Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Hi all!
Beújítottam a játékot Stem-en keresztül, de lenne vele egy gondom. A multi része nem megy, állandóan "connection lost" üzenettel megáll. Az érdekes az, hogy ilyenkor teljesen meghal az otthoni hálózatom, a routert sem érem el, a Windows is kiírja, hogy a hálózati kábel nincs bedugva. Persze pár másodperc múlva megy tovább, de addigra már kidobott a szerver.
Az érdekes az, hogy csak ez a játék csinálja: egész este egyszer sem szakadt meg a DC és a torrent alatt a net kapcsolat, sosincs gond Counter Strike-ban sem, de amint ezt a játékot elindítom, azonnal megöli a hálózatomat.
Próbáltam már másik kábellel, rádugtam már a router másik portjára, de semmi nem segített.
Szerintetek ilyenkor mi a gondja a játéknak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest