Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rup1u5

nagyúr

válasz fsb1000 #20452 üzenetére

Én is pontosan az ilyen hülyeségeket szeretem. Azért is birom a CB-t, mert nagyon sok múlik a kezdésen. Vicces mikor rángatjuk egymást kifelé az autókból. Különösen jó mikor vagyunk 6an, 8an és nagy tumultus alakul ki egy kereszteződésben. Vicces gázolások tudnak kialakulni. Tetszett a kamionos mutatványod.

Én is régifajta multizást terveztem de hiába kérdezgettem Mariann-t, hogy mi legyen nem válaszolt. Kissé antiszociális volt tegnap este. Ott is hagyott minket válasz nélkül. Lehet, hogy zokonvette, hogy felrobbantottam kétszer de egyszerűen nem tudom megérteni mi a szórakoztató abban, hogy "beöltözünk" öreglánynak és elvonulunk egyedül egy club-ba táncolni. :F Ehhez nem szükséges feljönni free-be, vagy meg is lehet írni a többieknek ha kérdezik, hogy "bocs srácok de most magányra vágyom".
    Nem ilyennek ismertem meg őt. :O
    Szeretem ha van koncepció és nem csak selector meg trainer.... :(
    Azt kedvelem ha összedugjuk a fejünket és abból általában kisül valami szórakoztató de hogy vagyunk 4-en, 5-en a város különböző pontjain, távol egymástól....... :F ......akkor inkább ökörködök single-ben.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák