- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #15935 üzenetére
leginkább a feltöltés számít, ha jól tom akkor 1megás mellé 128kbit/secet adnak ue? ez valóban karcsú, engem 256ossal kidobott 7-> játékosnál, most ezzel az 512kbit/secnél pedig laggol a gém, persze nem mindig, és tök poén h ha már többen vannak multi játékban kb 11-> akkor mire beér a hang
kell rá várni
azakomoly!
xfirén pl csak low minőségben tok broadcastolniés még ott is szaggatós a kép xD egyszóval adslrulz
ez a net kérdés amúgy nem off, mert igen is van köze témához, gtanak nagy sávszél kell, egy adsl meg majdnemhogycsak kevés
!
-
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #15895 üzenetére
Hidd el én is szeretnék főleg mióta megláttam hogy amit anno vettem monitort xy összegért abbol most ugyanannyiért sokkal jobbat kapnék.Na de én most procira gyüjtök..aztán majd egyszer jöhet a monitor is.
A létrás képed irtó ötletes marhára teccik!!!(De ezt már korábban is irtam
)
Ja és köszönöm! -
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #15803 üzenetére
nálam szépen ment fullhdben, de nagyon nem jön be a game, olyan üres gta4hez viszonyítva a crysis optimalizáltabb szvsz
úgy értem h a kiadott javításokkal gta4 még mindig uugy megy nekem mint az 1.3as peccsel :s 1.2nel volt egy jelentős változás de ezt is tönkrecseszték, crysis elment simán 25-30 fpsel nálam ultra beállításokkal 1080pben
picit mérges lettem most amúgy, deatmatcheltem egyet, de akkora de akkora egy szemét a netkódja ennek a játéknak mint az állat
ugye új pecs asik kilőve, gyerek lelő akkora távolságról h az nemigaz uzival, én is lövöm de nem ér oda a skullo?! látni, mert nem fröcsög a vér a fejéből :s közelharc: lőjük 1mast mint a szemét, erre lelő, mérges is lettem mert lőttem a fejét rendesen... újjáéledek és latom h miután abbahagytam a lövést kb 5 v 6 secre halt meg, mikor már ujjáéledtem :s wtf
8/512es a netem, ez nem elég?! ennyi idő után sem képesek megcsinálni h kiírja a játék a pinget?! hol élünk r* könyörgöm :s a multija tényleg csak funra jó másra nem :/crysis @ fullhd ultra config ccc mod =)
szerk: én nem láttam komolyabb javításokat, fps uannyi, (talán a benchmark javult fél fpst :s most 49,5 :s de ez is gáz mert a játékban meg hol van ennyi? mintha laggzana vagy én nemtudom, mert röcögve megy)
annyit észrevettem h a kocsik törése változott, textura bugok még mindig vannak, későn jelentkező, eltünedező texturák, pedig 482ből 388 mb van lefoglalva :s kiértiezt?! -
Scorpio06
aktív tag
válasz
Robi86 #15711 üzenetére
LooL! Az a lámpa nem látszana ha nem lenne láthatatlan a motor.
LOLcops trainer-el lehet kék,zöld,piros és fehér neon-t rakni a kocsik,motorok aljára. -
kovacsroli
senior tag
-
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #15505 üzenetére
Hát speciel fsb-re gondoltam leginkább..
Más:
Kissé meggyűrödött -
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #15502 üzenetére
gondolom a jatekban modositotta a csuszkat kontrasztot stb... az is lehet h amelyik progival kiveszi a kepeket az modositja?! (pl anno nalam prtscrn el lett kimentve q3bol par kep, mert akk meg nem volt fraps se xfire
es mikor paintbe beillesztettem sotetebb volt a kep mint ami a jatekban) akk arra is tok gondolni h vmien modot hasznal ami ilyen
de visztont azt nemtom ha alapbol sotet a kep, es allitja vilagosra akkor lehet h a sotet kepet veszi ki?! ...pár lehetőség -
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #15496 üzenetére
LOOOOOOOOOOOOL!!!!!!
Am nekem az a digital vibrance maxra van tolva+még a monitoromon van magic color és igy elképesztően gyönyörű szinei vannak
A fényerőt csak addig tolom fel amig nem láccik hogy tul fényes.(tudjátok olyan fehéres)Hamár egy kicsit is láccik akkor visszaveszem...
puttputtot ne bántsátok már!Ha ő igy szeret jáccani akkor jáccon igy! -
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #15500 üzenetére
gondolom feljebb van tolva a digital vibrance (színkorrekció v micsoda magyarul
) igaz? elvileg nem úgy menti le a kepét hanem alap beállításokkal, az csak a monitort szabályozza be a vgat nem
amúgy nálam is be van lőve, még tvre is sokkalta szebb színek vannak, mintha élne maga a környezet -
puttputt
őstag
válasz
Robi86 #15426 üzenetére
Szerintem is ebben lehet valami. Vagy feltolom a grafikai beállításokat, akkor világos, de sz*r a grafika, vagy marad minden, akkor élethű, de sötétebb (ismétlem, ki lehet venni mindent, maximálisan, még csak minimális figyelem sem kell hozzá... kicsit erőltetni kell a szemet, de nem olyan vészes, mint ahogy itt elhangzik). Szerintem megérnek a képek még visszamenőlegesen is annyit, hogy ráklikkelések történjenek, mert nem sikerültek rosszul, sok jó helyzetkomikum, szép grafikai megoldások, stb. Meg lehetne próbálni a pozitív oldalát szemlélni a dolgoknak, mint pl. Robi. (Szerintem hasonló eredetű lehet a graf. problémánk...)
Szóval nem értem, miért ez az egész, (Mariann) nyilván felkapom a vizet - nem személyreszólóan persze -, mert nem linkelgetek magamnak, feleslegesen, ha úgysem nézi meg senki. Szerintem nem szükséges ide a provokatív és leszóló stílus.
Már megbocsássatok, de "nna", ezt is lehet látni: [link]Ennél: [link] sem az jött vissza, hogy "milyen érdekes, ilyen képet marha nehéz készíteni, mert nem része amúgy a játéknak...", hanem az, hogy "marha sötétek a képek, már megint...". Ki lehet venni, hogy mit ábrázol a kép. Egy limuzin belsejét, se több, se kevesebb.
-
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #15350 üzenetére
Na igen....
Ha leveszem akkor olyan 40-50 fok körül mozog...de viszont nagyon porosodik.
(Sokáig használtam igy mostanában és eléggé beporosodott...)
Ha fenn hagyom akkor max 75-ig megy fel és nem porosodik annyira.
Tegnap kiporszivoztam a szobámban és a gépet is kipucoltam jó alaposan (persze nem porszivoval)
Egyenlőre jó ez igy ugysem fog feljebb menni ha mégis akkor kicsit leveszem és kész.
Köszi a tanácsot. -
puttputt
őstag
válasz
Robi86 #15346 üzenetére
Igen, szerintem én tévedtem... mármint nyugodtan mehet a tanácsolt fokokig, csak először tűnt furcsának.
Ezt most, így nem tudom megmondani... az egyik ivó (kerthelyiséges) az, ahol megtalálod
Nincs olyan sok, ami biztos, hogy olyan középtájt van a térképen, úgy emlékszem... -
Robi86
senior tag
válasz
Robi86 #15324 üzenetére
Vagy mégis?
Ez a max. nálam...valaki ennél többet?
bendzso leleplezett
-
puttputt
őstag
válasz
Robi86 #15309 üzenetére
Újralinkelve (érdemes mindkettőre ráközelíteni):
Budweiser, Rolling Rock, Heineken: [link]
Soproni: [link]
Amúgy, semmi sem romlik el a modtól, nekem egyszer sem fagyott még... pedig sok játékidő eltelt.
Az american.gxt-t ne rakd fel, ha multizni akarsz, jobban mondva rakd vissza az eredetit a multihoz, aztán a single-hez mehet az átírt. Más "gond" nincs vele.Mariann: "KITT újratöltve"
-
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #15236 üzenetére
RASTA!!!
Amugy az én részemről be van fejezve bár én nem is vitatkoztam csak ötletet adtam de végülis igaza van puttputtnak.
Egy kép:
Obama
Ja és igen Robi sztem direkt van ez igy,Mármint az hogy a zászló messziről magyar közelről olasz.
puttputt: South Parkos mobiltémát elküldenéd?
-
puttputt
őstag
válasz
Robi86 #15236 üzenetére
Yo ma'
Igyekszem a moddal bizony, már vannak amerikai kollégák, akiknek tetszik (letöltötték jópáran) és támogatnak benne! Remélem, még jobban lehet majd vele, ezen túl is haladni.Gyerekmod? Mire gondolsz? Meggondolandó... mármint a játszótér kapcsán
Fejtsd ki bővebben!
-
Mariann294
őstag
válasz
Robi86 #15116 üzenetére
Ugye ugye?
Amugy képzeljétek!Egyik nap hülyültem (mint mindig).Megyek,megyek és direkt bele mentem hátulról egy kocsiba.Megszólal benne a csávó hogy: BOMBACLA!!!!!!
Akkorát röhögtem!Mondom mia fene nemtán Jacob ül benne?Dehát mondom nem is ilyen kocsija van.Végülis nem ő volt!
-
puttputt
őstag
válasz
Robi86 #14987 üzenetére
Kész vagyok...
Majd holnap v. holnapután áttöltöm őket... nem tudom, hogy oldom meg... Soproni helyett lett Budweiser- így kompromisszumos megoldás
, ill. bekerült Obama meg az ER (Vészhelyzet) is (külföldiek-te kérésed) - Annyit előrebocsátok, hogy a közúti táblák úgy lettek megkreálva, hogy a "felújítás" látszatát keltsék, tehát direkt ronda, maszatos helyenként, helyenként meg tökéltesen illeszkedik
A lényeg, hogy teljesen autentikusak lettek (ld. nem az van, hogy "Nyíl előre Bohan", hanem "Nyíl előre Bronx" v. "Nyíl előre mutatóan Algoquin", hanem "Queens, Brooklyn, Manhattan" és így tovább.
(Kennedy Airport lett Francis helyett...)
Szóval érdemes az 1.0 Real District names és Real Car Names mod letöltése és használata (american.gtx) átírása a mappájában - szerintem tudjátok, miről beszélek, régi dolog ez..., sok helyen hozzá lehet férni a neten.
A másik lehetőség, a kreálmányom, ebből is:
Na, ehhez lesznek illesztve a társalgások (tehát küldöm a saját american.gtx-emet a pack mellé) - a taxiban a szöveg is azt írja majd, hogy Bronx..., meg a táblák is a hidakon.
Zárásul; az összes hirdetőtábla (kivétel néhányat) ki lett cserélve a 2008-2009-es évben New Yorkban is kiállított táblákra- a fiktív és kért sorozatok mellett...
Pl. a "God Sign" - majd látjátok is ki volt állítva év elején..., bármilyen hihetetlennek is fog tűnni a szöveg.
Akinek meg nem jó, az meg nyugodtan rakja vissza a régit, tehát mentsen előtte egy backupot.
Akkor majd küldöm! -
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #14930 üzenetére
jaja xD dudálok egyet azt ordítva rohannak a vakvilágba
de ez az h akármilyen csekély dolgot csinál az ember akkor is xD
mg eldobnak mindent ami a kezükben éppen vantáska, könyv, pohár stb XD
amúgy szerintem azert lehet h az ember utánuk eredjen és jól elbánjon velük, kedve szerint
gta részeknek mindig is amolyan postal hangulata van/volt (aki ismeri tudja miről beszélek)
de felhozok egy pl. ami postalban volt
:
küldetés: menj el a boltba tejért... a sorban állnak vagy 7en, most vagy kivárod az időt vagy lelövöd mindet
engem sokszor annyira bosszant mikor tépek a hídon 200al azt csak ugy sávot váltanak a kocsik, ez még a kisebbik gond, de ha már annyira hülyék h akkor is sávot váltanak mikor halad velük párhuzamosan valaki xDD aah
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #14787 üzenetére
Teljesen hektikus a játék. Multkor nagyon lassan ment. Most 4ghz-en hajtom a procit. Beállításokat is auto configra raktam és így gyorsabb. De nem tudom mitől lassult be mikor azelött gyönyörűen ment. Szóval én nem vonnék le semmilyen következtetést GTA 4-el kapcsolatban.
puttputt:
Om mani peme hung -
puttputt
őstag
válasz
Robi86 #14717 üzenetére
Honnan szedted ezt a jó kis autót?
/Képeim láttátok?/Állati az a cápa is
Örülök, hogy megy a tréner, remélem, ma tudom én is tesztelgetni...
- Jó sokat linkelgettetek, megy az élet!
-
Jó lenne multiban játszani... próbálok trükközni, hogy ez a Hamachi-Xfire dologgal is megoldható-e...
-
puttputt
őstag
-
Robi86
senior tag
válasz
Robi86 #14664 üzenetére
Mostmár lehet festegetni + még elég sok mindent is lehet mostmár
pl. Brucie hadsereg
Hálás köszönetem puttputtnak -
-
Źşë'
addikt
válasz
Robi86 #14625 üzenetére
jaa neem, ugye <30ora alatt vegigviszed akk kapsz egy archivementet ami az h kevesebb mint 30 ora alatt csinaltad meg a foszalat. nekem 30orabol lett 64
a 100% miatt, ennyi ido alatt porgettem ki fullra a jatekot :p es kell az az archivement, en azt is kuldetesnek tekintem ami a jatekhoz van, meg szeretnem oket csinalni
am most asszem kb 62% vok
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest