- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Slatina
csendes tag
Sziasztok!
A probléma a következő: Legtöbb játék esetén egy 10-20 perc után a játékot leteszi a gép asztalra és nem tudom vissza tölteni. Tehát a feladat kezelő azt mutatja hogy működik fut rendesen de nem tudom visszatölteni állandóan ledob minden játéknál egy bizonyos idő után. Egyszerűen nem tudom mi okozhatja kínomban már a tápra gyanakszom. Minden új a gépemben 1 hete vásároltam. Olvastam több helyen hogy okozhatja táp a fagyást de nekem nem fagy le csak a játék és az sem biztos hogy lefagy csak valamiért asztalra teszi és nem tudom visszatölteni. BIOST frissítettem minden driver-t frissítettem mindent próbáltam de egyszerűen a hiba továbbra is fenn áll. Windowst még nem raktam újra mivel teljesen friss vírusirtón kívül semmi felesleges dolgot nem telepítettem rá. Szerintetek lehetséges-e hogy a táp nem bírja a terhelést. Egy LC-Power 500W ( 2 PC boltban is azt mondták nem olyan tragikus mint legtöbben hiszik de kezdek kételkedni hogy így van-e) A Gépem többi adatai pedig a következők: Processzor AMD FX-4300
VGA: Radeon HD7770 Alaplap: Asrock 960 GC GS FX Ram: 4gb ddr3 1600mhz crucial.
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest