- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
TechN7ne #34205 üzenetére
Mondhatni igen, akadásmentesen fut a game !
Konfigom az Adatlapomon megtalálod (Teljes) , vagy Signature -ba is !Új kérdés:
Miért van az, hogy Felraktam Win 8.1 Pro. -t próbaképp , aztán nem jött be , újraraktam Win 7 -et , Gamet helyreraktam (Alap Game ami levolt mentve Moddolás elött) és a MOD -ot berakom + amit kell és nem indul.. (hibát ír ki) - vagy valamit kihagytam !?
(MOD -ot másolom / felűlír és még egy File -t , de mintha úgy emlékszem 3 dolgot kell bemásolni nem ?)
L
-
Puma K
nagyúr
válasz
TechN7ne #34186 üzenetére
2014. július 1-jén fog megszűnni elvileg...
Lehet azt kéne mint amit írt itt más is, hogy rakd újra a játékot, de uninstall előtt revoke-old a serial-t.
Nekem a GFWL-el csak akkor szokott mindig gondom lenni, mikor kimegy a fejemből, hogy a GTA IV telepítése után fel kell frissíteni és akkor megszűnik minden probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest