Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Szevasztok!
Lehet ezt a jatekot nem a C:\-re telepiteni? Egeszen hihetetlen, de nem talalok opciot ami felajanlana, hogy ne a rendszer particiomra tegye! Ha igaz ilyennel kb 10 eve talalkoztam...
Nem tudom felrakni a rendszervinyomra, mert keves a hely...
-
joasztalos
csendes tag
Itt nézzetek szét
Ezen a szerveren lehet játszani 
http://www.race07.hu/ -
Szelep
senior tag
Üdv
Ma megérkezett a GTR Evolution. Az a verzió amihez a race 07 is jár. Na most nekem csak 1 DVD van...a dobozon az van, hogy 2-nek kell lennie. Valaki meg tudná mondani mit kell tartalmaznia ennek a pack-nek?
-
joasztalos
csendes tag
Ha szoktatok játszani , irjátok le hol és mikor. Majd figyelek

-
heihachi
addikt
Van valaki, akinek sikerült a MoTeC-hez a log fájlokat előállítania?

-
bijesz
aktív tag
Nem kellene töréssel kapcsolatban kérdezősködnöd mert nem szeretik.
Amúgy egyszerűen rájöhetsz, hogy a gond patch miatt van.Más: megvettem cd projectes kiadast, termeszetesen rossz a kod benne.
Irtam nekik mait.Valakinek van tapasztalata, mennyi idő alatt érkezik meg az új kód?
-
galbi
csendes tag
-
csabicska
senior tag
De melyik menüpont alatt?
Megköszönném.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Szeretném ha vki lenne kedves egy linkkel meglepni ahol találok un.Setupokat.
Köszönöm.

-
cselt
senior tag
Nem probléma, hogy dobozos az Evod, én is ugyanígy voltam, a Race07-et Steamen vettem meg, az Evo-t meg dobozosban. Simán feltelpíted a cdről és bekerül a Steames játékaid közé, így legközelebb már akár a netről is letöltheted.
Nyelv szerintem nem nagyon kavarhat be, de ha nem tetszik, akkor át lehet állítani mindegyiket magyarra, vagy angolra.
-
Niczo
senior tag
Hali!
Az árcsökkentés hatására megvenném a cdprojektes GTR Evolution-t, de felmerült bennem pár kérdés.
Én a Race07-et steamen vettem meg, erre rá tudom-e telepíteni ezt a dobozos verziót?
És nem okoz gondot, hogy GTR E magyar nyelvű, az alapjáték meg angol?
(ezek a honosított verziók állítólag multiba nem szeretnek működni)
Ha valaki még nézegeti ezt topikot, annak köszönöm a válaszokat előre is. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el játszani ezzel a játékkal és érdekelne , hogy valahogy be lehetne e állítani , hogy 5.1-ben szóljon a hang. Amúgy nagyon jó kis játék. -
szatocs
őstag
Még mindig tart, szóval aki csak olcsóbban vágyik a játékra (4ezer forintért sehol nem fogja megkapni), annak is jó lehet, de a játék mellé ott van a SIMCo tagság az év hátralévő részére, ami magába foglalja az összes versenyen való részvételi jogot, értem ezalatt az rFactoros versenyeket, valamint a kéthetente szerdánként megrendezésre kerülő GTR Evo versenyeket is. Nem kis akció...
-
macy
addikt
Sziasztok!
Nem tudom tudtok-e róla: Simco akció! -
foreveryoung
tag
Sziasztok!
Ahogy elnézem, nem nagyon pezseg ez a topic!!!
Azért lenne egy kérdésem, hátha...
Letöltöttem a HSW.hu-ról a DTM addont. Bemásoltam, és azonnal lehalt a játék. Újra kellett telepítenem. Esetleg tud valaki egy linket, ahonnan működő DTM-et tudok letölteni??? -
Motion_Blur
félisten
Üdv! Megvettem a Race07-et (2 DVD-s verzió), de ha mindent feltolok maxra (1680x1050), beszaggat. Fraps folyamatosan 150-300 fps, de pár kör után hihetetlenül el kezd beszaggatni, mintha kevés lenne a ram. Van olyan rész az opcióknál amit nem szabad fullra tenni? Konfig az adatlapomon.
mod: XP SP3
előre is thx -
Sam8888
tag
Championship módban hány pálya van összesen, mert én már a 17.-nél tartok a 11 pályából...

-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, már megoldottam a problémám, amit kb. egy hónapja irtam le. Pontosabban, hogy a játék telepitése után még ment a játék, majd a gép ujrainditása utén már nem jelentkezett fel a STEAM-re, az volt a gond, hogy nekem be volt kapcsolva az autamatikus csatlakozás a STEAM-re- msconfig, majd kivettem az induló programok közül.Most már okés, ami nekem köszönhető.
-
szatocs
őstag
SIMCO-nál volt pl. 1 hónapig (4 alkalom) egy rövid versenysorozat, kultúrált versenyzőknek, miért nem jött senki? Ingyééér volt

-
heihachi
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Grat, és remélem egyszer tudunk a PH!-sokkal nyomni egyet

-
Beowulf_78
addikt
Csatlakoznék a topikhoz, bár még nem fogom tudni elkezdeni a játékot, de az a lényeg hogy sikerült 4k-ért hozzájutnom a Race07+GTR Evolution-höz!
"Örökzöld" játékok egyike. 
-
JONAS77
aktív tag
Nos, megkaptam a választ a cd projectől, azt tanácsolták, hogy a vga-m driverét frissitsem, ugyanis elkellet küldenem txt file-ba a dxdiagomat is! Innét kiszürték, hogy mi lehet a gond!? Másodszor azt tanácsolta, hogy rakjam fel az xp codecpackot, ezt nem tudom minek kell, már van amugy is a gépen. Egyébként nem tiszta, hogy mit segit egy codeck? Majd kipróbálom, lehet hogy megszünik a baj. Addig is......
foly.köv. -
JONAS77
aktív tag
Nem tudom, hogy mit kellen, de a Steam oldalán, csak a vir. program eltávolitását irják.
Egyébként amikor a játék elindul, engedélyezem a netes kapcsolatot, szóval nincs letiltva.
Nem érdekes, a Cd.project oldalára elküldtem ezt a problémát, még várom a választ, ha meglessz, majd megirom!
-
JONAS77
aktív tag
Helló, igen már ujraraktam a rendszert is 2x, de nem változott semmit. Az az érdekes az egészben, hogy a tálcán lévő játék ikonjaira hiába kattintok, semmit sem csinál, ja és ha lekapcsolom a gépet a Steam jön ki hibaüzenetként, hogy nem válaszol, amit vagy cancelek, vagy stornózom de semirre nem megyek vele. Task managerben lekell kapcsolni és igy már oké. Amit irtam is, hogy a virusprogramomba ütközik, azt hiszem!
Másra nem igazán gondolok, de egy játék miatt nem fogom leszedni. Sajnálom, mert egy kidolgozott játék, de sajnos a tervezői elfelejtették, hogy PC-re készitették, nem konzolra. Arról nem kellene leszedni a virusprogramot
! -
szatocs
őstag
Rendszer újrarakást próbáltad?
Új nevet szerintem nem kell csinálnod, mert ha újat csinálsz, oda is meg kell adni a kódot, és valószínűleg nem lesz jó, mert már egy nick használja azt a kódot, így ez csak akkor játszható, ha új kódot is kérsz, a régit pedig tiltják.
Nem tudom, hogy steam-en lehet-e reget módosítani, de annak meg nem sok értelme lenne, ugyanott lennél, csak a nick lenne más.
-
JONAS77
aktív tag
Sziaszok, sajnos van egy rossz hirem, magamnak meg esetleg akinek Race 07-e van!
Nos, már öt napi szenvedés, és idegeskedés után rájöttem és megtudtam, hogy a Steam szolgáltató, sajnos akadályokba kerül, ha egy számitógépre felkerül, a játékot illetően én most a multis verzióról irok. Szóval arról van szó, hogy nekem ez a játék ment, nagyon is jól, egy fél évvel ezelőtt, de most ha visszarakom a gépre, a telepités után elindul, aztán elág egy restart és meghal a játék!
Ez engem elléggé zavar, mert annak idején én ezért a sz....t pénzt adtam ki és nem csak a géppel, hanem a többiekkel is szeretnék megmérközni. A Steam egyébként nagyon sok hibaelháritásra ad tippet, de az enyémre egy kicsit durvát ajánlott!!!!!Az AVG antivirus programot távolitsam el ha a játék problémanélkül müködjön!!!
Persze nem szó szerint, de dióhélyban ennyi a ´´TIPP´´. Én ezen csak csodálkoztam!
Szóval köszönök mindent Steam, remélem a következő becsengetett sz.......t is igy fogjátok majd kiadni!!!!!
-
JONAS77
aktív tag
Esetleg nem az lehet a probléma, hogy már régebbem voltam regisztrálva, mindig erre a névre jelentkezek be, az online verzión! Kellen egy ujat csinálnom!?

-
JONAS77
aktív tag
Ja és még annyit, hogy aprocim egy kicsit fel van huzva, lehet ez lenne a gond?

-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, nagy gondban vagyok a Race 07 WTCC-t illetöen. Az a gondom, hogy amikor felrakom a játék online verzióját minden rendben megy, a Steam-ról lefrissit. A játék el is indul, minden tökéletes, csak ha kikapcsolom a játékot és ujra elinditom nem indul el
Ha ujrainditom a rendszert, lekapcsolás előtt ki jön egy hiba üzenet, ami a steam serverre utal, ezt bekell zárni mert nem kapcsol ujra gépem!
Csak nem fizetős lett az online verzió?, a játék eredeti!!! -
8800gts
tag
sziasztok
race evolution-hoz vannak javítások ha jóltudom
holtudok ezekhez hozzájutni?
linket ha tud v.ki az nagyonjó lenneelőre is köszi szépen
-
szatocs
őstag
Ma bementem egy 576 - ba, és mától lett pont leárazva az GTREvo-Race07 pack, 5600Ft. Gondolom más 576 - ban is le lett árazva, de lehet, hogy más helyen is. Akit értekel, az járjon utána

-
Macka
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Mint ahogy irtam,nekem is G25-öm van,és nagyon elégedett vagyok vele. Mondjuk a profi szimulätor kormányoktól fényévre van lemaradva. Azonban ez nem az a topik. Én a Race-ban csak rajtnál kuplungolok,mert ha nem teszem, indulásnál elpörög a kerék,aminek a negatív hatásaiba most nem megyek bele.
Szekvenciális váltójú gépeknél csak indulásnál kell kuplungolni.
-
heihachi
addikt
-
8800gts
tag
nemértem a hozzáállásodat
Nemtudom hogy vezettél-e már autót életedben, vagy legalábbis manuálisat vezettél-e tudod van 1 ilyen kuplung nevü cucc na azt szeretné ő használni rendesen!!
Miért nem tehetné a játékot még realisztikusabbá, és számára élvezhetőbbé hogy használja ez neki nem kinlódás szerintem!!!
arról nembeszélve hogy a G25-ös cucc az eddigi legjobb kormány amit kiadtak
-
8800gts
tag
Sziasztok
ha jól tudom a gtr evolution-hoz van 2db javítás
valaki tud adni 1 linket ezekhez a patch-eknek az eléréséhez nem találom sehol
előre is köszi
-
n_o_r_b_i
csendes tag
Sziasztok! Segitseget kerek tőletek..... a gondom, hogy most kaptam egy logitech G25-ös kormányt és a GTR Evolutionben nem tudom beallitani, hogy valtaskor a sebbeseget akkor is beveszi ha nem nyomom le a kuplungot. Ha tud vlaki segiteni akkor segitsen

-
Nando_91
csendes tag
válasz
n_o_r_b_i
üzenetére
Ez egy ismert probléma, szóval nyugi. Először is fel kell hívnod a CD Project céget, vagy írsz egy e-mailt a problémádról, beleírod vagy elmondod a kódot és küldik is a jó kódot illetve mondják. Ez mindenkinél így van,volt Magyarországon, rosszul csinálták meg. Ennyi.
Más.
Valakinek nem kell a Race07 játék eredetibe? Eladó. Írjátok meg mennyit adnátok érte.
Szolnokiak előnybe. -
n_o_r_b_i
csendes tag
Sziasztok! Karácsonyra megkaptam a GTR Evolutiont mint a RACE 07 kiegészitője ként. Telepites gond nelkul ment... de amikor meg kell adni az online aktivacios kulcsot a kezikonyv hatuljarol.... el van irva a kod mert az első kockaba 5 karaktert kell irni, de nekem 8 karakter van irva a kezikonyvre... tudna valaki segiteni hogy mitevő legyek ???

-
szatocs
őstag
Hol lehet a legolcsóbban megvenni, általában a Race 07 - et és a GTR Evo - t együtt 8k - ért látom. Esetleg valamelyik nagyobb bevásárlóközpontban lehet olcsóbb valamivel? Látott esetleg valaki olcsóbban valahol?
-
raczger
őstag
Letöltöttem a demoját a játéknak, jobban tetszik mint a race07 meg a gtr2, viszont a kormányzást nem tudom rendesen beállítani. Elég nagy "holtjátéka" van a kormánynak ebben a játékban (csak ebben), és így irányíthatatlan. Én eddig azt szoktam meg, hogyha kicsit kormányzok akkor már reagál rá, és ez nagy sebességnél pont elég, előzni, stb... nos ebben a játékban meg sem mozdul az autó, mert akkora a "holtjáték". Tudna esetleg valaki ajánlani valamit, hogy lehetne ezt beállítani? Logitech wingman formula a kormányom.
Köszi
-
R-GT
csendes tag
Akkor várunk szerzettel a szombati teszt futamon ;)
http://cdgalaxis.hu/PC/8896/gtr-2-fia-gt-racing-game.html
-
volvoguy
addikt
sziasztok. nekem a race 07 van meg, és tetszett, amiket a HDR módról irtam....le is töltöttem a GTA San Andreas-hoz való 0.75-ös test2 fájlt, bemásoltam, de nem jó, ha aktiválom tök fekete lesz a képernyő....a kérdésem tehát, hogy működik ezzel a játékkal? és ha igen hogy? vagy nem jót töltöttem le?
-
subaruwrc
félisten
üdvözletem. valami ötlet arra hogy a game miért dob ki pályabetöltés előtt? a kocsi grafikája leginkább fekete és hibás nem kicsit utána meg vmi .dmp fájlba mentett crashdump-pal kib....asz

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezen a szerveren lehet játszani 

Ez engem elléggé zavar, mert annak idején én ezért a sz....t pénzt adtam ki és nem csak a géppel, hanem a többiekkel is szeretnék megmérközni. A Steam egyébként nagyon sok hibaelháritásra ad tippet, de az enyémre egy kicsit durvát ajánlott!!!!!