- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
LackoMester #36659 üzenetére
Megy PÜ.
-
tserrof77
őstag
válasz
bugalaszlo #36646 üzenetére
PÜ
-
tserrof77
őstag
válasz
ladopapa72 #36541 üzenetére
Igen, tudom. Eleve sokan nem foglalkoznak vele, szabin vannak, nyár van, stb...
-
tserrof77
őstag
Üdv, Uraim!
Junkers melegvizes kazán javításához keresnék szakembert. Aki eddig hívtam, vagy nem vállalja, vagy 7+ nap. Euroline 150-es, hibakód 4mp-enként villan a piros szervizlámpa, a 90fokos led villog. (nyomáskülönbség kapcsoló, füstgázelvezetés, melegvíz előremenő NTC rövidzárlat hibák - gugli alapján)
Előre is köszönöm...
-
tserrof77
őstag
Üdv, Urak!
Reklámtáblák készítéséhez tudtok megbízható, nemtúldrága szakit esetleg? Köszönöm
-
tserrof77
őstag
válasz
sotetlovag97 #36392 üzenetére
Megy PÜ
-
tserrof77
őstag
-
tserrof77
őstag
válasz
Dryman #36166 üzenetére
Laci, közben Lado-val is beszéltem, ő azt mondja, elég tré az érintő paneljük, de nem vészes a cseréje (ár/munka) így lehet, belevágok.
(Ha esetleg pár napon belül feltűnök a napiszaron, mint hülye infós, aki azt hitte, a kaputelefon is PC, majd megyei lap gyászrovatában, akkor nem sikerült.)
-
tserrof77
őstag
Üdv, Urak!
Codefone kaputelefon javításával/programozásával kapcsolatban lenne esetleg valakinek kapcsolata? Hívtam pár céget, de elhajtottak/nagyívbennemjöttek.
köszi!
-
tserrof77
őstag
Amennyire tapasztaltam, a Lenovo-nál (IS) whitelist-es a wifi kártya, ergo simán kiköpi a snassz mezeit
-
tserrof77
őstag
válasz
tupacamaru #35992 üzenetére
Tudok adni 3240-et, hűtővel együtt csakmostcsakneked 2500Ft-ért
-
tserrof77
őstag
Nos drága Fórumtársak, lassan átadom magam az otthoni készülődésnek (fadíszítés és egyebek) és nem nagyon jövök el, majd csak hétfőn, melóból. Mindenkinek békés, szeretetteljes ünnepet kívánok, töltsétek békében családotokkal az ünnepet.
Áldott Karácsonyt!!
-
tserrof77
őstag
Köszönöm, Laci, Kiszi!!
Keresek több darab, 2GB-os notebook memóriákat. 667 vagy 800MHz-eseket. Adomány gépekbe lesznek, szóval ne új áron
Köszönöm!
-
tserrof77
őstag
Dorien, Sötétlovag: Nagyon köszönöm!
Lacpac: fél 1-ig nyitva vagyunk, használt és új kuckók is vannak. mATX, és normál ATX is. (Teleki 16, T&S)
OFF: Nem tudom Envagyok és Lado fórumtárs miért esett egymásnak, bár van egy sejtésem... A lényeg, mindennek annyi az ára, amiért elviszik.
-
tserrof77
őstag
golya32: Mint a nevem is mutatja, 77-es vagyok, ergo 43-at töltöttem 16:08-kor
Joker88: GT610 1GB-os, passzív lenne 5k-ért.
-
tserrof77
őstag
Köszönöm, uraim!
-
tserrof77
őstag
válasz
Dorien #35433 üzenetére
Ha eleve MS fiókkal van telepítve, úgy is jön be. Ha elfelejtette a jelszót, az gáz. Ja, és lehet, hogy KELL neki internet, anélkül nem szokott beengedni, még ha beírod a jelszót. Utólag NEM iktatható ki. Ha a telepítés elején fiók nélkül rakod fel, akkor kilőhető a jelszó.
Legrosszabb esetben egy tiszta telepítés a mostani rendszer MELLÉ (telepítéskor "Egyedi telepítés" --> ilyenkor ki is írja, hogy a régi rendszer romjait (user mappa és a win szemetei) elrakja egy windows.old mappába, onnan minden kimazsolázható.
-
tserrof77
őstag
válasz
sotetlovag97 #35416 üzenetére
NEM javaslom. Az oda-vissza futárt + bevizsgálást IS ki fogják fizettetni vele. Hacsak nem viszi be személyesen. De ha beviszi, első kérdés, beázott? Ja, akkor tessék...
Aztán jön az árajánlat. Alaplapcsere 150+áfa, munkadíj 30+áfa. Plusz az apró... Bár... így megmarad a garancia. Pár hete volt egy köre velük egy ismerősömnek...
-
tserrof77
őstag
válasz
sotetlovag97 #35410 üzenetére
Akire te gondolsz, ő Jazzos. De függetlenként mi is foglalkozunk javítással. A garancia ugrott, mert a belső indikátorok miatt megbukik. De panel szintű javításra is van kontaktunk. Adatmentés nem gond, pláne, ha a háttértár nem kapott a beázáskor.
-
tserrof77
őstag
válasz
ladopapa72 #35401 üzenetére
Menj oda és nézd meg... a BAL oldalit (volt laptopszalon) bombázták szét és nyitották a Therápiához, JOBB oldaliba vannak a laptoposok meg a Szabolcs... Napi szinten járok arra, basszus...
-
tserrof77
őstag
válasz
ladopapa72 #35397 üzenetére
Nem a laptopszalonra gondolok. Az mellett, a Saru köz "bejárata" mellett van, az a ferde üveges. Bal oldalon a laptopszalonos srácok vannak, jobb oldalt van a Szabolcs.
-
tserrof77
őstag
-
tserrof77
őstag
válasz
Balinov #35297 üzenetére
Mikrousb forrasztásához tűhegyű páka javasolt. A bucibb végűekkel jó eséllyel összeforrasztod a lábakat és csett-füst.
Ha le is cseréled, javasolt utána némi ragasztóval (akár kétkomponensű) fixálni a posrot, ha működik. Úgy jobban fogja bírni. Ha a panelról felszakad a forrpont, ahova a lábak vannak forrasztva, "B" tervként egy DC aljzat beforrasztása ("némi" barkácsmunkával jár) segíthet.
TypeC-re nem fogod tudni cserélni. Több a lába.
A művelethez YT adhat segítséget még, megfelelő kulcsszavakkal. Pl changing micro usb port vagy ilyesmi.
-
tserrof77
őstag
-
tserrof77
őstag
válasz
ladopapa72 #35242 üzenetére
Nem. Nézd meg az új árakat, az egekben szöktek, ez a használtakat és is feljebb húzta, de a paraméterei alapján simán megéri ennyiért.
-
tserrof77
őstag
Isti, nálunk a 102-es szomszéd tiszafája okoz gondot. 2 éve "kicsit" megnyírtuk, hogy ne lógjon át, egyből előkerült az amúgy nem ott lakó tulaj, hogy mit képzelünk, ez védett meg mittudomén! JA, de a lepotyogó enyves termése a kocsikon nem mutat túl jól, plusz a kerítést is nyomja (lassan pisai ferde torony módjára be fog dőlni). Mi se jutottunk vele semmire...
@ Laci: Heppi börzdéj!!
-
tserrof77
őstag
Üdv, uraim... Keresnék értelmesebb 1155-ös lapot, 3.gen i7-3770 alá, 4 memória foglalatost. Lehetőleg hátlappal.
Előre is köszönöm
-
tserrof77
őstag
válasz
kovacsroli #35109 üzenetére
#35012 golya hirdet pont
-
tserrof77
őstag
válasz
Dryman #35068 üzenetére
Az, hogy egyszerre voltak, részben oké, de mi is pl mentünk volna vagy 3 helyre... Nem bántuk meg, a Road nagyot zúzott.
Laci, nem álltatok be elénk, elfértünk
Csak üdvözölni akartalak.
Köszönet még egyszer innen is a Városnak, hogy megcsinálták ilyen rövid idő alatt a szervezést! (A szúnyogokat meg "elengedem")
A bornapok kicsit hiányoznak, bár ekkora hőségben még este se nagyon lenne kedvem kóstolgatni...
-
tserrof77
őstag
válasz
envagyok #35065 üzenetére
Ugye 500-as limit volt. De nem volt teltház. Szerintem kb 300-an lehettünk, kényelmesen elfértünk a placcon. Ez kültéri volt, maszkért még a belépéskor sem nyüsszögtek, bár akkor még rajtunk volt, de sem az előttünk, sem a mögöttünk levőkre nem szóltak, azokon nem volt. Belépés után ki is levettük.
-
tserrof77
őstag
Mi a DAC-pályán voltunk Zéróday és Road volt műsoron. Utóbbi nagyot zúzott, élveztük! Az más tészta, hogy ahogy sötétedett, kerültek elő a szúnyogok. Többen emiatt mentek (vagy épp menekültek) haza. Én 13 csípéssel úsztam meg a dolgot.
-
tserrof77
őstag
Jamba: Már eladta, tegnap kora délután. Én is lemaradtam róla...
Zsigee: Ment PÜ.
-
tserrof77
őstag
válasz
sotetlovag97 #34981 üzenetére
Nálam a boltban van készre gyártott kicsi is, és van 7.5m-es is.
120-as SSD (új) és keveset futott 250-es laptop hdd is akad
-
tserrof77
őstag
válasz
boogie84 #34937 üzenetére
Az nem foxpost, hanem MPL csomagautomata! (legalábbis múlt héten még az volt)
A foxpost-os az Árkád-Spar pénztáraival szemben van!
Vagy agyamra ment ameleg, de szerintem a régi spar-ban nincs foxpost...
Regisztrált rókás vagyok, csak azért mondom...
Szerk...
Lehet, hogy tényleg van a régiben, én az árkádét használom. Az oldaluk szerint tényleg van ott is. Bár fura, hogy 200m-en belül 2 automata is van
Az MPL-es meg kívül van, a híd, illetve a Budai útra néz. Tényleg agyamra ment a meleg
-
tserrof77
őstag
válasz
sladka_pani #34892 üzenetére
Doki dobol, ha jól emlékszem
-
tserrof77
őstag
Üdv, Urak!
Ha valakinél még kallódik AT táp (nem atx!) legalább 200W-os, 2-3db-ra azonnal vevő lennék, köszönöm!
-
tserrof77
őstag
válasz
MikoDavid92 #34853 üzenetére
Ment PÜ.
-
tserrof77
őstag
Üdv, Uraim!
Egy ismerősömnek segítenék. Rászorulóknak szeretnék gépeket (esetleg laptopot) vinni, hómszkúl célzattal. Tegnap vittem nekik 6 asztalit és 8 laptopot, egyenlőre kifogytam. 2 magosokat gyűjtenék, meg monitorokat. Lényeg, MŰKÖDJÖN. Kicsitkaros, kicsitbesárgult nem baj, csak adjon képet. A gépekkel van a kisebb gondom, abból akad még nekem is, monitor a necces. Laptop is hasonló paraméterekkel. Ha nincs táp, megoldom. Akku nem kell. Jelképes összegért, nem gondoltam ingyen. Ha valakinél akad ilyen, elmegyek érte, vagy ha be tudja hozni a boltba, extra köszönet érte. Előre is köszönöm.
-
-
tserrof77
őstag
Üdv, topiklakók.
Keresek LGA1150 tokozású alaplapot. 4 memória foglalatost, hátlapja lehetőleg legyen.
Köszöntem
-
tserrof77
őstag
Üdv, Uraim!
Keresnék értelmes (i3-i5) 1151 v1 (6xxx-7xxx) processzort. Köszöntem.
Ja, és mindenki vigyázzon még egy emberre (is)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest