- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
BlackSoft #34730 üzenetére
Erre szoktuk azt mondani, hogy hiába van "x" millás konfigod, ha a játék amivel Gamelsz nincs megfelelően Optimizálva és az "x" millás gépeden ahogy fut az adott game...az fut egy a játék korabeli közepes gépen is úgy !
kb. //ez az igazság// - - aztán ha belegondolunk... nem mai game (2014 van...) 2008 nem tegnap volt !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bjørgersson #34703 üzenetére
Azzal kb. sehogy , mert nem Original...!
(warez)
Nem is értem miért írnak itt ilyeneket.....!?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
homeless09 #34698 üzenetére
+ 1
(sajnos nekem se megy - így marad az "offline" mod)
Multit nem tudok, mert agyonvan Mod-olva szegény gameL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
homeless09 #34673 üzenetére
Én innen [link] töltöttem , mert nem töltötte Auto Update ...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dr. Akula #34628 üzenetére
Már nem tudom, de emlékszem, hogy sok embernek voltak ilyen problémái, hogy nem sikerült megcsinálni azt a részt a gameba... (ez a megoldás kulcsa) Korábbi H.Sz. -ekbe le van írva párszor... (ez és a teljes folyamat...)
(#34630) Dr. Akula: lehet az 5-s PC változatát az AMD/Ati pénzeli nem ?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dr. Akula #34623 üzenetére
Nagyon gyorsan kell "ütni" a 2 bill-t felváltva (és mint a filmvetítés... úgy megy felfelé a helin a manus)
ja és a fix. 30fps se árt (ezt pl. Fraps progival belőheted)
én úgy csináltam meg, hogy belöttem 2 bill-re és közbe beállítottam Fraps -ba a Video felvételt, hogy 30fps legyen ha a REC -et Startolom és így lett jó... 55-60 fps -nél nem lehet megcsinálni (állítólag)) ígyis sokadjára sikerült a mutatvány....
Sok sikert !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Burt1793 #34599 üzenetére
am. ezek a beáll. az NV Experience által "Optimális" beáll. így ezt használom /minden támogatott gamenél/ (csak a kocsik számát toltam le 40-re)
"Amúgy a játékban most semmi mod nincs" --> peddig az akkor jó ha van !
nálam az 5GHz is szépen ment, de prime95 -t nem engedném rá(mert szétsülne a lap kb...) oda már komoly 70-80 ezres víz cucc kéne...
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#81556480 #34586 üzenetére
Azzal tolom és minden perfect amúgy !
(CPU 4500MHz , RAM: 2400MHz-n , CPU NB: 2400 -on / szép összhangban minden) léggel 4.5GHz -t lehet max. hűteni (Scythe Mugen 4 (2 ventis +-) am. a gyári 4.0GHz is bőven jó , meg az 1866-os Memory KIT is , de mondom ha már ez az FX -em van akkor kicsit megrángatonL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Sajtostaller #34551 üzenetére
Szia,
sajnos már nem tudok online gamelni, mert agyonMODoltam a gamet
am. az alapverziót vedd meg elsőnek , mert a másik a kieg. (az még totál eredeti formába van a gépemen, de nem is igen futtatom (talán 2x volt vele gamingolva) azt nemtom, hogy azon keresztűl lehet-e online gamelni - biztosan)
am. simán lehet online gamelni, telefonból lehet indítani és változó a playerek száma (napszaktól függ)L
-
MaxxDamage
félisten
Ha a helikopteres részt megcsináltam - a stáblista / video levetítődik - (meg minden mást kb. - térképen található "felvevőhelyek") akkor csak a kocsival való drogeladási munka marad és az autóverseny ? (így veszem észre...igen)
a 100% "teljesítés" még messze vanL
-
MaxxDamage
félisten
Futtattam egy GTA 4 benchmarkot és ez valami vicc ?
" Videó Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT "Statisztikás
Átlag FPS: 53.91
Idôtartam: 41.66 msp
CPU használat: 36%
Rendszer memória használat: 47%
Video memória használat: 55%Grafikus beállítás
Felbontás: 1920 x 1080 (60 Hz)
Textúra minôsége: Magas
Árnyék minôség: Magas
Visszatükrözôdés: Nagyon magas
Víz minôség: Nagyon magas
Megjelenítés minôsége: Anisotropic x16
Árnyékok vetülése: Nagyon magas
Látótávolság: 75
Tárgyláthatóság: 75Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Service Pack 1
Videó Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver verzió: 331.82
Hang Adapter: LG TV-1 (NVIDIA High Definition Audio)
AMD FX(tm)-8350 Eight-Core ProcessorID: Benchmark.cli
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
JoolsNOS #34430 üzenetére
Helikopterre csak akkor tudok felszállni ha megy a Fraps Videó felvétel (fix 30fps -re állítva)
am. nem sikerül felmászni a helire , aztán a helit írányítani... pff (tuti nem olyan mint alap esetben használnám, mert egeret mozgatva nem úgy reagál ahogy kéne a heli...) nagyon nem jó....
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Sirandrish #34357 üzenetére
Nálam a ro**dt helikopter nem akar úgy menni ahogy szeretném... 10x próbáltam, de "rohadt xy megszőkött..."
pff... lehet hagyom a francba(#34428) Źşë' : a szemetek
L
-
MaxxDamage
félisten
Nálam se jó a "SPACE" a helibe való beszálláshoz...
(ha-ha)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
negyven2 #34401 üzenetére
" par GB-os DLC " --> 16+GB
Am. Patch feltéve ,(hegti
) SocialClub -ba belogolva, majd elkezdte az auto updatet az EFLC -hez (super) ebből lesz valami
Holnap jelentkezem, s kiváncsi leszek, hogy ha updateli magát / minden... akkor a GTA 4 főképernyőn kiválasztott Liberty -n keresztűl elindítható -e , mert ha nem akkor kérdem én, hogy minek van így megcsinálva !?
L
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
negyven2 #34393 üzenetére
Nézegettem / keresgéltem és arra jutottam, hogy ez az EFLC nem megy ha a sima 4 is telepítve van ! (mind1, hogy külön) - ahogy elnéztem ezt az EFLC -t is Patchelni kell... csak akkor indul !? (ez a Fatal Error ezért van, mert csak az alap telepítés van feltéve... hiányzik a patch !)
Hozzáértő kérem erősítse meg vagy cáfolja ezen állításom !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
ittakary #34388 üzenetére
Megvagyok, de nem indul el, ha a sima 4-et indítom el akkor ugye főmenübe lehet választani a Liberty City -t , de hiába nyomok rá... nem indul sehogy, mit rontottam el?
külön indításnál ez van... (regisztrálva van a Social Club -ba is)
hiába a reg. succesfull lett... nem látom a listán kipipálva.. pff.
Külön .exe indításnál...
csak azt ne mondja valaki, hogy erre is patch kell...
L
-
MaxxDamage
félisten
Egy hü*ye kérdés, ha megengeditek...
a Liberty City -t lehet telepíteni a Grand Theft Auto 4 könyvtárába vagy külön kell ?
(Köszönöm a gyors választ / épp most telepíteném
)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
JoolsNOS #34373 üzenetére
Car pack okozza ezt a hibát nálam
Rockstar Support Reply: This error may occur if you have installed mods, especially ones that affect cars. Removing the modded cars has fixed this issue in many cases.
(én csak a car pack-ot raktam be, mert a többi megvan / használom !)
de lehet megpróbálom a full pack -ot felülírni, és lehet jólesz (csak akkor a steam version vs. disc version lehet a bibi - majd kiderül)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Sirandrish #34333 üzenetére
A pénzes kérdés engem is zavart, főleg mikor Bankrablást követően kaptam 250 ezer dodó-t
na igen , említett ruhák / szórakozás / egyéb kis dolgokra elkölthető a zseton , de lehetett volna pár nagyobb dologra költhető / vehető tárgyat is berakni (pl. ház / ingatlan , cégek , autó / motor , stb..)... ezen a téren lemaradt a game , VC -nél én házat szerettem venni / üzletek, stb.. (ott fogyott a zsé)L
-
MaxxDamage
félisten
Ha megvenném a Liberty City-t (2 lemezes változat) az pontosan mi is ?
(valami kieg ? - Mit tartalmaz pontosan / lényegében) az érdekelne, hogy érdemes-e megvenni (jól megvan csinálva és mi is az?)L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #34305 üzenetére
Simán ment a dolog, franc se gondolta volna, hogy a szemcsi a problem (mik vannak)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #34301 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Ryder62 #34300 üzenetére
Sajnos nem úgy van (már úgy kell az ajtó elé menni, hogy felvagyok öltözve) , de hiába vagyok öltönybe / nyakkendő , mert nem enged be és azt írja, hogy csak abba mehetek be az interjúra
am. már rég vettem öltönyt / egyéb dolgokat, mivel Bankrablásból is bejött 250 ezer pénz
(érdekes...)
L
-
MaxxDamage
félisten
Elakadtam, Interjúra mennék az ügyvédi írodába , de azt írja , hogy öltöny kell és nyakkendő (nem enged be a rendszer) peddig 2 fajta öltönyt / cipőt is vettem (Perseus -nál), mi lehet a gond ?
L
-
MaxxDamage
félisten
Valaki tudja, hogy nem-e lehet a játékban kicsit változtatni a jármúforgalmat (LOW-abbra ?)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #34242 üzenetére
Remek videó , nekemis teccik !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
JoolsNOS #34231 üzenetére
Pontosan a , GTA IV Realistic Car Pack v4.0 -t
Jó neked, hogy már megvan a car pack -od is !
Most letöltöttem sima Car -okat azt se tudom, hol keressem a filet (.wft és wtd kiterj. file)
pl. Nissan 370Z 2010
(gondolom ebből belehet másolni , mert csak ez a 2db file (kiterjesztés / type) van /car -ba , akár mindent amit csak akar az ember / talál... - végtelen kb.)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
JoolsNOS #34229 üzenetére
(igen, nekemis úgy tünt)
Am. a Car MOD teljes Install-ja ez:
[Installation]
1.Backup your gta4.
2.Install .Netscripthook and any AsiLoader,(FileCheckFix.asi)
http://download.gta-expert.it/gta-4/strumenti/3689-net-scripthook-1717b-scripts-net.html
http://download.gta-expert.it/gta-4/strumenti/2764-asi-loader-scripthook-051-scripts-asi.html
3.All file overewrite.
4.Downloading taxi bug fix's mod and install.
Link: http://download.gta-expert.it/gta-4/scripts-asi-lua-net-vb/11784-real-traffic-asi.html
http://download.gta-expert.it/gta-4/scripts-asi-lua-net-vb/9951-trafficload-vfinale-asi.htmlNem is olyan nehéz (legalábbis ahogy elnézem pikk-pakk meglehet csinálni)
Na majd lesz kis időm , megcsinálom / próbaL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #34224 üzenetére
csak a vehicles.img -t cseréltem és ment szépen, de pl. ütköztem a kocsival és egyből ezt dobta ki
Nem egyszerű ez a Car Pack / Mod
(#34227) JoolsNOS - mi a gond a Sima F3 -al ? (nekem bejön)
L
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
djdaniel #34218 üzenetére
Nagy köszönet !
Most gond nélkül megy... szerintem én rontottam el , mert nem csak ezt másoltam be a múltkor
GTA-IV_iCEnhancer 1.2 - ENB Graphic Mod.rar
Mindjárt más a kép... élesebb / élethűbb , nice !
(már hiányzott) , csak BD-R -re van kiírva sokminden azt össze-visszaság van (nagy az adattartalom...)Te nagyon vágod ezt a GTA IV témát, ezt eddigis tudtam !
Ebben van tapasztalatod ? - GTA IV Realistic Car Pack v4.0 - nehéz a berakása , vagy egyszerű ?
(asszem levan írva Readme -be is a folyamata , de tőled hallani a menetét jobb !)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
djdaniel #34212 üzenetére
asszem igen ! bemásoltam / felülírtam azt indításnál error-t dobott nekem...
így hagytam is a francba , letöröltem azt visszamásoltam az original verziót a külső hdd-ről a könyvtárába és úgy megy ahogy kell !Serial-t már 4x biztos aktíváltam a rendszerbe, nemakarom, hogy ne lehessen gamelni, mert sokszor volt aktíválva egymás után.. (olvastam valahol, hogy sokszor nem lehet... mert nem fér hozzá az ember , olyasmi mint Windows, hogy x aktíválást követően locked azt win -nél pl. csak telefonon lehet aktíválni, RockStar -nál nemtom, hogy van!)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
TechN7ne #34205 üzenetére
Mondhatni igen, akadásmentesen fut a game !
Konfigom az Adatlapomon megtalálod (Teljes) , vagy Signature -ba is !Új kérdés:
Miért van az, hogy Felraktam Win 8.1 Pro. -t próbaképp , aztán nem jött be , újraraktam Win 7 -et , Gamet helyreraktam (Alap Game ami levolt mentve Moddolás elött) és a MOD -ot berakom + amit kell és nem indul.. (hibát ír ki) - vagy valamit kihagytam !?
(MOD -ot másolom / felűlír és még egy File -t , de mintha úgy emlékszem 3 dolgot kell bemásolni nem ?)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Vitriol01 #34160 üzenetére
Ellenőrizd le a socialclub webpagen a / Games résznél is , és ha ott a "pipa" a GTA 4 alatt... akkor kéne mennie pl.
(nekem a Max Payne 3 és a GTA 4 van meg Original DvD -n és ott is a pipa a gamek alatt, és futnak is rendesen (Social Club Multi -n is)
(#34164) DjDanee87 : köszi a linkeket, korábban próbáltam berakni komplett Car MOD Pack -ot (400+ MB -os) de nem tudtam, hogy kell és több kárt okoztam mint hasznot, de a videó alapján biztos sikerrel járok !
L
-
MaxxDamage
félisten
Az normális, hogy Game közbe a CPU kihasználtság ilyen 17% max. a GPU meg 40-50% max... ?
Aztán az FPS 55-60 max. (ez felett még nemigazán láttam) csak azért érdekes, mert nincs se a CPU se GPU leterhelve nagyon mégse erőlteti meg magát FPS -be , vagy ez a normális ? (Optimized Faile ?)
(tudom, engem az FPS nem zavar , mind1 mennyi csak ne agadjon / szagasson , de akkoris ez számomra "zavaró" hogy hardverem nincs kihasználva mégis f*s FPS van)
L
-
MaxxDamage
félisten
letöltöd az xlive majd a mod és bemásolod a game főkönyvtárába / rewrite all ! Aztán a korábbi linken található beáll. elvégzed (ha akarod finomhangolni a MOD -ot !) (színek / kinézet / ragyogás stb... beáll) --> főkönyvtárba található "enbseries.ini" -t (szerkesztésre megnyítod) és a link -en található info / segédlet a beáll. értékekről !
Sok sikert !
(mielött nekiálsz, készíts az original gameről egy másolatot (másold át a teljes könyvtárat másik könyvtárba is, hogy ha gebasz lenne csak visszamásold és megvan az alap game)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
djdaniel #34117 üzenetére
Köszi !
(így már érthető , látom te nagyon vágod a témát !)
Am. minden említett beáll. rendbe volt az .ini fileban !
ahogy elnéztem, még sokminden állítható (csak annak aki tudja , hogy mi mire is való)ez jó így ?
[SHADOW]
FilterQuality=3
CharacterShadowMultiplier=1.5
CarShadowMultiplier=0.9L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
JoolsNOS #34108 üzenetére
Igen, ez zavar engem is!
Valami nálunk nnem 100% kompatible, vagy nemtom ... esetleg valaki aki használja mondhatna rá valamit !Am. más észrevételem nincs ezzel kapcsolatba (többi text megfelelő , házak , fák , ég , viz , robbaná , égés , stb....) ezek mind élethűek !
Lehet autók ügyében pl. patch-es kompatibilitási problem van ?
(nekem 1.0.7 van , de readme szerint nézve a mod 1.4.0 -ra van készítve és lehet ez a gondja !?)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #34106 üzenetére
Igen, videon szereplővel megegyező, kivéve annyi a különbség, hogy annyira nem fényes pl. az autó (ha jól vettem észre) am. többi kb. stimm ! (szép textura / grafika - élethű !)
Most kipróbálom még ezt : Realistic Car Pack v4 414 Mb (szép kis pack...)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
JoolsNOS #34105 üzenetére
Meg nem mondom melyiket is használom, majd gépről leszek akkor megnézem !
Sok-sok textura mod van, ezekhez belehet rakni + car pack modokat is ?(egy próbát megér)
A textura modokba az a jó, hogy szebb maga a kép minósége és világosabb is + garfika updatelve van !
(nagyon szép, hogy kb. Mindent szétlehet puskával lőni meg látszik minden lövés helye, + ablakok, lámpa stb-t kilehet lőni !) kerék mikor leereszt látni a kiszökő levegőt.L
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest