- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Igen, a Skeleton keyes területek a játék legnagyobb kihívásai közé tartoznak.
Szerintem ez így van jól.
Port Valburyban az zavart a legjobban, hogy sokszor nyugodtan fel se lehetett szedni a cuccot, mert jött az Aetherial felhő, és követett.Sok Nemezissel nekem is hosszú a küzdelem, lecsapnak nem egyszer. Többel még nem találkoztam.
Celestiallal még nem ütköztem meg.Láttam videókat, akiknek már megvan x build minden cucca, annak a fentiek nem kihívások.
De amíg nem lesz meg a full endgame gear, addig az. -
bpx
őstag
Kubacabra már Gloomwald, Ugdenbog, Ancient Groove-ban is van.
Az ugye megvan, hogy nem Tainted Brain mattert kell farmolni, hanem az Ancient Heart és Blood of Ch'thon is tökéletes, mert a Necropolis-ban levő kovács 10000 pénzért tudja egyikből a másikat csinálni.
Ha pedig már 5 szinttel magasabb vagy a hero-knál, akkor nem dobnak craft materialokat.
Egyébként meg, mint a gear farmolásra, erre is a Crucible a válasz.
-
Hokunda
senior tag
Köszönöm szépen.
Rájöttem aztán, hogy újraspawn kell és akkor el lehet indulni ismét.
Most kicsit félre is tettem azt a helyet, pedig elég hamar végigfutottam, ahogy látom lvl 25től ajánlotta, így lv 46on már nem lehet annyira veszélyes a hely.
Egyébként az első kiegészítőre megéri beruházni single player módban?
A cuccaim elég gyengék és már nekirohantam újra és újra nagyobb ellenségeknek, de epic cuccoból soha nem dobott használhatót, a karakterem majdhogynem sima rarekből áll. (majd craftolásról még kérdezek)
-
reelc
Topikgazda
Úgy rémlik Eliten is spawnolnak. Az adott Fractionnél kell elérni a Nemesis szintet. Utána lehet keresgetni.
Az Ashes of Malmouth Nemesisei pedig itt vannak. Az előző linken azok a lapok még nem élnek.
-
reelc
Topikgazda
Ahogy korábban írták, új sessionban vissza lehet menni. Vagyis: kilépsz a menübe, visszajössz az új játékba, és újra elküzdöd magad a Skeleton Keyes kapuig, majd azon túl.
Personal rift valóban nincs azon a területen.A Skeleton Keyes helyek miatt ne hagyja abba senki a játékot.
Azon a területen az ellenfelek veled skálázódnak, vagyis bármikor bemész, erősebbek mint te. Viszont te is fejlődsz, jó esetben lesz komplett szeted valamikor (vagy rájössz hogy helyettesítsd), és lelehet nyomni.Közületek páran a nagy "D3"-ból jöttetek. Fogjátok fel úgy, mint a legnagyobb GR-t, amit megtudtok nyitni.
Érdemes néha Blood of Ch'thont farmolni a kulcs kraftolás miatt.
Szerintem nagyobb kihívás (megfelelő felszerelés híján) a Nemesiseket elintézni.
-
Peace
nagyúr
A boss-ig röhögve eljutok, de az mindig pillanat alatt kinyír. Nagyon keménynek kell lenni, hogy lenyomhasd. A létező összes védő potit magammal vittem és feltoltam, de úgy is csak 3 másodpercig maradtam életben.
Pedig nagyon kemény a lvl 100-as Fighter-em, csak ezek szerint mégsem.
-
AtHoS
nagyúr
"Igen, sajnos buktad" <-> "ha kilépsz és vissza, akkor elölről kell kezdened az egészet"
Na most akkor bukta vagy nem bukta, mert amit írtál eléggé ellentmond egymásnak.
Ha pedig újra lehet kezdenie, akkor a skeleton key craftolás után miért nem engedi be?
Erre mondjuk én is kíváncsi lennék, mert itt dobtam félre a játékot kb. 2 éve és valahogy azóta sem vett rá a lélek, hogy ismét elővegyem. Sajnos az ilyen hosszabb lélegzetvételű küldetésekre nem volt elegendő szabadidőm egyben lenyomni és úgy emlékszem ez a továbbhaladáshoz is kellő küldi volt, nem pedig csak egy mellékág. 2 év távlatából pedig ha ismét nekiugranék, akkor friss karakterrel tenném, na meg kieget is meg kellene vegyem, mert sokat változott a játék időközben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest