- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Viktoár #34122 üzenetére
+1 a Michelinnek elfogultságból.
Amúgy egyetértek Qruval, Nokian felejtős, a másik kettővel nem nyúlsz mellé, csak mérlegelni kell, hogy hol, milyen körülmények között használnád. A Conti kb. középen van a tél-nyári skálán, a Michelin meg inkább közelebb áll a nyárihoz.
Én azért mozdultam a nyárias CC+ irányába, mert itt Mosonmagyaróváron rendesen szokták takarítani az utakat télen, általában csak vizesek szoktak lenni, ráadásul az igazi télies napokból egyre kevesebb van, és az évi átlaghőmérséklet is egyre magasabb. Na, meg itt a Kisalföldön nem sok havas-jeges hegy van, amit meg kellene mászni.
A másik abroncs, ami tetszene, az a Bridgestone A005. Ez elvileg még nyáriasabb, viszont a kopásállóságával kapcsolatban vannak kételyeim. A Michelin biztosan tartósabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest