Hirdetés

Aktív témák

• pharao

csendes tag

Sziasztok mindenkinek.
    Bevallom hogy új vagyok, és nem olvastam végig a topikot. Most láttam meg a címét, és kiváncsiságbol beleolvasgattam.
    Az mp3-as büntetésére, csak annyit tudok hozzászólni, hogy tudomásom szerint Magyarországon a ''számitógépes csalás''-ra vonatkozó szabadságvesztés, maximum 3 évre terjedhet ki, de ez is nagyon általános meghatalmazás.
    Sose fogom elfelejteni mikor TV-zés közben, (véletlenül) láttam egy programot, ahol beszéltek a zenéröl, a kiadásról, és propagálták a Kalozkodás elleni programot. Hogy szebbnek tünjön, híresebb embereket is meg kérdeztek, hogy ök mit gondolnak erről (nem magyarországon volt). Az eggyik énekes (nem mondok neveket,már csak azért sem mer már nem is emlékszem), erre a kérdésre azt válaszolta: ''Hát igen.... Nagyon jó dolog, és nagyon örülünk neki. Így mindenki meg tudja keresni a számára megfelelő zenét, vagy újjat ismerni. És a még nem nagyon ismert zenészek is jobban tudják megismertetni magukat. Ha a CD-k nem annyiba kerülnének amennyibe most, hanem meg lehetne őket vásárolni, akkor talán jobban ellene lennék, de valószinüleg akkor nem is lenne kalozkodás''.
    Hát mit mondjak ehez? Láttatok már késziteni ''hamis'' Tesco zacskókat? :))
    És a Microsoftnak (ami nem is annyira ''micro'', és még igy is gondok vannak vele), szerintem nagyon jól jött az hogy bármilyen másolt Microsoft programot, minden utcca sarkon megtalálsz. Hiszen mindenki ezt szokta meg, és mí otthonjátszik vele, addig senkit nem érdekel, de ha valami hivatalosat akar vele csinálni (cég vagy bármi), akkor nincs választása, hiszen mást nem ismer.
    :F

Aktív témák