Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Engedély kapott az Apple Watch alvási apnoe funkciója
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
Xbox Game Pass [2024] - Az extra szeptemberi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között a Frostpunk 2-t kapjuk meg.
-
Érdemben megoldódik a zajos Noctua NH-D15 G2 léghűtők problémája
ph A baglyos cég három lehetőséget kínál fel az érintetteknek.
-
Keveset árultak el Donald Trump új kriptoüzletéről
it Nem sokkal a választások előtt új kriptoüzletet indított Donald Trump, pedig korábban meglehetősen rossz véleménnyel volt a kriptopénzekről.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz arnyekxxx #148 üzenetére
Ne sarkítsunk, te most egy szélsőséget emeltél ki, a számolás nem erről szól. Én is átlag ~8k km-t mentem sokáig évente a kocsimmal, átlag havi 1 hosszabb úttal (~400km). Ha visszaszámoltam közel fele volt munkába járás (napi ~15km) a másik fele meg hosszútáv. Ez pont elmegy 7l-es átlagnak mert hosszútávon 6l volt a fogyi, városban meg 8.
Az általad írt, kizárólag napi városi ovijárat lehet valós, annál ott borul a történet, hogy városban, ha nem családi házban laksz akkor nem nagyon tudsz otthon tölteni, máris többszörösére emelkedik a töltési díj. Ha a város melletti közeli faluban élsz és ilyen a felhasználásod akkor lehet jó opció egy elektromos. Viszont ha csak napi ~15km-t használod városban akkor az nem lesz évi 5000km sem az még tovább rontja a megtérülést.
#150 Barret001: úgy, hogy elírtam, 10km az a 100, mint ahogy benzinesnél is csak már nem tudom javítani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5501 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7440HQ I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen