Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
pharao
csendes tag
Sziasztok mindenkinek.
Bevallom hogy új vagyok, és nem olvastam végig a topikot. Most láttam meg a címét, és kiváncsiságbol beleolvasgattam.
Az mp3-as büntetésére, csak annyit tudok hozzászólni, hogy tudomásom szerint Magyarországon a ''számitógépes csalás''-ra vonatkozó szabadságvesztés, maximum 3 évre terjedhet ki, de ez is nagyon általános meghatalmazás.
Sose fogom elfelejteni mikor TV-zés közben, (véletlenül) láttam egy programot, ahol beszéltek a zenéröl, a kiadásról, és propagálták a Kalozkodás elleni programot. Hogy szebbnek tünjön, híresebb embereket is meg kérdeztek, hogy ök mit gondolnak erről (nem magyarországon volt). Az eggyik énekes (nem mondok neveket,már csak azért sem mer már nem is emlékszem), erre a kérdésre azt válaszolta: ''Hát igen.... Nagyon jó dolog, és nagyon örülünk neki. Így mindenki meg tudja keresni a számára megfelelő zenét, vagy újjat ismerni. És a még nem nagyon ismert zenészek is jobban tudják megismertetni magukat. Ha a CD-k nem annyiba kerülnének amennyibe most, hanem meg lehetne őket vásárolni, akkor talán jobban ellene lennék, de valószinüleg akkor nem is lenne kalozkodás''.
Hát mit mondjak ehez? Láttatok már késziteni ''hamis'' Tesco zacskókat? :))
És a Microsoftnak (ami nem is annyira ''micro'', és még igy is gondok vannak vele), szerintem nagyon jól jött az hogy bármilyen másolt Microsoft programot, minden utcca sarkon megtalálsz. Hiszen mindenki ezt szokta meg, és mí otthonjátszik vele, addig senkit nem érdekel, de ha valami hivatalosat akar vele csinálni (cég vagy bármi), akkor nincs választása, hiszen mást nem ismer.
:F
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest