Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiskokó

veterán

válasz Headers #63858 üzenetére

Ez egy játék, viszont van egy közösségünk...
    Attól hogy 2 év alatt 2szer megszóltam úgy gondolom nem mániám.
    Nem arról van szó szimplán hogy valaki nem köszön, mert lehet afk vagy bármi..
    De amikor valaki egy adott sessionbe belép majd 1 órán belül 3szor megy el és jön vissza és baszik köszönni.. oké ezzel sincs baj(mert leszarom). De aztán mondjuk én mondok valakinek valamit mert beszélgetünk, arra rögtön tud mondani valami faszságot, vagy cak alapból kötekedik... de köszönni azt nem képes... ha reagálok rá neki akkor se képes vissza reagálni szóval alap kommunikációval van baj...

De sz..rok bele felejtsétek el innentől kezdve nem mondok semmit, mert mindenbe bele tudtok kötni.
    Érdekes én más faszsága meg problémája mellet el tudok menni szó nélkül ha nem érdekel.
    De mindig el felejtem hogy ne magamból induljak ki jóhiszeműen.

Lezártam a témát.
    üdv

Kovacs - totyy :
    Tudni kell ki kapható poénra és ki nem, illetve mérlegelni kell a helyzetet. Én is van hogy mással "szórakozok" ilyen szinten de tudom azt hogy mikor lehet és hol a határ. De sokan ezzel nincsenek tisztába.
    Nekem rohadt nagy a tűrőképességem soha nem szólok semmiért szerintem ezt Kele meg Ucil is nagyon jól megmondhatja. De amit mondasz érdekes módon ha Én adom vissza akkor megy a hőbörgés.
    Arról nem beszélve, hogy még én csak szórakozok nem ölök addig a másik rögtön öléssel válaszol.
    Volt hogy elővettem a stickyt és a kezembe tartottam mintha dobnám más felé... erre reakció ? Kilövi a kezemből... visszamegyek megint valami poénkodok megint megöl. Ezután is vissza megyek, én is leölöm ere jön az ugatás...

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

• Dtomka

veterán

válasz Headers #63858 üzenetére

Szerintem sokkal fontosabb, hogy ki hogy viselkedik vagy mennyit segít.
    Egyetértek.

Engem jobban zavar az alábbi viselkedés, mint, hogy ki és mikor köszön vagy sem:
    -elüt motorral.... (nem véletlenül)
    -odasétál hozzád megüt....(nem véletlenül)

Oka? Értelme? Lehet poénosnak gondolja az illető, nem az.
    De hát lehet keménykedni, hisz ez csak 1 játék :D

Biztos vannak köztünk tizenévesek, de remélem nincs vagy minimális a 18 év alattiaknak a száma.

Új hozzászólás Aktív témák