Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem Nexen van a Jazzen és CC+ az Scrosson. Óbudára dombra Nexen-t vennék. Most melegebb időben sem volt eddig gondom a Nexennel (múlt ősszel került fel).
Lehet hogy az Scrossra is nexen megy majd, a második télen már nem éreztem olyan jónak jégen a CC+-t. És annyival olcsóbb hogy az is belefér ha gyorsabban elhasználódik.
-
rbalint88
addikt
-
-
evo87
őstag
Egyelőre ennyi kevés km után nem akarok messzemenő következtetéseket levonni... de szerintem új korában sem tapadt ennyire a Quatrac 5 mint a CC+.
Egyébként hogy jót is mondjak a Quatrac 5-ről... nagyon kiegyensúlyozott gumi, télen se volt csaódás és nyáron is korrekt.- Aki nem forszírozza, nem vereti neki, annak tökéletes... és még egy pozitívum.... lekapkodtam őket és mind a 4 gumi 6 mm felett van kerek 30.000 km után.
-
blakey
titán
Quatrac5-t használok 215/55 R17-es méretben, ha jól emlékszem akkor a "te méretedben volt a teszt" 2017-ben aminek hatására azt választottam, nem bántam meg, tökéletesen megfelel, nem éreztem nyúlosnak nyáron sem, télen sem volt vele gondom. Nyílván jégen nem "betyárkodok", de ott bármi elvérezne. Részemről ajánlott de nem tudom, hogy 2 év múlva mit fogok választani, addig még sokminden történhet.
-
Igazából teszteket kell figyelni, és tulajokat kínozni hogy mi a gyengesége a guminak. Amitől 4 évszakosnál tartani lehet hogy valamiben kiugróan gyenge. Számomra az első vállalható középkategóriás a nexen 4 season blue volt, de vannak egy pár másik is amivel van tapasztalat. Nálunk, CC+ és Nexen van. CC+ helyett viszont nekem következőre lehet hogy goodyear vector 2 lesz. CC+ egyébként mindenben nagyon vagy egész jó kivéve kb jégen (de azt idén megtapasztaltam).
-
GumisPeter
senior tag
Szia
Váltóméretről nem érdemes ennél a méretről beszélni, max ha elfér a 15".
De akkor már felnit is kell venned.ergo ott vagy árban, mintha 16" gumit vennél.
Persze ennek is csak akkor van előnye, ha a nyárid alun van.Dunlop Wintersport 3D most már csak ott van, ahol nagyon beraktároztak belőle...
Pirelli Sottozero H-s 29400-
Goodyear UG7+ 30500-
Amit még ajánlok és elérhető:Kleber Krisalp HP2 H-s 21,200-
Michelin Pilot Alpin2 H-s 25150-
Michelin Primacy Alpin PA3 H-s 27150-
Bridgestone LM25 T-s 30000-Esetleg van egy ügyfelemnek 4 db 80% Kleber Krisalp HP-je 40000- a garnitura szereléssel.....
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Disney+
- Windows 11
- Viccrovat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest