- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Ha már a D3-ról jöttök:
Itt van Pet Attack skill. Berakod mondjuk az egér jobb gombjára, és odaküldöd ahova akarod. Természetesen van távolsági limit.
A kieggel lvl100 a max. Nincs Paragon meg ilyesmi. A készítők direkt ezt akarták, hogy késznek érezhesd a karid. Attól hogy lvl100-on vagy és Ultimaten végigvitted a játékot, messze nem jelenti azt, hogy minden cuccod megvan az általad követett buildhez.Főleg nem az első 1-2 karival.
Nincs smart loot. Eshet bármi. Sok karakter kombináció van, jól jöhet később 1-1 jobb cucc más karinak.
Ahhoz hogy átadhasd a cuccod, nincs időlimit. Sőt az sem kell, hogy a megszerzéskor 1 partyban legyetek. Quest itemet és Soulboundos (pl. frakciós cuccok) nem lehet átadni. Mondjuk 1-2 kivétel van a frakciósban.
Ez egy single player játék, de van benne coop funkció. Vagyis nincs pl. szezonozás. Annyit játszotok amennyit akartok.Sok videó van a Youtubeon. Nézzétek meg milyen karik vannak, vagy írjátok be ide, hogy pl. petes, vagy 2 pisztolyos stb. kariban gondolkodtok, és akkor nézünk a Build Compendiumban valamit.
-
reelc
Topikgazda
Üdv itt!
Anno én is a D3-ról jöttem, ez egy teljesen más világ.
Pl. 3 nehézségi szint van, most vagyok a felsőn. Egy szetdarabom sem volt tegnapig, most is csak egy van a buildemhez. De a cuccok tulajdonságai összhangban vannak a skilljeimmel, így mégis jól haladok.A Veteran fokozatba tegyétek be a pipát és jó szórakozást!
Mindig hullik valami, menetközben összelegózzátok a karikat.
Alapvetően a resistanceokat kell fentebb tornázni (mindet), ill. olyan cuccok kellenek amik a választott skilljeitekkel összhangban vannak. Pl. Acidos karit csinálsz, nem sokat érsz burninget támogató cuccal.
Esnek komponensek, azokat használjátok bátran, lesz még sok belőle. De érdemes kompletteket használni, nem darabokat.Szerintem most így elsőre nyomjátok végig legalább az alapjáték sztoriját, majd farmoltok menetközben, ha valamilyen bossal nem boldogultok.
Ezt olvasd el, sajnos nincs első hsz, itt próbáltam összefoglalni amit csak tudtam.
Ha ezután van kérdésed, kérdezz.
A Grim Dawn Build Compendium VIII a legfrissebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest