Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Friss cikk a gyömbérről: [link]
-
Eastman
addikt
Gyömbéreztem ma este egy nagyon kedves lánnyal.
Kicsit fáradt voltam, de a nyers gyömbér nagyon felfrissített.
...milyen szépek is a forró nyári esték.
-
ngabor2
nagyúr
tavalyelőtt vettem a tecskóban egy darab gyömbért, akkor nagyon teáztam. igen durva ízű teákat lehetett csinálni friss gyömbérrel, csak nem volt szabad sokat beletenni. aztán egyszer elkezdett hajtani a fiókomban... elültettem, és szépen növekedett. aztán jött a tél... és nem tudtam átteleltetni.
-
Eastman
addikt
Kb. egy hónapja gyömbér fan lettem. ...hogy mit tud a gyömbér?
Nagyjából ugyan azt mint a fokhagyma.
...avval a különbséggel, hogy a társaságod / szeretteid nem szaladnak tőled kilométerekre, ha rendszeresen fogyasztod.
Használja a fél világ. ...nyersen és főzve, frissen és szárítva, sós és édes ételek, sütemények, fagylaltok, saláták, savanyúságok, üdítőitalok, sörök, teák, likőrök, pálinkák, parfümök és a szex ízesítésére.
Aki nem ismeri annak egzotikum, aki ismeri, használja.
Egy kis háttéranyag:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Élettani hatásai röviden:
- erősíti az immunrendszert,
- kitűnő gyomorerősítő, étvágyjavító, emésztést elősegítő hatású,
- zsíros ételek utáni teltségérzésnél jó szolgálatot tesz,
redukálja a gyomorsavtermelést,
- jótékony hatású a felfúvódás és görcsök esetén, elősegíti a méreganyagok elégetését és kiürítését,
- természetes úton hígítja a vért és így hatásosan előzi meg a trombózis kialakulását,
- csökkenti a koleszterin szintet,
- enyhíti a fájdalmakat.
- ...és - szerintem - nagyon finom!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest