-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz bluuzia #44862 üzenetére
"Licensor reserves the right, in its sole discretion, to terminate, suspend, or modify your User Account and your VC and VG and terminate this Agreement if you engage in, assist in, or request any Unauthorized Transactions."
Lényegében itt arról van szó, hogy a r* bármit megtehet az accoddal, ha csak résztveszel (engage in) valamilyen ingame pénzes kavarásban. Ez nem hangzik túl jól, de ezt enélkül is gondoltuk, tehát okosabbak nem lettünk. Sajnos eula alapján joguk van bannolni akkor is, ha csak véletlenül vetted fel a rádpotyogott pénzt.
Érdekesség még a BALANCE CALCULATION részben van:
"you hereby acknowledge and agree that Licensor’s determination of the available VC and VG in your User Account is final, unless you can provide documentation to Licensor that such calculation was or is intentionally incorrect."Itt, és fentebb arról volt szó, hogy a r* számítja ki, mennyi pénzed van ingame. Az utolsó mondat szerint viszont ha te tudod bizonyítani, hogy nem volt korrekt a számítás akkor blabla. Na a lényeg, hogy figyelembe kell ezt venniük, tehát az eula alapján ELVILEG nem szabad figyelmen kívül hagyniuk és el kell olvasniuk az olyan tartalmú emailt, amiben te azt bizonygatod, mennyi pénzed van online.
Talán nem árthat mégis írni nekik, bár 90% hogy leszarják, vagy ha el is olvassák, max bannolnak . Szerintem még mindig a legjobb megoldás, ha 2-3 hétig nem bankolod be a lóvét (szerintem költeni költhetsz), aztán ha eltelt némi idő, beteszed. Vagy annyiszor ölöd meg magad míg eltűnik tőled az összes cash
-
freeknight
őstag
válasz gabo91 #44853 üzenetére
Szerintem az lesz a következő, ha legalább havi 10 eurót nem költesz el shark cardra, bannolnak . Nevetséges ez a hozzáállás a rockstartól, a pénzre azonnal ráharapnak, de az nem baj, ha az idiótája folyamatosan felrobbantgat passzív módban is, az teljesen rendben van szerintük.
Más téma: szerintetek ezen 3 benny kocsi közül melyiknek a legjobb a teljesítménye: comet retro, elegy custom, sultan RS? Most a kinézet, pénz semmi nem számít, csak az, hogy melyik a leggyorsabb, és melyik a legkevésbé farolásra hajlamos.
-
freeknight
őstag
Üdv!
Hogy tudom elérni, hogy csak top range kocsikat dobjon a ceo lopásokban a játék? Mintha olvastam volna, hogy ez valahogyan lehetséges. -
freeknight
őstag
válasz Laraxior #44731 üzenetére
Én is jövök szívesen a loyalty meg criminal challenge-re, úgyhogy szerintem már meg is vagyunk 4-en
Amúgy vicc, hogy a criminal se olyan durván nehéz, a hard szinte semmiben nem nehezebb a normal fokozatnál, egyedül a halálokkal kell vigyázni, mert az egy óvatlan mozdulattól is összejöhet.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz Redneck #44585 üzenetére
Nem is kell fejlesztened, elég a 8 giga ram. Hogy honnan tudom? Nekem 6 giga van, és döccenés nélkül megy a játék. Az offline részt volt, hogy majdnem 10 órát futtattam egyhuzamban (sokat is toltam, meg pause), és semmi jelét nem láttam a memory leaknek, ugyanúgy megvolt a 10. óra végén is a stabil 60 fps.
Amit tudsz tenni: lőj ki minden háttérfolyamatot (chrome és egyéb böngésző semmiképp se fusson!), nyomj egy fájlok újraellenőrzését (ha steames verziód van), ha semmi nem segít, akkor egy teljes win reinstallt. Meg kell oldódnia. Nem mondom, biztos meghálálja a játék a 16 giga ramot, de hogy csak emiatt a játék miatt verd magad pluszköltségbe, ahol még a mai napig nem tudtak egy legalább problémamentesen működő online kódot csinálni, azt érdemes minél tovább elkerülni
-
freeknight
őstag
válasz Laraxior #44465 üzenetére
Szerintem is van valami határ. Pár százezer miatt nem biztos, hogy bannolnak (persze lehet), végülis nem lenne logikus, hogy mindenkit kirakjanak, akire csak egy aktatáska is ráesett.
De szerintem ha srác csak "pár autót akart", és abból az egyik pl a ruiner 2000... akkor ilyen 5-10 milliókat dobathatott magárabandita31: "aki god modozik szerintem sokkal zavaróbb a többi játékosra nézve". Ebben tökéletesen igazad van, és az első prioritásnak a klasszikus cheaterek elkapásának kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz bandita31 #44459 üzenetére
Persze, a pénz cheat nem ugyanaz, mint a godmode meg robbantgatások, de azért te sem vagy okos, ha már másodjára szaladtál bele tátott szájjal a f*szerdőbe
Ha már egyszer tiltottak, lehetett volna annyi eszed, hogy tudd, nem azoknak van igaza, akik azt mondják, ha nem te moddolod a pénzesőt, csak felveszed, akkor nem tiltanak ki. Erre mégis megcsináltad másodjára is. Gratulálok!Azon még azért gondolkozz el, hogy amennyit a permabanok miatt eddig kiadtál arra, hogy újra megvedd a játékot, annyiből már jópár milliót vehettél volna shark cardon is teljesen legálisan, és a karaktered is meglenne
-
freeknight
őstag
válasz p.csabi1987 #44381 üzenetére
Jaja, biztos a vcredistel van valami baja. Most nekem is ezért kellett refundolnom a Dying Lightot, mert az istennek nem bírtam működésre bírni, egy vcredistes dll fájlt hiányolt, pedig rajta volt a gépen, és más játékkal nincsen problémám. Egy win reinstallt meg nem ért a dolog. Én csak ezt tudom javasolni, persz akkor megint órák hossza a telepíteni a gta-t, de a szűz rendszerre directx, .net framework, és vcredist telepítésen kívül nem sok esélyed van. Annyi hibalehetőség lehet ezzel a 3 programmal, hogy szinte lehetetlen kiszűrni a hiba okát.
Ez a hó nekem nem nagyon bejövős... nem túl élethű dél-kaliforniában a hóesés
-
freeknight
őstag
Sziasztok, ph crew-ba kérhetnék belépést? freeknight1991 social club néven már jelentkeztem. Én 25 éves vagyok, és nyugodtan szeretnék pár heistet játszani kilépegetős és instant küldetést elbukó vérpistikék nélkül. Igaz, még csak 29-es szintű vagyok a játékban, de minden eddigi gta-t kijátszottam, és folyékonyan beszélek angolul, szóval azzal nem lesz gondom, hogy felfogjam, mit kell csinálni.
-
freeknight
őstag
freeknight1991 néven küldtem belépési szándékot a crew-ba
-
freeknight
őstag
válasz HussarF #43834 üzenetére
Hát ja, lehet, hogy kevés pénzt ad, de nekem minden cent számít . High end apartmanom már van, most kéne még ~230k az armored kurumára.
Esetleg 2 embernek innen nem lenne kedve letolni a heistokat? Jól jönne a +1milka loyalty bónusz
Plusz esetleg kérhetném a magam és tesóm felvételét a ph crew-ba, ha még van hely? Úgy láttam, crew tagokkal plusz rp-t is ad a játék. Az én social club nevem freeknight1991, tesómé meg LordOfTheWolves
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Nekem Simeon miért nem küld ellopandó autók listáját online-ban? Már lassan 20-as szinten vagyok, elméletileg 10-es szinttől kéne neki küldeni.
Más:
Azért jó a steames gta, mert nekem 5 perc alatt lejött a patch -
freeknight
őstag
Sziasztok, ha este valakinek van valami drogszállítási feladata, írjon ide, és majd felvesszük egymást, szívesen csatlakoznék!
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Beszálltam már én is az online-ba, lenne néhány kérdésem:
van már lassan 200ezrem, szerintetek mit éri meg elsőnek venni? Ház vagy garázs? Illetve még mindig a páncélozott kuruma a legfontosabb kocsi, amit elsőként kell megvenni?
Hogyan tudok én magam hostolni különböző versenyeket, munkákat? Ha odasétálok a térképen a körökhöz, akkor általában egy meglévő lobbyba dob be, csakhogy én tesómmal játszanák elsősorban, és fontos lenne, hogy mindig be tudjam invelni. Esetleg nincs valami party a játékban, hogy őt mindig láthassam a térképen?Illetve ha valakinek van kedve játszani velem, vegyen fel nyugodtan, social clubon freeknight1991 vagyok, steamen meg Freeknight. Jó lenne, ha egy 4-es küldetést is értelmes emberekkel tudnék csinálni, nem idétlen random arcokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tesla topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest