- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
#81556480 #36596 üzenetére
Ez is benne van a pakliban. De legalább rendszeresen (havonta) lecsekkolom az egész gépet malwarebytes/spybot/ccleaner trióval. Amíg volt, addig AVG-vel is, csak már nem fogad el egy kódot sem, pedig volt belőle vagy két tucat.
Annyira nem hiányzik a gta IV, h a napi használatú gépet ezért újrarakjam, akkor inkább a korábban említett verziót választanám. Úgyis fent van steamen a gta sorozat, legalább lesz külön félretró játszós gépem is.
-
flymi
addikt
válasz
#81556480 #36593 üzenetére
Hát az nem fér bele. Túl jól belaktam már ezt a gépet.
De tavasszal helyrepofozok egy gépházat és belerakom a korábbi 775 tesztkonfigom, csak kártyákat teszteltem vele. Azon is friss win7 van, nincs teleszemetelve mindenféle programmal, majd azon futtatom a steamet meg ezt a winlive borzalmat.
Igazából nem értem miért nem vették ki ezt, h lehessen értelmesen futtatni/telepíteni a játékot.
De ha jól tudom steam még XP alól is megy. Jól rémlik? -
flymi
addikt
Még mindig nem sikerült orvosolni a problémát. Ha olyan egyszerű, valaki elárulhatná a titok nyitját.
-
-
flymi
addikt
1. Letöltöttem a játékot, pipa
2. GFWL letöltve, pipa, de indítani már nem akarja
3. Xbox account pipa, be is vagyok lépve (Windows acc is megvan, bár az nem kell hozzá, pipa)
4. RSC acc pipa, megvan a régi
Hogyan tovább?Win7 egyébként.
-
-
flymi
addikt
Megvettem a játékot Steamen bundle formájában, mert nosztalgiázni akartam a sok cd-ről telepítgetés élménye nélkül. Microsoft fiókom van, be is tudok lépni, de mindenáron xbox fiókot akar velem csináltatni. Ha rányomok a play-re csak kidobja, h állítsam le a programot. Nem indul. Vice City tegnap este nem kérdezett ennyit. Csak telepítettem és kész.
Ötletek? -
flymi
addikt
Próbáltam anno felrakni a játékot (dobozos) többször is az adatlapomban szereplő "új gépre", de állandóan laggol. Nagyon durván!
Mi lehet a gond? Windowslive miatt? Vagy mi?Remélem nem kell várni a VI-ra öt évet!
-
flymi
addikt
Üdv!
Valakinek fut rendesen win7 64 alatt? Nekem eszeveszettül szaggat. Régi gépen (e5200, gtx9500, 4gb ram, xp sp3) semmi gond nem volt vele, de ez már nincs meg. Egy újratelepítés sem oldotta+ a problémát. winlive kavarhat be, vagy mi? Jó lenne megint játszani vele, de élvezhetetlen így...Dobozos verzió.
Érdekessëg:
Mafia2 platform és oprendszer váltás után, újratelepítés nélkül is ugyanolyan szépen indul és fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest