- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JetiRulez #25556 üzenetére
Az hogy a box támogatja, nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden játék 1080p-ben fut SŐŐT... a legtöbb fos 720p-ben.
Amúgy ez a titkos menüs dolog, khm, elég érdekes, ilyenről még eddig nem nagyon hallottam...
És véleményem szerint helyesen döntöttél: ha van PC, az mindenre jó, viszont ha konzolod van, akkor az csak játékra... Ezért szeretem a PC-t: netezek, mellette zene, facebook, msn, de ha éppen játszani van kedvem, csak egy kattintásomba kerül
persze ennek ára van
Évente rá lehet költeni egy xbox360 árát, ha minden lehetőséget ki akarsz használni (élsimítás, nagyobb felbontás, SOKKAL szebb grafika, mint konzolon)
Konzolban pedig azt szeretem (így látatlanban, soha nem volt még
) hogy megveszed/letöltöd/ a gammát, berakod és azonnal zúzhatod is, nem kell pöcsölni azzal, hogy "jaj vajon mit állítsak be hogy ne akadjon"
-
válasz
Crytek #25449 üzenetére
Aha kellett volna, mégpedig ezt a könytárat:
XP-n:
C:\Documents and Settings\[USER_NAME]\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLiveW7:
X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\@TTomax: aranyos vagy
a jelenlegi legerősebb 1 magos VGA dübörög a gépedben és ilyet szólsz, simán viszi.... -
válasz
Robi86 #25443 üzenetére
naaaaagyon gyenge sajnos
@Ryder62, Bognar110: Jaja, ezt csináljátok utánam
No ma is játszottam vagy 6 órát, kellőképpen ideges is lettem
Ma az Achievementekre mentem rá: sikerült 1 2 3 4 5 6Az utolsó, galambossal ne tudjátok meg mennyit szenvedtem
Megcsináltam 3szor rendesen (trainerrel teleportálgattam) de csak nem aakrta felfogni, hogy mind a 200 le lett lőve, mindig csak 199-et jelzett (volt a trainernek galambjelölője, azon se látszódott a +1)
Aztán rájöttem, hogy az egyik Francis McReary-s küldetésnél a szökőkútjánál lelőttem egyet küldetés közben, na azt nem fogta fel a játék.
Fogtam: New Game, és így már sikerültÚgyhogy nálam, ma senki se lőtt le több galambot: szumma ~1000
A másik: 500e dolcsi közelében már régen is voltam, de volt egy kvanehéz küldetés, aminek nekifutottam kb 20x, és mindig a kórházban kötöttem ki, ami szépen mindig le is vonta a 10e-t. De az ostoba fejemnek meg nem jutott eszébe a "Load Game" gomb,így egy nap alatt megfeleztem az addig gyűjtött pénzt. Így ezt is trainerrel pótoltam
Többiért pedig rendesen megdolgoztam, fegyvert mindig vettem / találtam.
-
rup1u5 kolléégánál vettem észre, hogy ő éppen csinált valami küldetést, és ezt LIVE ki is írta szépen, hogy mi a küldi neve, hanyadik alkalommal próbálkozik vele. Ez mindig is így volt?
-
srácok ez a ph képfeltöltési rendszer hogy működik? életem végéig 2,5MB-ból kell kigazdálkodnom a feltöltéseimet? mindig törölnöm kell valami, ha úja dolgot akarok feltenni?
-
válasz
CsiguszMaxim #24899 üzenetére
a procid bírja a tuningot, szóval ha egy kicsit megrángatod (3-3.5ghz), akkor egészen jó lesz a helyzet (pl nekem csak egy E6600 @ 3.2GHz-en van és 30 FPS mindig megvan), BŐVEN játszható lesz. A 4830 sem kevés, bár itt a fórumon rengetegszer elmondta fsb1000, hogy ez a játék az nVidia karikat preferálja.
bátran vágj bele
-
hú de régen jártam itt
látom azóta rendesen felpörgött a topik.Én most főleg az achivementekkel tökölök. ez a QUB3D játék és a biliárd nagyon feldugta a pumpát az agyamba
a biliárd játék szabályosan CSAL.
-
válasz
tgulyas #24536 üzenetére
elég mindig csak a legutolsót felrakni
(1.0.7.0 a legutolsó)melyik éri meg jobban... hmm, nekem EFLC hangulatra kicsit jobban bejött (GTA IV elég szomorkás), de persze ez kb olyan kérdés, hogy melyik karodat szereted jobban, a balt vagy a jobbat. Egyik nélkül se lennél meg
-
válasz
Mariann294 #24215 üzenetére
basszus de hülye vagyok, elfejtettem mostanában nézegetni ezt a fórumot, pedig itt hatalmas multizások vannak
Holnap este remélem még itthon vagy/vagytok
-
mikor multizunk egy nagyot srácok?
-
-
válasz
Mariann294 #23812 üzenetére
én is megnéztem ezt a térképet és kiderült hogy a velünk szemben lévő házban két PH-s is lakik
mondjuk ez budapesten, annyira nem nagy szám... -
van valakinek ATI 4870-ese és játszik aktívan a IV-el vagy a DLC-k valamelyikével?
-
párszor újraindítottam + néhány káromkodás és megjavult...
-
válasz
Mariann294 #23760 üzenetére
az autók kerekeinél a fura dolgok nekem már a patch előtt is voltak (most nem tudom mi a helyzet, mert azt próbálom megoldani hogy GTA4-ben Niko is látszódjon és ne csak a telefonja
) :
szürke foltok villogtak a felnin (kicsit idegesítő volt, de mivel legtöbbször az autók popsiját nézem, nem foglalkoztam vele...)EZ komolyan mondom hihetetlen
-
Ma délután végre formába öntöttem az egyik repülésemet...
Ez a második próbálkozásom VideoEditorral szóval nem szidni
(én is észrevettem, hogy kicsit rázós az átvezetés néhány helyen, de talán ez még belefér)
szerk: kicsit régebben fsb mesterrel tanakodtunk, hogy vajon a játék azt veszi-e figyelembe, hogy milyen beállítások mellett vetted fel a videót vagy éppen hogy milyenek az aktuális beállítások... szerintem az utóbbi. Én MEDIUM árnyékokkal játszok, de az editálás idejére visszaállítottam HIGH-ra, és így is mentette el 720p-be
-
EZT(=YouTube) én vettem fel Fraps-szal (ezért laggzik kicsit :/ ) elég durván jól néz ki a napfelkelte... na meg az égő hajó
-
válasz
makraipeter1 #23668 üzenetére
-
EZ az autó eszméletlen komoly... lehet valahol ilyet szerezni?
-
válasz
fsb1000 #23625 üzenetére
nem "sima" szaggatásról van szó, mert bármikor tudom reprodukálni... nem is a teleportálgatáskor van ez, hanem bármikor
(nem net miatti laggról van szó)Ha felrakom Highra SHQ és Refl.Q-t akkor 2 perc után 60-70%al visszaesik az FPS... ha tálcára le, majd vissza akkor újra jó lesz, de csak a köv 2 percig...
virusírtó, msn stbi faszság ki van kapcoslva, egyedül SocialClub, meg Fraps fut... no meg xfire -
válasz
Mariann294 #23616 üzenetére
nekem az volt, hogy ugye pár napja visszaraktam XP-t, próbából feltoltam ShadowQ-t meg ReflectionQ-t High-ra, ment is faszán, de kb 2 perc után elkezdett eszméletlenül szagagtni, pedig egészen addig ment normálisan 30+ FPS-sel...
Ha leraktam tálcára és visszaléptem akkor újra jó volt, de két perc eltelte után újra ezt csinálta...
Arra gondoltam hogy videómemória megtelik és ettől megzavarodik a kártya, de igazából foggalmam sincs mi lehet a baj... csak az oldotta meg hogy visszavettem Mediumra az említett beállításokatHa valakinek van valami tippje, hogyan lehetne megoldani, ne tartsa vissza
@Bodnar: 2:12-nél az ugratásra emlékszem
ott ültem hátul
-
felvettem pár embert GTAIV-re, bárkinek van kedve multizni írjon rám valahol... mindegy hol
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #23592 üzenetére
ha letöltesz egy autót akkor általában mellékelnek hozzá szöveges fájlokat ... azokból kell kimásolni és beilleszteni a megfelelő helyre
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #23589 üzenetére
igen mert a handling.dat + carcols.dat-ot is szerkeszteni kell...
-
kicsit off de megéri szerintem:
Steamen most ingyen Portalhoz juthat mindenki -
új HDD-n kipróbáltam XP-t újra, megnéztem hogy GTAIV hogy muzsikál... állam leesett
ennyi FPS-t éltemben nem láttam ebben a játékban
úgy ment mint az álom...
erősen fontolgatom, hogy visszatérek XP-re, bőven kifizetődő lenne ezek alapján...
ShQ HIGH, reflection HIGH, VD+DD 30 (vagyis ezek olyan beállítások amikről Win7 alatt álmodni sem mertem, ott minden csak mediumon) -
válasz
Scholes9 #23547 üzenetére
vettem múlt pénteken az eddigi 753LJ F1es Samsung helyett egy F3-as 502HJ-t szóval a költözés máshogy nem kivitelezhető
fájlokat másolgatni én ugyan nem fogok... tiszta lappal akarok kezdeni
de a lényeg: használhatóak azok az ISO-k? 2 db DL-DVD mint ahogyan a dobozban lenne...
-
új kérdés: szóval megvan eredetiben a játék (steames CD keyem van), és az lenne a kérdésem, hogy nem valami kényelmes reinstall után újra lerántani az egész játékot, szóval arra gondoltam hogy a tört verzió ISO-jából ha felrakom, és megadom neki a Social Club, GFWL accountom akkor fasza lesz minden nem?
a crackerek az isot nem manipulálják semmilyen módon ugye? -
válasz
jancsi8511 #23470 üzenetére
oh, EZT a hszt most olvastam...
Ugye ez Steam account független, és csak Live regnél kell figyelni, hogy milyen országot adok meg? No és mit, UK/US ? -
válasz
Mariann294 #23362 üzenetére
szerintem marha jól néz ki
viszotn hogyan csináltad meg, hogy semmi HUD nem látszik a játékból? -
válasz
Celebrinator #23345 üzenetére
nem arról van szó, hogy most találkozok először a játékkal, mert törve már tolom több hónapja (közepes beállításokkal elfutkos 30FPS körül)
én magától a Steam-es GTA-tól félek picit, hogy nem buheráltak-e meg rajta valamit a Valve-s srácok -
válasz
fsb1000 #23324 üzenetére
jó, de azt is vedd bele a számításba, hogy COD-nak múltja van... nem is kicsi
(tudom, hogy GTA-nak is, de csak mint singleplayer game, a legális multizás még elég új a népnek)
bár ez nem magyarázat arra, hogy miért csak 300 ember tekergeti a játékoterre még a relatíve nagy gépigény sem magyarázat
Bognar-t már kérdeztem, de ő nem tudta biztosara, szóval itt is felteszem kérdésemet:
én erős közepese beállítások mellett játszok, és néha szoktam nyomkodni az F2-t, majd összedobni filmeket... namármost, ha én a video editorral való móka előtt feltolom maxra a beállításokat, akkor a filmem így lesz elmentve, avagy a felvétel időpontjában éppen aktuális beállításokkal? -
köszönöm, Mester
Akkor halkan súgd meg még azt is, hogy a többiek ne hallják, hogy így a nem eredeti EFLC-vel is tudok online multizni, pl veletek?
-
no akkor én is kérdeznék:
Steam csodarendszeréből hogyan nyerhetem ki a Serialomat? Már meggugliztam a kérdést, de nem sokra jutottam vele... Főleg más játékokhoz találtam megoldást
Valamelyik Steames GTA4-es kolléga megtenné, hogy megnézi nekem, hogy a Verify Game Cache és utána jobbgomb játékra, View Serial működik-e ?
Előre is köszönöm
-
ezek a kérdések jók
mivel nekem is Steames engem is érdekelnetipp: rakd fel a játékot, indíts egy multiplayert: ha hisztizik, rövid úton kiderül...
-
Thank you for your purchase!
tranzakció kész is
immáron van egy eredeti GTA IV-em -
Mivel van ez az akció erősen elgondolkoztam, h megvezsem a játékot:
gyorsan kérdezem: Steames GTA4-el van valami külön agybaj ? működik mintha lemezes lenne?
előfordulnak különféle problémák fagyások csak azért mert steames ?szerk: mikor kezdődött a 3 óra?
és ezzel tudok veletek multizni?
-
textúrák hova mennek főleg? CPU/RAM/GPU/VRAM ?
@Mariann294: Háttér izzítva
-
válasz
Mariann294 #23240 üzenetére
A háttér is hihetetlen jó
tele van a fórum kreatív emberekkel
egy dolog van, amin megakadt a szemem: a "Party harder" feliratnál nagyon látszik hogy rosszminőségű JPG-ben mentetted el. Ha PNG lenne, már be is toltam volna háttérnek -
hát attól függ neked mi az átlagos
nagyvároshoz (valóélet) képest a Density 1-es beállítás konvergál a nullához. -
sziasztok!
GTA IV-hez vannak mindenféle texture modok pl: ultimate texture, vagy az ENB series. Ezekről mit tudtok, melyiket ajánlanátok?
A gépem nem egy erőmű, >>EZEKKEL<< a beállításokkal játszogatok 25-30 FPS körül.
Olyat is hallottam, hogy a moddolt textúrákkal akár jobban is futhat a játék, igaz ez?előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest