- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
kanmajom #6987 üzenetére
"vajon mit művelhet a hivatalos minimál gépen a játék?"
c2d e4300 alapon, 2 gb ram, 256 megás x1950pro
1024*768, minden mininumon (kivéve vehicle density, mert nekem ne legyen kihalt a város)
játék közben 15-20 fps
2. szigeten a központban a felhőkarcolóknál, vagy ahol a sok busz áll, vagy pl. felrobban 1-2 kocsi, 10-15 fps
emellé bűn ronda az egésznekem mondjuk nagyon tetszik a játék, de egyelőre amiért így megy, csak gyorsan letudom a küldiket, aztán hagyom is
majd ha lesz jobb gép, akkor újra előveszem, "rosszalkodok", stb + esetleg multi -
bpx
őstag
patch-et felraktam, amit eddig észrevettem:
- árnyékok végre tényleg jók x1900-as randeonokon is (egyelőre)
- nem kell minden indításnál újra beállítani a felbontást, textúra minőséget, stb...
- kocsik végre rendesen törnek - eddig csak lökhárítót, ajtót, motorháztetőt tudtam "elhagyni", de most már látom pl. hogy behorpad valami
- +fps-ről nem tudok nyilatkozni, elvégre örülök hogy egyáltalán fut a gépemen, de szerintem hiába vár bárki csodát -
bpx
őstag
válasz
::Trunks:: #6453 üzenetére
nem oldja meg, külön írták is hogy x1900-as szériával gond van az árnyékokkal, elvileg a patch fogja javítani
(én is x1950 pro-val játszom, szóval várom már a patchet - ha már lassú és csúnya, akkor legalább ne legyen bugos
)
-
bpx
őstag
több napi játék után is találok olyan járműveket, amiket még nem láttam
most pl. eztkár hogy az emelőkosarat nem lehet használni
-
bpx
őstag
bankrablós küldetés nem volt vészes, csak előre kell engedni a másik 2 emberkét és lerendeznek mindent, neked meg jut a maradék
mintha valamelyik előző gta-ban lett volna olyan, hogy egy nehéz küldetésnél a társaid nem sérültek egyáltalán, lehet itt is így van
a menekülésnél meg írja ugyan 4 ajtós kocsi kell, de bármilyen jó
én beszálltam egy 2 ajtósba, jött még velem az egyik ír, (a másik meg ott maradt, láttam a térképen, hogy egy helyben áll, zsaruk nem bántották), elmentem pay 'n spray-be, kerestem egy 4ajtós kocsit, és visszamentem azért akit otthagytam
-
bpx
őstag
nem tudom másnak is feltűnt-e már, hogy a galambok is ugyanolyan narancssárgán világítanak, mint a fegyverek amiket fel lehet venni
összesen 200 darab van, meg kell ölni mindegyiket, gondolom ad valami bónuszt mint anno a hidden packege-t
erről valami info esetleg?
ok, rájöttem, google
bár ez a rakétás helikopter elég kevés, ahhoz képest hogy 200 madarat meg kell keresni .]
-
bpx
őstag
válasz
Sirandrish #4684 üzenetére
egy idő után ha Roman-t ha felhívod, akkor taxizhatsz az ő kocsijaival, fuvaronként ilyen 40-50$-ért
a "hagyományos" taxival még nem sikerült
-
bpx
őstag
a minimum gépigényt el is lehet felejteni
azért 1 benchmarkot lefuttattam
(c2d e4300, 2gb ram, x1950 pro 256 mb)
(max felbontás ilyen kártyával az 1152*864)Statistics
Average FPS: 29.32
Duration: 37.14 sec
CPU Usage: 89%
System memory usage: 81%
Video memory usage: 96%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Low
View Distance: 1
Detail Distance: 1
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: Radeon X1950 Pro
Video Driver version: 6.14.10.6879
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
Intel(R) Core(TM)2 CPU 4300 @ 1.80GHz"Max". beállítások (256 megás kártyával a texture qualityt low-nál feljebb nem is engedi
)
Statistics
Average FPS: 24.46
Duration: 37.24 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 83%
Video memory usage: 98%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Highest
View Distance: 1
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: Radeon X1950 Pro
Video Driver version: 6.14.10.6879
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
Intel(R) Core(TM)2 CPU 4300 @ 1.80GHzaz átlag 24 és 29 fps ne tévesszen meg senkit, játék közben 15-25
aki nagy fanatikus persze még játszhat vele, de én ebből nem kérek, esetleg majd pár hónap/év múlvaszerk: ja és persze ahogy kinéz ilyen beállítások mellett...
-
bpx
őstag
biztos észrevették már páran, de hátha valaki még nem
youtube-on ez a user sorra pakolja fel a gameplay video-kat
http://www.youtube.com/user/rolleseamíg nincs game, addig marad ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest