- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Az előző hozzászólásaidból (de főleg a #33 utolsó bekezdéséből) az jött le nekem, hogy a SC2-t is megvetted CE-ben. Valószínűleg félreértettem, ezért elnézést!
Különben az "elvetemült" véleményemet fenntartom azért, mert olyanért vagy hajlandó kiadni plusz pénzt, ami a valóságban kb. semmi többletet nem jelent (például artwork, ami le is tölthető). A bónusz tánc az más kérdés, abba ne menjünk bele. Vannak olyanok, akik az Aiont csak a GW-ben megjelenő szárnyakért vették meg 12k-ért. Biztos megérte neki. Én ezt már sajnos nem értem meg, és nem is minősítem emiatt. (A bónusz tánc meglátásom szerint hasonlít erre, de tényleg ne térjünk ki rá.)
Új hozzászólás Aktív témák

- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest