Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hörbi
csendes tag
válasz
rup1u5 #19001 üzenetére
Hello!
Neked a következő a problémám:
gyönyörűen fut a játék, azonban az irányítással gondok adódnak, hioszen kséve reagál. Hasonló problámám van az NFS:Shifttel is.
2 GHz-es duo core proci dolgozik windows 7-el, lehet ez a probléma, és ha igen egy visszaupgrade, tehát downgrade vistára megoldaná a problémát?
Mi mást tudok tenni?
A válaszokat előre is köszönöm -
PI3525
tag
-
Silenzio
addikt
válasz
rup1u5 #19001 üzenetére
Windows 7, RC1. Felbontás: 1440x900. Belőttem a textúrákat high-ra commandline-ban, renderinget maxra, korlátozásokat feloldtam. Bődületes volt a látvány, mindent kirajzolt, nem volt az a zavaró effekt hogy ha megfordulsz előtted vált textúrákat. Fél perc alatt összeomlott out of video memory hibaüzenettel. Jee. Biztos nem a kevés memória az oka, mediumban nem swappel egyáltalán, csak cseszekedik a textúrákkal. Van hogy egész falak tűnnek el és nem találom az ajtót. Faxom, sok bajom van ezzel a játékkal. 4 giga ramra meg pláne nincs pénzem, most per pill...
512-es 4850-nel is mindent előttem pakolt ki, akkor még Win XP-n futtattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kés topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- ZIDOO médialejátszók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest