- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30709 üzenetére
Azt a vgat nem ismerem, de szinte ugyanaz mint a hd5470, és azzal bőven játszható volt a game, sokkal gyengébb proci mellett.
-
blueMerle
veterán
válasz
#81556480 #30701 üzenetére
Nem akarok beleszólni de ennél jóval karcsúbb procival és hd5470-el anno nekem a K50AB notimon teljesen jól ment 1366x768-on, ha egy kicsit vissza volt véve a részletesség. Nem tudom mennyi fps volt mert leszarom, nem érdekel, én nem erre huzogatom... Sóval ez a 800x600 low elég szar duma
De max részletesség és felbontás mellett valóban nem menne neki.
Mr.Csizmás: még véletlenül sem integrált
[link] Viszont nem egy erőgép, az tény
-
blueMerle
veterán
Nem annak függvénye, hol tudod játszani hogy laptop vagy pc. Egy noti is lehet nagyon izmos. Nekem elfut a játék, AMD 64x2 tk57 1.9,2Gb,8400M-G 256MB notin, ha mindent leveszek játszható 15-25 fps az átlag. Igényesebb effekteknél kicsit lejjebb csúszik, de folyamatos a megjelenítés. Namost nálad a probléma az Ati kártya lehet, egyenlore a játéknak nem igazán tetszik.
-
blueMerle
veterán
bogarak, bogarak, bogarak....mindenhol bogarak...Most újból elindítottam, és 2x lefagyott a rockstar logó után, 3x-ra elindult. juhéj.
-
blueMerle
veterán
válasz
engineeeer #3610 üzenetére
Ha gond lenne, javaslom a legujabb drivert szedd le a kártyához, nekem eloszor nem akart elindulni ezvégett. Minden detail teljesen le van húzva minimumra, ennél jobban nem tudom megfogalmazni, erröl nem tudom minek screenshot
A játék pedig úgy néz ki ahogy ki "kell néznie" ilyen beállítások mellett.
Egyébként ha már itt tartunk sokan írták hogy játszhatatlan lenne ennyi fps mellett. Már csak azért is érdekes, mert gond nélkul játszottam vele a mai nap, a szaggatás inkább csak a robbanásoknál veheto észre. Jó, nem repul a játék, ez világos, node ha megnézitek MIN fut, akkor azt hiszem ez korrekt. És tényleg játszható
Viszont érdekes hogy kolléga Hp notiján, ami sokkal erösebb, nem indult el, dobott egy errort és szevasz. Abban Ati kártya van, de sokkal erösebb mint az én gf-em, csak igy fejböl nem vágom.
-
blueMerle
veterán
válasz
.:Kristian:. #3594 üzenetére
Igen. Nagyon lassú. Bár 1 óra azért nem volt.
-
blueMerle
veterán
Tehát akkor:
AMD Athlon 64x2 TK57 1.9Ghz, 2 GB DDR2 Ram, GeForce 8400M-G 256MbAbszolut alap grafikán, de 15-20 fps közt teljesít, riktán megy 10 alá. Na erre nem gondoltam volna. Igaz, teljesen friss Vista SP1 Ultimate van alatta
-
blueMerle
veterán
Kérdés felétek:
AMD Atholon 64 X2 Dual TK57 1.9Ghz
2x1GB Ram Dual Channel
Nvidia GeForce 8400M-G 256MB Dedicated Memory up to 768MB
Szóval legalább egy ultra low beállításokkal egyáltalán elindul?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elite: Dangerous
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest