- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Most hétvégén én is haladgattam, így eliten letudtam az alapjátékot; a Mad Queen kivételével mindent megcsináltam (küldetések + a 3 rogue dungeon). A Mad Queennek azért nem ugrottam neki, mert eddig elhasalás nélkül ment az elit, és szeretném minél tovább megőrizni ezt a jó trendet
(Az az ellenfél pedig az emlékeim szerint elég húzós tud lenni.)Jelenleg Barrowholm felé haladok. Eddig a kiegészítő is meglepően könnyűnek tűnik, nem érzem azt a fajta "durvulást", ami veteránon jellemezte az átlépést az alapjátékból.
Ha valamikor végigérek majd a kiegészítőn (szerintem jövő hét második fele lesz ez), akkor lövök fel képet a karakter aktuális állapotáról. Remélem, behalás nélkül fog menni, bár a kiegészítő rogue dungeon végi ellenfele már veteránon is elég kemény volt, és a játék végig főellenfél is meglepően durván sebezgetett, ahhoz képest, hogy 83%-nál szarabb rezisztem nem is volt... Feltételezem, Eliten ezek már igen kemények lesznek. (A rogue dungeont egyelőre el is kerültem. Majd csak a játék végén nézek el oda.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Az az ellenfél pedig az emlékeim szerint elég húzós tud lenni.)
reelc