- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Badlof2k
üzenetére
Nem javítalak ki.

Amúgy sok dolgot én sem tudok, olyankor próbálok rákeresni, ill. linkelni, ha kérdezi valaki.Örülök, hogy felbukkannak új vagy visszatérő játékosok itt is.
Mindig is úgy gondoltam, hogy ez a játék egy gyöngyszem. Csak a kb. 0 reklám miatt sokan nem tudnak róla. Azt is tudom, hogy vannak olyanok, akik az elavult grafika miatt nem adták meg az esélyt (ez még mindig a 2006-os Titan Quest végletekig módosított motorja, ami csak 1 processzor magot támogat), de ez engem nem érdekel. Igazából tetszik.
Pár év Diablo 3 után kifejezetten kemény játéknak éreztem a Grim Dawnt. Sokat is halt az első karim. A D3 elkényelmesített. Szerettem egy ideig, de utána másra vágytam.
Vagyis sokakat a D3 után a nehézsége is eltántoríthat. Mert itt nem fogsz 3 délután után 0-ról full szetben és teljes buildben futkosni egyedül.
Ez nem a játék hibája, mindkettőnek megvan a bázisa.A Wolcen szép a modern motor miatt is. De egyelőre nem győzött meg. Sokat kell dolgozniuk még rajta, hogy lássuk milyen lesz a játék. Legyen hozzá jó a tartalom is, és akkor jó játék lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reelc