- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toc126
csendes tag
válasz
AthlonXP #34198 üzenetére
Próbáld meg a live ügyfélszolgálatát. Én is beszéltem velük, chat-en. Segítőkészek.
Sztem meg tudják oldani, főleg ha be tudsz jelentkezni a live fiókodba.Egyébként nem lehet h nálad is az a gond, mint nálam volt? Tök más e-mail címet használok a GTAhoz, mert anno mikor felraktam nem szabadott magyart választani a régiós tiltások miatt...
Így ehhez a nem is használt mélhez van rakva a live-os gamertag minden f*szság.Mikor rájöttem mi a mél címem a live-hoz, egyből be tudtam lépni, mert tudtam a pwd-met.
Csak agyalok. -
Toc126
csendes tag
válasz
Toc126 #34181 üzenetére
húú srácok megoldottam!
külön másik e-mailt kreáltam anno csakhogy a régió stimmeljen, mert Hu nem lehet semmiképp
szóval a jelszót tudtam simán másodszorra, a mail-t meg kitúrtam a régi partíciómról a gamertag-ot meg látom.
nah boccs a nagy ömlengésért!
juhúúúúú!
Gamertag: Toc1260 -
Toc126
csendes tag
-
Toc126
csendes tag
válasz
DjDanee87 #34176 üzenetére
az a bajom, hogy minden felrakás után (social,GTA4,live,patch,savegame,xlive mappa), azt mondja a LIVE, hogy nem tudok belépni, mert nem stimmel a jelszavam, de forgot pwd-t nem enged és átlinkel valami szar oldalra, ami nem működik.
egyébként meg tisztán emlékszem a jelszavamra, sőt telepítés előtt ellenőriztem is a microsoft fiókomat és be tudtam lépni, sőt ott meg is változtattam egy frissre a jelszavamat.
-
Toc126
csendes tag
válasz
Redneck #34170 üzenetére
háát kiba*tt dühítő.
most mégis mit csináljak??
Komolyan mondom fa*om tele van ezzel a szarakodással.
veszek egy boxot, rákötöm tévére, azt jáccok a fotelből, nincs b*szakodás, driver, patch, kódozás, frissítés, egyéb nyalánkságok..Valaki tud segíteni h mégis mit csináljak h működjön?
steam-et fikázók? háá van iylen? mondjuk kicsit kipróbáltam, korrekten ment minden elsőre.
-
Toc126
csendes tag
hallo srácok!
nyáron újraraktam a win7-et, most megint akarok gta-zni, végig akarom vinni végre. időm kevés, de azé jáccani jó
egyszer odalett 36 órányi gamesom, aztán újrakezdtem.
most megvan a live mappa is, szóval van esélyem a savegame helyrerakására.
nah problémám a következő:felraktam, socail G-t, majd a gémet, aztán 1.07 patch, aszongya leszedi a social-t, mer' nem kell, ok menjen.
frankó, bejelentkezem, megadom az eredeti serial-omat, pár napja újraraktam ,de revokoltam most install előtt.
benn vagyok, király, akkor eddig jól.
bemásoltam a saves könyvtárat is ahova kell, meg a live mappát is.
rendben, akkor sign IN!
jelszó nem stimmel!
Mi az hogy? Hát tudom a jelszót, sőt pár nappal ezelőt microsfothpz bementem s megtudtam h a Windwos live ID és Microsoft fiók ugyanaz, de hívhatják mindekettőnek, nah fasza mondom, ennyit változott a kor.
(még az msn-em is fasza, ami már skype, azt is mördzsöltem)
és túrjam a netet hatszáz évig mer ezt nekem tudni kell... áánah szóval jelszó hát akkor forgot password, jó, kijön egy link, ami nem működik, nem tudok csatlakozni hozzá.. nem találja connection error.
még azt is megnéztem hogy Xlive, de ott nem rendeltem hozzá, mert akkor nem lesz jó a korábbi eredmény és amúgy mindez PC-n és az Xlive-ot le lehet törölni?
Vagy most mi van,. windows live id, meg xlive és akkor áááááááááááááááNahh erre mit csinálnátok???
Köszii!Kb 70%-nál lehetek a küldikkel
, meg a tetves galambok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest