Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

Topikgazda

válasz Shadowguard #285 üzenetére

Szívesen.

SPOILERek következhetnek.

Direnit, az árulót ha nem ölöd meg, ad egy "A Strange Key"-t, amit máshogy is belehet keríteni. A Depraved Sanctuaryt nyitja.

Pár választás ami eszembe jutott, és van hatása a későbbiekben:

Homesteadben választani kell az Allies Among the Ashes quest során 2 frakció közül.
    Ha a karid tartalmaz Necromancer classt, akkor az Order of Death's Vigil választható, mert a másik frakció eleve elutasít.

Fort Ikonban ha szövetkezel Anasteriaval, akkor az Outcast frakció baráti lesz. De ez ellentétes a The Black Legionnal. Most meg nem mondom hirtelen, de mintha reputáció vesztést okozna.

A hatások: a baráti frakciók cuccaihoz hozzáférsz, ha teljesen "OK" leszel náluk, akkor mindenhez. Viszont adott frakció augmentációját nem tudod másik karidnak átadni (nem tudom a legutóbbi patch ezt feloldotta-e, ill. fel akarják-e oldani). Szóval ha kinézel egy buildet, érdemes áttanulmányozni a felszerelését, augmentációkat, és ahol lehet választani, aszerint érdemes választani.
    Másik hatás: pl. ha kinyírod Anasteriát, utána tudod farmolni a mögötte lévő dungeont, és őt magát is. Vagy a Barrowholmban lévő helyet. Stb.

Ha a Rhowari Legacy quest után beszélgetsz Avatar of Mogdrogennel feltudod idegelni, és megtámad. Nagyon durva ellenfél. Ezt még nem próbáltam.

Ha megvan az Ashes of Malmouth kiegészítő, szintén választható Barrowholm frakció.

Persze emellett ott vannak a titkos barlangi üregek, a one-shot chestek, van sok felfedeznivaló.

Van egy dolog, amit sajnos későn tudtam meg.
    Az Ashes of Malmouth kiegészítő berakott egy lvl1-es szetet, a Lokarr's Spoilst. Egy titkos questtel lehet bekeríteni:
    Lokarr - Secret Quest (AoM)
    Amit megszívtam, a Sahdina's Memento tárgy, ami ha minden igaz karinként egyszer érhető el, Ultimate fokozaton, az AoM kieg indítása után, Devil's Crossingban.

Elnézést ha túl bő volt, vagy köztudomású, korábban örültem volna valami hasonlónak. Nem volt, így maradt a Grim Dawn Wiki bújása.

• PeL

addikt

válasz Shadowguard #283 üzenetére

A kovácsnál annyi a különbség hogy egyik más bónuszt ad a lecraftolt cuccokhoz mint a másik. Az áruló más tészta. Ha nem ütöd le a börtönben, akkor később találkozni fogsz vele bossként.

• reelc

Topikgazda

válasz Shadowguard #275 üzenetére

A buildek itt vannak felsorolva, mazsolázz kedvedre.
    Érdemes nézni a jelzéseket is. Pl. Ultimate kompatibilis, vagy Cruciblere ajánlott, melyik patchez készült, stb. Sokhoz van videó is.

(#276) PeL: Egyetértek. Ultimatere kell az endgame szet. Végig segítség a build, az igényesebbek leírják a skill fejlesztési sorrendet is, a Devotionok, stb. infókon felül.

Nekem most ez a Cabalist a legnagyobb. Lvl 100-as kari Ultimate fokozaton is végigmentem vele. Sajnos erősen hiányos az endgame buildem, sok szet darab hiányzik még. Épp ezért a Nemezisek is megtudnak izzasztani, de végigvittem vele a játékot.
    Ráadásul van Pet Attack skill, majdnem minden pet elég jól reagál rá. Egy ilyenért a Diablo 3-as WD-k ölni tudnának. :)

Emellett a legmagasabb karim egy Blademaster. Ez még egy régebbi patchez készült, majd át kell variálnom.
    A dual pisztolyos karim meg még nagyon alap.

• PeL

addikt

válasz Shadowguard #275 üzenetére

Én amiket eddig kipróbáltam: DW pisztoly Vindicator (lightning dmg) és DW pisztoly Inquisitor (fire dmg). Igazából mindkettővel vajsimán végigmentem az alapsztorin. Megálltam velük a kieg előtt 50. szint körül, mert azóta felhúztam már 100-ra egy melee lightning Wardert ami nálam most nagyon brutál, már ultimaten haladok vele egyelőre gond nélkül, eddig ezzel a karakterrel haltam a leg kevesebbet. Kipróbáltam egy Sorceress castert ugyanígy és egy lightning dmg-re fókuszáló caster Purifiert. Nem a kedvenceim a casterek az ilyen jellegű játékokban de azokkal is simán végigmentem az alapsztorin.

Én úgy látom hogy szinte bármelyik kombináció lehet jó, ha a megfelelő skilleket választod ki nekik, viszont a legtöbb buildnek kell az end-game gear hogy teljesen életképes legyen (főleg ultimate fokozatra, mert ott már elég brutál sebzések jönnek be). A Demo egyébként pont egész jó. Rangedként Fire Strike buildra építve biztosan jó tömegoszlató lesz, csomó resist csökkentőt is lehet neki applikálni abilityből és csillagképekből. Mellé pl. Soldierből kiválasztod a support skilleket, pl. a Menhir's Will, azt ami OA+DA-t ad meg a + %dmg-t, plusz vannak ott neki resist növelő passzívok. Demo ágon molotov rohadt jó ha beledobálod a tömegekbe, elég benne minden trash mob mire elindulna feléd. Csak fire dmg-re fókuszálva biztos hogy kegyetlen dmg-t ki lehet belőle hozni.

Egyébként dual wield pisztolyt nem csak inquisitor ággal lehet csinálni, vannak relicek amik adják a ranged DW skillt, van több is belőlük így az első relicet 18-as szinttől használhatod.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés