- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccymaster
csendes tag
Kipróbáltam szinte az összes biost TPU-ról, ami alap órajeles volt. Párral elindult, a többivel szétesett a kép, de sajnos mindegyikre maradt az eredeti windowsos hiba. Próbáltam másik gépben is, de ott sem jártam sikerrel.
Találtam egy Video Memory Stress test nevű programot, aminek van egy kvázi live CD változata, amivel teszteltem a kártyát. Azért gondoltam a live cd-t mert drivertől és OStől független. Egy adott cím után már az elején jönnek a hibák, és ez megy végig. A saját kártyámon többször egymás után végigment a test hiba nélkül.
Ami még feltűnt, hogy 1,6V körül mértem a memóriák feszültségét, ami elég magasnak tűnik egy alap órajeles kártyán, főleg úgy, hogy a top változaton csak 1,3V. -
Speccymaster
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest