Hirdetés
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
ha szabadna egy röpke történetet..
a játék adott!!pénteken este már nem váltott felfelé az autom...gondoltam biztos elállitottam vmit.szombaton mikor leültem játszani,azon filoztam mit állithattam el előző nap.mind1.játszunk...
csempionsip betöltve...tesztkör hajrá!gáz egyes...lassan kicsorgunk...padlógáz kettes!...és RECCS!!....mia ...!wth!!?
hát nem eltört a GÁZKAR!
kormány szétszed...darabokra...(halkan jegyzem meg h egy csavar bennefelejtettem és sikerült máshol is eltörnöm de az nem veszélyes) törött darab kiszed és megragaszt...nah itt a második b+!!direkt nem hoztam haza munkahelyemről a pillragasztót,mondván most ugysem kell(nem b+,télleg nem!!nesze neked...)
ma megprobálkoztam folytatni automata váltóval,de tök reménytelen...
összevissza váltogatás,farkicsapás(mivel BMW-vel nyomom)...egyelőre feladtam...hnap hazahozom a ragasztot...ugy megragasztom h öröm lesz nézni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Proxmox VE
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Óra topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Mini PC
- VR topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
hát nem eltört a GÁZKAR!
összevissza váltogatás,farkicsapás(mivel BMW-vel nyomom)...egyelőre feladtam...hnap hazahozom a ragasztot...ugy megragasztom h öröm lesz nézni!!