-
kiszi07
senior tag
Valakinek van egy felesleges sata kábele ? Holnap átvenném.
-
kiszi07
senior tag
Valakinek esetleg eladó cseh koronája ? 1500 körül kellene kb... (sürgős)
UI: eurót is vennék! -
kiszi07
senior tag
Valakinek esetleg egy eladó 3,5"-es külső merevlemez ház eladó?
-
kiszi07
senior tag
Hol lehet Győrben reális áron polóra nyomtatni, illetve mennyibe kerül ?
-
kiszi07
senior tag
Nem akar valaki ruhát, cipőt vagy bármi egyebet rendelni a sportsdirectről ? Holnap leadom a rendelést, nézzetek körbe
-
kiszi07
senior tag
Valaki tud sürgősen egy győri közjegyzőt, aki egy konkrét helyszínre eltudna jönni holnap vagy hétfői nap folyamán?
-
kiszi07
senior tag
válasz
kovacsroli #28571 üzenetére
Szerintem még vagy 1000 ember nem látszódott kb, sokan ültek is.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sziku69 #28561 üzenetére
Belvárosi rába parton, tegnap is sokan voltunk. Időben menj, ha helyet akarsz
Amúgy szinte minden sörözőben megy a meccs.
-
kiszi07
senior tag
Üdv, valakinek van eladó Samu S6 telefonja esetleg ? Vagy nagyon maximum 75-80e Ft-ért ?
-
kiszi07
senior tag
válasz
padi68 #28522 üzenetére
6+ érdekel vagy az már nagy ?
PS: Szobapálma eladó -
kiszi07
senior tag
iPhone 5/5S/SE üvegfólia eladó, topic lakóknak kedvezmény.[link]
-
kiszi07
senior tag
Eladó egy iPhone 6 16GB-os Space grey telefon, gyönyörű, karcmentes állapotban 2017.05.11-ig garis.
-
kiszi07
senior tag
Valaki nem szeretne hétvégente focizni Győrben ? Ma is lesz egy ilyen, akit érdekelne írjon nekem.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok. Lenne egy eladó iPhone 6 16Gb T-s Space Grey színben, esetleg érdekelne valakit ? Egy picit garis még
-
kiszi07
senior tag
Valakinek van esetleg egy eladó USB-s hangkártyája ?
-
kiszi07
senior tag
válasz
Bobrooney #28359 üzenetére
Én mindig a vaterafutárral küldök cuccokat. Ott pedig a DPD-t 890 Ft-ért szerintem tökéletes. (1 nap, megbízható, nem kell a dobozra írkálni)
-
kiszi07
senior tag
Nincs valakinek egy SIM kártyája, ami leginkább kártyás T-s nano vagy bármilyen és nano-s ? (!) Sürgős, akár ma is elmennék érte.
Esetleg kölcsönbe holnap estig. (lejárt az előfizu
)
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #28326 üzenetére
Én pedig azért akarom Győrben letenni, mert Bécsben kerül kb 1500-2000 Euróba, míg itthon max 600-ba..
ps: nincs valakinek eladó eurója ? Viszonylag sokat vennék -
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #28317 üzenetére
Akkor hol ?
-
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, elszeretném kezdeni a jogsit. Esetleg csinálta valaki mostanában ? Inkább e-learning-el szeretném, melyik iskolát ajánljátok ?
-
kiszi07
senior tag
Nincs valakinek esetleg egy xbox 360 vagy ps3 vagy valami konzolja occsón ? Kellene a tanulás mellé valami elfoglaltság
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #28255 üzenetére
Hova szól a gari, ha PCX-be, akkor meg se próbáld. Amúgy, ha simán árammal zárlatot csinálsz, akkor annyi elég
Én megtudnám csinálni, de garanciát nem vállalok, hogy kicserélik...
zsigee: próbáld meg itt - 15-20k az reális -
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #28178 üzenetére
Annyiért már újat veszek..
-
kiszi07
senior tag
Hali. Erdekesnek tunhet a kerdes-keres. Nincs esetleg valakinek egy kemenyebb fajdalomcsillapitoja ? Nincs nyitva a fogorvos es legkorabban kedden tudok elmenni, addig meg ki kellene valahogy szenvednem. Cataflam 50 mg-bol bevettem 2,5 dbot es ugy tudtam elaludni nagy nehezen. Ha valaki tudna segiteni, az irjon. Koszi
-
kiszi07
senior tag
ASUS noti töltő
LP156WHB(TL)(B1) hibátlan kijelző (15,6, matt,led, 1366x768)
ASUS X502CA alkatrésznek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest